Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fiolet we wnętrzach - meble, dodatki, akcesoria

angela_ap

Recommended Posts

• Odpowiedzi 152
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Oosbiście uważam, że w kuchni można wstawić fioletowe dodatki, ale fronty szafek powinny mieć bardziej neutralny kolor. Chyba, ża macie w planach zmianę frontów co kilka lat...

Ja miałam w planach pomalowanie ściany za łóżkiem na kolor fioletowy, ale zmieniłam zdanie i fioletowe zostały tylko dadatki.

• 10 months później...

http://klinkier24.pl/Dunin-3D-Mazu-Violet-Silk-60x60-cm-p11055.html

witam, własnie pracuje nad koncepcja kuchni i spodoabaly mi sie te plytki na sciane z firmy Dunin 3D Mazu Violet. Meble mialyby byc bialy lakier. Blat granitowy? Nie mam pojecia jakie plytki na podloge. Czy Ktos ma jakis pomysl lub spotkal sie z wnetrzem z tymi plytkami?

• 4 weeks później...
  • 5 months później...

hejka ja też chcę zrobić fiolecik w salonie z jadalnią w kolorze wieczornej rosy to jest taki kolor jak w załączniku z firmy snieżka

mam biało brązowa kuchnie także myślę , ze będzie to kolor najodpowiedniejszy który mi się podoba :) chciałabym fioletowa chyba kanapę :)

pokarze Wam mniej więcej jaki będę miała salon i kuchnię

płytki będą z firmy paradyz segreto beige :)

mam tylko nadzieję , ze wszystko będzie pasowalo ;)\ bo obawiam się czy to wszystko będzie tworzyło taką jedną całość czy czymś zepsuje oby nie ;)

49695.jpg

15abf62e8021438amed.jpg

DSCF9748.jpg

DSCF9750.jpg

plytki.jpg

Edytowane przez agulenkaosw