Klodziki 25.06.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Czy należy robić ocieplenie pionowe przy ściankach fundamentowych z keramzytu?? Ponoć keramzyt nie wymaga ocieplenia styropianem....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voytas80 29.06.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Podepne sie pod posta bo ciekawy temat TYlko ciekawe czy sie ktos odezwie bo sezon ogórkowy. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 29.06.2010 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 No właśnie doradców niby dużo ale nikt nie odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaitomek 01.07.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Ja mam ściany fundamentowe z keramzytobetonu i nie ocieplałem. Ale zwolennicy styropianu radzą ocieplać wszystko. Też chciałbym wiedzieć jak to jest w praktyce. Mój wykonawca stwierdził, że jak wydałem tyle pieniędzy na materiał, którego nie trzeba ocieplać to po co jeszcze wydawać na ocieplenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 02.07.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Moi wykonawcy też tak twierdzą, że nie potrzeba docieplać, producent nie zaleca nawet. Ale dają nam wolną rękę, że jak chcemy to ocieplą.... no i teraz znów dylemat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts