Tomek2603 25.06.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Szukam pomocy prawno-budowlanej z tego powodu ponieważ chcę sbie wyrobić plany i pozwolenie na budowę ogrodzenia od strony drogi gminnej około 100 metrów. W gminie i w urzędzie miasta budowlańcy powiedzieli mi że muszę się odsunąć około 2 metrów po całości, ok 200 m2, z ogrodzeniem. Jest to możliwe i zgodne z prawem. Jest oczywiście jeszcze sąsiad ktory pełni pewne funkcje polityczne w gminie i on dostal od gminy pozwolenie na poszerzenie swojej działki o metr, parę lat temu, teraz to wszystko ładnie pięknie na papierkach i w planach jest ok tylko u mnie się szuka rowu. Za wszelka okazaną pomoc serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 25.06.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Tak z ciekawości zobacz jak to wygląda na tej mapie ;http://maps.geoportal.gov.pl/webclient/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts