queene 02.11.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 światło jest fioletowe zlikwidowac ? wystarczy PSTRYK .....Ale po co wolę wyłączyc górne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 02.11.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 queene pewnie ze tak - z gustami sie nie dyskutuje, dla kazdego cos innego - ja bym tu pare rzeczy odjela - juz nie dodawala pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 02.11.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 tapeta jest kontrowersyjna.....wiem...ale ja ją uwielbiam albo się ją kocha albo nienawidzi równiez pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nataliik 12.11.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 A tu kilka wybranych przeze mnie fioletowych inspiracji http://images49.fotosik.pl/1178/509d90f7c0cca6f4gen.jpg Moim zdaniem kolor ten można zastosować w każdym pomieszczeniu. Mnie ten kolor relaksuje, a Was? Najciekawszymi fioletowymi elementami są fioletowe kapciuszki i dywanik łazienkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.11.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 queene masz tapetę na suficie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.11.2011 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 queene masz tapetę na suficie? tylko na części obniżonej i tylko białą, klejona jako jeden pas, reszta sufitu pomalowana na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aussiegirl 14.11.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Szukam lamp na stoliki nocne przy łóżku z filetowym motywem, najlepiej jakby nóżka była filetowa, a abażur bezbarwny. Ktoś widział takie? Ponadto poszukuję małych dywaników do sypialni (najlepiej z wełny lub akrylu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budulec91 14.11.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Oosbiście uważam, że w kuchni można wstawić fioletowe dodatki, ale fronty szafek powinny mieć bardziej neutralny kolor. Chyba, ża macie w planach zmianę frontów co kilka lat...Ja miałam w planach pomalowanie ściany za łóżkiem na kolor fioletowy, ale zmieniłam zdanie i fioletowe zostały tylko dadatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anap 22.09.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 http://klinkier24.pl/Dunin-3D-Mazu-Violet-Silk-60x60-cm-p11055.htmlwitam, własnie pracuje nad koncepcja kuchni i spodoabaly mi sie te plytki na sciane z firmy Dunin 3D Mazu Violet. Meble mialyby byc bialy lakier. Blat granitowy? Nie mam pojecia jakie plytki na podloge. Czy Ktos ma jakis pomysl lub spotkal sie z wnetrzem z tymi plytkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anap 18.10.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 czyżby fiolet nie był już w modzie, bo nikt nie zabrał głosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 19.03.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 (edytowane) hejka ja też chcę zrobić fiolecik w salonie z jadalnią w kolorze wieczornej rosy to jest taki kolor jak w załączniku z firmy snieżka mam biało brązowa kuchnie także myślę , ze będzie to kolor najodpowiedniejszy który mi się podoba chciałabym fioletowa chyba kanapę pokarze Wam mniej więcej jaki będę miała salon i kuchnię płytki będą z firmy paradyz segreto beige mam tylko nadzieję , ze wszystko będzie pasowalo \ bo obawiam się czy to wszystko będzie tworzyło taką jedną całość czy czymś zepsuje oby nie Edytowane 19 Marca 2013 przez agulenkaosw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.03.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Popraw literówki i błędy ortograficzne, bo czytać ze zrozumieniem się nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 19.03.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 (edytowane) nea podobne kanappy takie jak pokazalas sa w black red white widzialam ostatnio okoko piekny hol ladny kolor;) Edytowane 19 Marca 2013 przez joliska nie mnóż postów - edytuj poprzedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts