Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wszystkich,

Ktoś słyszał o tym projekcie? Buduje to Layetana i całość po hiszpańsku - śródziemnomorsku... podobno ma być sporo zieleni.

Będę wdzięczny za jakieś opinie o osiedlu i samym deweloperze. I o samym miejscu, w którym to powstaje, jeśli ktoś z Warszawy jest :)

ps. Mam nadzieję, że dobry dział wybrałem ;)

Edytowane przez baruth

• Odpowiedzi 108
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Akurat powoli rozglądamy się z mężem za mieszkaniem i chcielibyśmy żeby było to nowe budownictwo.

Wcześniej nie słyszałam o tym osiedlu. Ceny stosunkowo wysokie, ale faktycznie z tego co poczytałam to developer wygląda na poważną firmę. Zainteresowały mnie te różne warianty wykończenia mieszkań. Jest tu może ktoś od developera żeby wyjaśnić jak to wszystko wygląda od strony technicznej no i cenowej oczywiście :)

Widzę koledzy trochę bardziej zorientowani :)

A nie wiecie czy w grę wchodzi opcja wzięcia mieszkania w stanie developerskim, ale... równoczesne skorzystanie z usługi projektanta? Bo jeślibyśmy się decydowali na to chcielibyśmy z mężem zatrudnić naszą zaprzyjaźnioną ekipę (robili nam remont mieszkania 3 lata temu).

Widzę koledzy trochę bardziej zorientowani :)

A nie wiecie czy w grę wchodzi opcja wzięcia mieszkania w stanie developerskim, ale... równoczesne skorzystanie z usługi projektanta? Bo jeślibyśmy się decydowali na to chcielibyśmy z mężem zatrudnić naszą zaprzyjaźnioną ekipę (robili nam remont mieszkania 3 lata temu).

No wiesz jak proponują projektanta to powinien być dostępny dla wszystkich, a skoro go mają na etacie to pewnie będziesz mogła sobie skorzystać z jego porady.

Każde działanie jest dobre żeby zadowolić klienta więc nie sądzę żeby Ci robili problemy :)

Myślę, że projektant będzie dostępny w szczególności w przypadku stanu deweloperskiego. Bo co można jeszcze projektować w opcji "wchodzisz i mieszkasz"? :)

A no widzisz myślę, że niekonecznie masz rację.

Bo możesz sobie zaprojektować zanim cokolwiek tam zrobią. I będziesz mógł sobei wybrać jakie płytki, jaki wzorek, jaki kolor na ścianach, gdzie walnąć lustro, a gdzie wieszak. Kolor szafek. Robisz taki projekt, a ekipa musi zrobić tak jak na obrazku. Przynajmniej ja tak to widzę :)

No to by było właśnie coś w sam raz dla nas. Wziąć projektanta, a wszystko wykonać samemu.

Wiadomo jak to z pieniędzmi jest. Najlepsze było by właśnie to, że można by stopniowo wykańczać, a nie wszystko na raz.

A w ogóle ktoś wie jak budowa wygląda i na kiedy planują oddać osiedle?

Sama jestem ciekawa jak zamierzają to zrobić. Może będą budować jak stadion narodowy 24 godziny na dobę :)

Tak jak pisałam sam projekt i założenia tego osiedla są fajne i chętnie rozważę zakup mieszkania, a póki co z uwagą będę śledziła co się dzieje na budowie.

Macie może namiar na kogoś, kto też się interesuje tym osiedlem?

Razem zawsze raźniej :)