mirela99 25.06.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Pytanie może głupie, ale podobno nie ma głupich pytań Właśnie mierzę, ile metrów płytek na cokół muszę kupić. Nie będę ciąć gresu lecz kupuję oryginalne cokoliki. Moje pytanie: czy dajecie cokół za meblami kuchennymi i za szafą zabudowaną ? U mnie wychodzi około 10 metrów oszczędności, to zawsze 2-3 stówy w kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 25.06.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Jeżeli tyle można zaoszczędzić to spokojnie bym nie kupowała tych cokołów, po co??!! My akurat daliśmy cokoły za zabudowaną szafą w przedpokoju i co się okazało, że lepiej jakby nie było cokołów, wtedy szafa wyglądałaby lepiej i lepiej by ją można dopasować. W kuchni na jednej ścianie gdzie będą szafki nie mamy cokołów, a na drugiej mamy ale to błąd glazurnika. Dla mnie bez sensu dwać cokoły pod zabudową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 26.06.2010 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Za zabudową nie dawaliśmy, wolałam zaoszczędzic na ilości, niż jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 28.06.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Za ciagiem mebli kuchennych nie mamy cokolow, zreszta nigdzie nie mamy poza kotlownia i spizarnia. Nie lubie plytkowych cokolow, mamy drewniane listwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 28.06.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Ja też nie mam z płytki, ale listwy też sporo kosztują. Chyba chodzi o samą ideę dawania cokołó/listew za zabudową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 29.06.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Za szafkami kuchennymi nie dawaliśmy, w miejscu szafy w wiatrołapie też nie - szkoda kasy ja lubię ładne cokoły - u nas są lekko ryflowane - nie żałuję ich zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts