pestka56 14.08.2015 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 :jawdrop::jawdrop: Zbieram szczękę Ale też mnie podbudowałaś, bo mój J jak zobaczył co oglądam w tartaku z myślą o stole, to zaczął mi to wybijać z głowy. A teraz mu pokażę twój stół, bo to dużo trudniejsze do wykonania niż mój wymarzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 14.08.2015 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Pestko dasz radę zrobić podobny... najtrudniej zrobić ten pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 14.08.2015 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 A taką kupiłam witrynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.08.2015 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Piękna! Stół też zajebiaszczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.08.2015 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Mój stół ma mieć podobną wielkość do twojego, ale wykonanie... trochę w tę stronę Blat na pewno taki jak tu, ale jeszcze nie wiem co z nogami Witrynka wspaniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 15.08.2015 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Kubełko no przecudny ten stół ! taki Kubełkowy stół z duszą Możecie być z siebie dumni ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.08.2015 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Dobiłaś mnie :jawdrop::jawdrop: witrynka urocza, ale stół to dopiero robota - uwielbiam gdy ktoś potrafi w stare elementy tchnąć nowe życie wielkie gratulacje dla WAS za taką robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 15.08.2015 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Matko ale Wy jesteście zdolni..................... Od pierwszego dnia ,kiedy założyłaś dziennik moja "kopara '' leży na podłodze... Piękny stół, wszystko piękne Gratulacje , oj gratulacje Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.10.2015 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 (edytowane) witrynka (jakiś czas temu )stanęła na swoim nowym miejscu. Stanęło na tym ,że zmieniła kolor , dostała półki oraz oświetlenie . I jak podoba się ? A ją uwielbiam:rolleyes: Edytowane 5 Października 2015 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.10.2015 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Ale masz klimacik w tym domku. Normalnie bym z niego nie wychodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.10.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Oj, Kubelku pisz proszę częściej Tak pięknie i cieplutko u Ciebie, że czasem zaglądam ot tak, żeby popatrzeć. Kupiłam dość podobną, skromniejszą, za to z szufladą na dole, bieliźniarkę, ale przemalowano ją na czarno. To nie mój kolor i chodzę wkoło niej i myślę co zrobić. Nie przewidywałam malowanych mebli. U mnie drewno miało być drewniane, choć ciemne. Coś muszę wymyślić. Ma służyć jak twoja, jako witrynka na porcelanę. Jak myślisz, czy jeśli w środku zrobię ją na drewniano, dam oświetlenie, a z zewnątrz przemaluję na morski granat, to wyjdzie dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.10.2015 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Myślę ,że granat z drewnem będzie powalać na kolana ,na prawdę to super pomysł . Ja nie miałam jej malować , w sumie to miała być naturalna i była do czasu aż zaczęłam czyścić koronę . Wiedziałam ,że nie dam rady jej wyczyścić tak bym była później zadowolona . Skoro na etapie czyszczenia nie było tego tzw"wow" stwierdziłam, że później też nie będzie . Pomysły były różne , nawet czerwony wchodził w grę . Jednak nie do końca byłam przekonana więc stanęło na białym. Moja w środku jest jasno szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.10.2015 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Amalfi czasem muszę wyjść do pracy trzeba za coś kupić jedzenie . Ale masz rację ciężko mnie gdzieś wyciągną i nawet jest mi z tym dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.10.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Jest śliczna Czaasem przypadek za nas wymyśla. Pomyślałam o zostawieniu drewna w środku, bo mam sporo białej porcelany. A granatowy wziął mi od pewnych filiżanek z kobaltowym szlaczkiem na brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.10.2015 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 (edytowane) Wykorzystując wenę wkleję ku pamięci nasz taras. Troszkę ładniejszy od zeszłego roku i troszkę udomowiony , bo i było gdzie kawusię rankiem wypić , było gdzie się poopalać lub najzwyczajniej w świecie polenić lub z gośćmi posiedzieć . miskant sobie rośnie ku mojej radości:) i lawenda Edytowane 5 Października 2015 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.10.2015 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 (edytowane) I jeszcze trochę zdjęć to chyba wszyscy lubią Edytowane 5 Października 2015 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.10.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 (edytowane) Pięknie. Te leżaczki też klimatyczne. Pewnie nie możesz się opędzić od gości. Edytowane 5 Października 2015 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.10.2015 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Pewnej wietrznej nocy połamano naszą gruszkę ... i tylko tyle z niej zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.10.2015 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Szczerze to strasznie wpienia mnie mój komp , ciągle mi coś nie wskakuje . Może jak będę grzeczna to Mikołaj mi kupi Dzięki Amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.10.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Miałam kiedyś pnącą różę owiniętą na takim połamanym drzewie. Pięknie to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts