kate 25 28.07.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 nea - bardzo piękna ta kanapa!!, niepowtarzalna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nea 28.07.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 nea - bardzo piękna ta kanapa!!, niepowtarzalna... to prawda, pewnie cena też niepowtarzalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgorzatkka 03.08.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Ciesze się że trafiłam na to forum. Równiez jestem fanką fioletu, dlatego w salonie jedna ze ścian i kominek maja taki właśnie kolor. Reszta ścian jest kremowa i na ich tle stoi fioletowa kanapa. Dodatkowo meble w kuchni tez sa w kolorze fioletowo- rożowym z szarymi blatami. Aktualnei poszukuje ciekawych obrazów z fioletem na ściane do pokoju. Tak wiec jesli ktos trafi na coś fajnego proszę o linki:)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.08.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Małgorzatkko, co za dużo, to niezdrowo Obraz dałabym w szarościach lub w czerni, żeby podbić fiolet i wprowadzić urozmaicenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgorzatkka 03.08.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Też uważam " że przesada jest niezdrowa" ale tego fioletu tak naprawde nie jest tak duzo Dość duży salon cały jest kremowo- beżowy - tylko ściana z telewizorem jest fioletowa. Na przeciwległej kremowej stoi fioletowa kanapa. Kominek równiez nie cały jest fioletowy tylko jeden element obudowy. Fiolet w żadnym razie nie jest domunijącym kolorem - tylko dość mocnym akcentem. Szary obraz odpada - na kremowej ścianie niekoniecznie. Może wiec czarny????? Wezme to pod uwage:) Dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edak 08.08.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 czy do salonu z białymi ścianami i podłoga w kolorze marbau, pasowalaby bakłążanowa sofa? szukałam taki zestawień w sieci, ale nic nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tbtbtb 08.08.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Witam,bardzo prosze o porade moja kuchnia będzie w kolorze bakłażanowym - ściany, może troszke jaśniejsza dokładnie noc kairu magnata szafki górne biały lakier w korpusie wenge dokładnie limba czekoladowa -kronopol, blat biały sól pieprz ,dolne szafki limba czekoladowa,jaki kolor wybrac lacobelu pod szafki i jaki kolor podłogi aby wszystko grało ładnie,proszę o pilną odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 08.08.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 filoet jest cudowny kojarzy mi się z lawendą którą uwielbiam, mi fioletowe dodatki chodzą po głowie w kuchni , ale nie wiem jak połączyć to z salonem bo bardzo bym chciała upchać tam jakiś turkus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 08.08.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 wyszukane gdzieś http://i33.tinypic.com/2mrw2ur.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 08.08.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 http://i35.tinypic.com/rtkifr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 08.08.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 lawendowo mi http://i36.tinypic.com/2ltniub.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tbtbtb 09.08.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 A jak bym dał pod szafki srebrny lacobel i na podłoge gres 60x60 jasny popiel,czy by to grało kolorystycznie.Przypomne że ściany w kolorze noc kairu-magnata,biały lakier szafki góra ,blat biały nakrapiany sól pieprz,dolne szafki i wszystkie korpusy limba czekoladowa taki odcień wenge z kronopolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.08.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 czy do salonu z białymi ścianami i podłoga w kolorze marbau, pasowalaby bakłążanowa sofa? szukałam taki zestawień w sieci, ale nic nie znalazłam Jakieś drzwi, listwy i meble masz w tym salonie? Jeśli są białe, najlepiej lakierowane, to będzie pięknie - pod warunkiem, że sofa będzie jedynym fioletowym meblem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.08.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Edak,jesteś gotowa na taki rygor? http://lh3.ggpht.com/_wZ1e9a6Ylqc/TF-n2pq5MCI/AAAAAAAADU0/By_qfIow3dU/s576/CHI02-07.SOFA.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edak 09.08.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 zerknijcie prosze do mojego wątku (link w stopce). Schody i drzwi są ciemno brązowe. Salon połączony z kuchnią, w której są meble wenge z rudym blatem i czarnymi dodatkami - hokery, podkładki itp. Meble, które są w salonie są do wymiany - zabrałam je z mieszkania i są tymczasowe. Ale w salonie jest też wielki brązowo-ecru kominek , a w oknach rolety ecru. Więc biel nie będzie pasowała za dużo mam ecru (podłoga w kuchni też kremowa). Chyba więc najlepszym rozwiązaniem byłaby czarna kanapa i ewentualnie bardzo ciemno fioletowe poduchy i jakieś duperelki typu świeczki... A wogóle co to za meble, te białe? szukam takich ale czarnych, do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.08.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam wszytskich - przychodze z prosba o porade - od dwoch lat mam sypialnie ktora mnie po prostu drazni - jedneym slowem przekombinowalam w niej - wydaje mi sie ze najlatwiej bedzie ja przemalowac bo przy fiolecie nie moge juz chyba zostac chyba ze inny odcien - ten mi sie w sumie podoba ale nie z ta podloga niestety - popatrzcie na moje "cudo" i krytykujcie - zniose wszytsko - ale doradzcie proszetaka podloga http://www.opinie.senior.pl/zdjecia/Podlogi/Panele-podlogowe-Zebrano-Arusha-kolekcja-Trend-3348-big.jpgi taka reszta http://lh5.ggpht.com/_tY-tUr2ksPE/ScPWlGQRyxI/AAAAAAAAAFw/TIq9jLvTVIY/s512/SNV36627.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.08.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Moze jakbym polozyla podloge w tym samym kierunku co pasy na scianie ale kladli ja fachowcy i jak przyjechalam to juz lezaly niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.08.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Mhk, samokrytykę złożyłaś cudowną Masz plusa! Faktycznie ta podłoga z fioletami kochać się nie ma prawa. Na szybciutko moja układanka: http://lh4.ggpht.com/_wZ1e9a6Ylqc/TGGAlr6Qe4I/AAAAAAAADU4/rVyiz9HApps/s640/MHK.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.08.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Dzieki kochana - powiedz mi jak do tego maja sie meble ikea sredniobrazowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 10.08.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 joliska taki zestaw jes ok - podoba mi sie - musze powalczyc jeszcze z malzem - tzn pokazac mu naocznie - myslalam jeszcze o szraosciach - ale nie wiem jak ten braz mebli bedzie przy tym wygladal?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts