Wojtii 26.06.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Witam, Mam duzo problemow z wykonawca remontu , ja mu mowie ze nie rowno on mi mowi ze sie da zrobic.Czy moge skorzystac z pomocy lub zatrudnic kogos zeby wskazal co i jak. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 27.06.2010 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 1. kopnąć go w dupę szukać następnego 2. jeżeli masz instynkty wychowawcze nająć kilku sympatycznych panów z krótką fryzurą-brakiem karku by go obili, może pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 27.06.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Witam, Czy moge skorzystac z pomocy lub zatrudnic kogos zeby wskazal co i jak. możesz, Ty płacisz - Ty decydujesz, ale bedziesz w ten sposób płacić podwójnie, raz wykonawcy za zrobienie tak, że nie jesteś zadowolony, drugi raz komuś za wskazanie blędów. Jeżeli nie podoba Ci się wykonanie tego gościa,lepiej zakończ współpracę z tym i najmij na dokończenie kogoś innego.... Będzie taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtii 27.06.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Zgoda, ale mam zaliczke u niego i chce uniknac utopienia jej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 27.06.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Nie rozumie ludzi,piszą że wykonawca coś źle robi i nie chcą go wywalić bo dali zaliczkę To go nie wywalaj, poczekaj aż wykonawca spartaczy całkiem swoja robotę stracisz materiał pieniądze, ale nie stracisz zaliczki. Później albo weźmiesz kogoś do poprawy i jemu zapłacisz za demontaż tego co jest złe i za poprawne wykonanie, lub będziesz płakał i mieszkał w domu w którym jest zrobiona fuszera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 27.06.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 a masz z nim umowę na to że dostał zaliczkę - twoim obrońcą mogą być wykonane zdjęcia i ewentualne postraszenie pozwem sądowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts