NOTO 31.08.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Fotki są ekstra.Ale czy autorowi nie chodziło o zwykłe betonowe szare płyty .... one nie dadzą się wygładzić itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek- LM 31.08.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 (edytowane) Wojtek dzięki za odpowiedź, czekamy na fotki... Jak długo taras funkcjonuje, nic nie siada? Piasek nie nosił się do domu? Pozdrawiam!!!! Taras funkcjonuje ponad rok. Nic nie siada,gdyż było solidnie zagęszczone. Piasek trochę się nosi,ale chyba nie bardziej niż przy tarasie z gresu. http://img704.imageshack.us/img704/7254/p8310381taras.jpg Edytowane 31 Sierpnia 2010 przez Wojtek- LM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 01.09.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Wojtku, na zdjęciu wygląda że brzeg tarasu przy stopniu jest wykończony dużą kostką granitową - mocowanie na klej, czy zaprawę? a "wtrącenie" między płytami? pamiętasz może cenę płyt? znalazłam podobne w poz-bruku, ale cena mało zachęcającapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 01.09.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 takie płyty widziałem w obi po jakieś 13 zł/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 02.09.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 dzięki, w Poznaniu niestety nie ma obi no i zależy jaki miały wymiar, bo widziałam już 30/30 i 45/45 co przy jednostkowej cenie robi różnicę na m2,w leroyu znalazłam po 10 zł/szt kamień ciosany bruk-betu chyba, też nieźle wygląda (w katalogu, bo na żywo zawsze zapomnę obejrzeć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.09.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 U mnie byl robiony w czerwcu, ziemia wybrana ok 10 cm ... 5 cm zwiru, 5 cm suchej zaprawy piach+cement, 5 cm plytka - warstwy zageszczone i plytki tez ubite ubijarka. Krawezniki na zaprawe ... taras 40m2 powstaje tez row ktory bedzie wypelniony bialymi otoczakami a ktory bedzie spelnial role ozgobno-odgradzajaca taras od trawy a tez bedzie sluzyl jako drenaz odsiakowy zbierajacy wode z tarasu. http://img442.imageshack.us/img442/7203/bild059r.jpg http://img291.imageshack.us/img291/1948/bild062z.jpg w miejscu gdzie jest studzienka kanalizacyjna bedzie polozone przejscie z dech na stelazu - takich samych z jakich beda zrobione schody zewnetrzne na ogrodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek- LM 06.09.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Wojtku, na zdjęciu wygląda że brzeg tarasu przy stopniu jest wykończony dużą kostką granitową - mocowanie na klej, czy zaprawę? a "wtrącenie" między płytami? pamiętasz może cenę płyt? znalazłam podobne w poz-bruku, ale cena mało zachęcająca pozdrawiam Kostka mocowana na zaprawę,pasek z kostki między płytami układany na sucho. Płyty są od Leiera kosztowały po ładnym rabacie jakieś 8 zł za sztukę. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts