ellaco 16.04.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 No, jak okna są, to już inne pomieszczenie;) A jak dojdzie dach, to będzie full wypas;) Nie wiem, jak Wam, ale nam to czas nie płynie, a zapitala, więc ani się obejrzycie i już ganek będzie forumowiczów zachwycał Ozdoby -miód malina. Sama tak sobie wykombinowałaś? PS. Pan od okien pewnie 'lekko" zdziwiony jeszcze przez jakiś czas będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 16.04.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 No co Ty.... jest pięknie.... Szkoda, że nie cyknęłaś fotki majstra jak oglądał Twój dom od środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 16.04.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 He he, pewnie miał niezłą minę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.04.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Ciekawe co sobie wyobrażał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 16.04.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Pewnie coś takiego: http://i.wp.pl/a/f/jpeg/24562/ns_dom_rudera_melina_piec_kaflowy_640.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 16.04.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Myślę, że jego mina była największym komplementem dla Kubełków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.04.2014 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Myślę, że jego mina była największym komplementem dla Kubełków:) o to, to Już widać jak super będzie, choć bez dachu na razie Kubelko czy boczne okna są otwierane? poszerzasz schodki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 17.04.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Kubelko, cieszę się razemz Tobą, zasługujesz na wielką porcję radości; tyle trudu, wysiłku wkładacie w domek są więc i efekty. Dekoracje świąteczne nastrojowe i bardzo gustowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 18.04.2014 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Bosko prawda . Zdjęcie mnie powaliło , na szczęście to nie u mnie tak jest ,bo padłabym na zawał . Rozumiem biedę .. nie rozumiem bałaganu . Tak więc odpowiadam na pytania : okna są całkowicie otwieralne (nie będę ich myc z drabiny z zewnątrz - to moja wygoda )) , bez środkowych słupków , do tego uchylne po jednym skrzydle z każdej strony , te doświetla są na stałe (witryny). Najbardziej cieszy mnie fakt podjęcia słusznej decyzji co do nich , dzięki za rady . I coś mi się wydaję , że drzwi nie będą malowane na biało tylko będę w kolorze naturalnym , jakoś teraz jak patrzę na ganek to mam wrażenie ,że białe będą się zlewac z elewacją na ganku . Schody najprawdopodobniej na całej długości ganku . Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 19.04.2014 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Z okazji nadchodzących Świąt Wielkiej Nocy życzę wszystkim wszystkiego najlepszego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 19.04.2014 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 19.04.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Kubełki oraz wszyscy tu bywający:Wesołego Alleluja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 21.04.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Wszyscy pewnie jeszcze świętują, a ja szukam inspiracji do naszych schodów. Dla siebie nie znalazłam nic, ale za to dla Kubełki prezent od kicającego zająca;)http://patiodesigndepot.com/wp-content/uploads/2012/04/Recycled-Rubber-Stair-Treads.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 21.04.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Oj i jeszcze takie śliczności: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks_82 29.04.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Gdzie zamawialiście drzwi białe wewnętrzne? są piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia67 18.05.2014 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Skończyłam właśnie czytać Wasz dziennik. Cały. Od początku do końca. Zajęło mi to kilka dni, ale bardzo się cieszę, że do Was trafiłam. Podziwiam Waszą pracę, trud, ale także pomysły i fajne rozwiązania. Będę gościć tu - jeśli pozwolicie. Pozdrawiam. Kasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.08.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Kubelku gdzie jesteś ??? Ktoś mi właśnie o Tobie przypomniał i dotarło do mnie, że dawno nie dostałam żadnego powiadomienia o ruchu w wątku. Napisz co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 22.09.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Droga Kubełko zajrzałam z namiaru w wątku łazienkowym i wsiąknęłam na amen !!! Jeszcze nie widziałam tak dobrej roboty, z takim sercem i gustem . Nie przeczytałam wszystkiego, bo się jutro do pracy nie dobudzę, ale wrzucam do "ulubionych". A ... I nie masz pojęcia, jak mnie genialnie zainspirowałaś ta grafitowa szarość pieprz z solą i ciepła sosna - uwielbiam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka76 09.10.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Dom piękny się staje. Masa Waszej pracy teraz procentuje. Uwielbiam oglądać takie przebudowy i troszkę zazdroszczę. Ja również się rozglądałam za starym siedliskiem, ale okolica wykupiona a to co pozostało to niestety daleko od miasta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mannix 10.11.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 (edytowane) Wybaczcie, że nie odrobiłem lekcji i nie przebrnąłem przez ten długaśny wątek. Muszę szybko podjąć decyzję o zakupie, a więc czy mógłby ktoś mi polecić jakiś dobry środek w formie preparatu w płynie do usuwania starej farby olejnej z wiekowych schodów? Widziałem w casto Bondex uniwersalny, jak również V33. Co możecie o nich powiedzieć? Może jest coś tańszego/lepszego? Z góry dziękuję za informację. Edytowane 10 Listopada 2014 przez mannix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts