mhk 10.08.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 I tak trzymac!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 10.08.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Mhk jak dla mnie to nie o podłoge tu chodzi tylko o odcień tego fioletu, no i to coś co jest na ścienie za łózkiem ....hmmm ...jak dla mnie nie zrozumiałe, pozbądź się tego natychmiast kolory proponowane przez joliska całkiem milusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.08.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 A wiem wiem - ogolnie do dooooooopy - tak jakos wyszlo - mialo byc dobrez a wyszlo jak wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tbtbtb 11.08.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 ponowie pytanie , A jak bym dał pod szafki jasny popiel gres i na podłoge gres 60x60 jasny popiel,czy by to grało kolorystycznie.Przypomne że ściany w kolorze noc kairu-magnata,biały lakier szafki góra ,blat biały nakrapiany sól pieprz,dolne szafki i wszystkie korpusy limba czekoladowa taki odcień wenge z kronopolu,bardzo proszę o pomoc w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.08.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Tbtbtb, dla mnie trochę za dużo się dzieje w tej planowanej kuchni: http://lh5.ggpht.com/_wZ1e9a6Ylqc/TGLyxwCLCgI/AAAAAAAADWs/UfvOXYi0JM0/noc%20kairu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.08.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Po korekcie planów dot. blatu: http://lh6.ggpht.com/_wZ1e9a6Ylqc/TGL5PIYHj8I/AAAAAAAADWw/QMgihtvTSiU/noc%20kairu1.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tbtbtb 11.08.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 czyli sugerujesz aby blat był- ciemny popiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.08.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 (edytowane) Tak mi się wydaje. Czy koniecznie chcesz mieć gres między szafkami? Wprowadzisz sobie 4. typ powierzchni pionowej, może warto rozważyć farbę? Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tbtbtb 11.08.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Jeśli pomaluje tylko farbą to zaraz ściana będzie upaćkana od gotowania,muszę ją zabezpieczyć w jakiś sposób,niestety lacobel jest drogi .pozostają płytki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.08.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 A moze jakas szklana plyta - ew cos za nia wsadzic!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.08.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Istnieją farby z powłoką ceramiczną, które można szorować szczotką i są nie do zdarcia A tu o problemach z Magnatem: http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,115138449.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tbtbtb 13.08.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Wlaśnie zrezygnowałem z popielu i pod szafki i na podłoge dam gres polerowany 60x60 prawie biały gładki bez żadnych maz,proszę o opinie czy będzie dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 13.08.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Co to znaczy "prawie biały"? Jeśli tylko "prawie" to najprawdopodobniej w zestawieniu z bielą górnych szafek wyjdzie z niego ten drugi kolor. Jeśli jest kropla beżu, beżowa nuta będzie wyraźniejsza itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tbtbtb 14.08.2010 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Tak właśnie na pewno wpada w bardzo lekki beż ,czy będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.08.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Bałabym się to łączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tbtbtb 15.08.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 to jaki kolor gresu pod szafki i podłoge w takim zestawieniu sorki ale nie moge dodac fotki jak to sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.08.2010 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 adres fotki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bożenkaa 16.08.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 A co powiecie o dodatkach w postaci fioletowej narzuty na łóżko? Nie było chyba wcześniej takiego pomysłu, a jesli tak to musiało mi to umknąć Tak jak na tym zdjęciu?http://www.kelman.pl/foto/products_large/Muebles_benicarlo_sypialnia_piles1_2.jpg\ źródło: kelman.pl Narzuta, ewentualnie fioletowy wazon. Zrobiliście mi ochotę na prze aranżowanie mojej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 18.08.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Joliska - super propozycja kolorów dla mhk. Dzięki za podanie na forum konkretnych nazw farb (te nazwy dotyczą szaroniebieskich odcieni czy beżowo-oliwkowych? - ) . Bardzo przyda mi się twoja propozycja ponieważ mam u siebie kuchnię w podobnym kolorze jak podłoga mhk ("oliwka", chyba Kronopolu) a inne meble w kolorach jak mhk, podłoga jest parkiet dąb olejowany. Do tego zestawu dość intuicyjnie wybrałam kolory podobne do dwóch ostatnich przez ciebie zaproponowanych, z bazy NCS. Na dzień dzisiejszy szukam ładnego niebieskiego do sypialni, więc przyjrzę sie bliżej temu co zaproponowałaś z chłodnych tonacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darrrek 19.08.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Jeśli chodzi o fioletowy wątek to muszę przyznać, że to super kolor, chociaż długo się opierałem, ale na żonę nie było siły. Mamy więc jedną ścianę w sypialni w fioletowej, ale nie jaskrawej tapecie. pozostałe ściany są białe. Czarna wykładzina na podłodze (tak to też pomysł żony) i dodatki, pościel lampka -ale efekt super polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts