Antonia 12.10.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 No coż, szczęka opada:jawdrop:. Kobieta idealna, wszechstronnie uzdolniona . Nie dość że piecze , dekoruje ,gotuje zajmuję się domem... itp.(wymieniać można jeszcze wiele) to jeszcze świetnie się zna na pracach murarskich. Kubelko no rewelacja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 12.10.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 to sprzęt tv pewnie się troszkę zakurzył, co? Trudno Ważne, że kominek nabiera kształtów i ten ogień ehmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carownica 12.10.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Genialnie z tą wnęką i ta tęcza i te serca... zakochać się idzie na jesień Przepięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.10.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Matko czy Ty Kubelku czegos nie potrafisz?:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 12.10.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 no własnie "kobieta pracująca rzadnej pracy sie nie boi;-)" Kubelku ktos pisał kiedys u ciebie na blogu o ramce albo lustrze z patyków, trafiłam na taki blog moze sie przyda? fajne rzeczy w nim;-)http://ilovenatureblog.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 13.10.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Jak to ktoś? Ja pisałam, ja!! A ja wiem czego Kubelka nie potrafi - siedzieć i nic nie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 13.10.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 A ja wiem czego Kubelka nie potrafi - siedzieć i nic nie robić i tu Zosiku zgadzam się z Tobą w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czejena 13.10.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Spora ta wneka,duzo drzewa tam wejdzie i bedzie sie super prezentowac...A jak planujecie wykonczyc przod kominka?Na gladko kg,czy cegla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.10.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 no własnie "kobieta pracująca rzadnej pracy sie nie boi;-)" Kubelku ktos pisał kiedys u ciebie na blogu o ramce albo lustrze z patyków, trafiłam na taki blog moze sie przyda? fajne rzeczy w nim;-) http://ilovenatureblog.blogspot.com/ ależ fantastyczne pomysły - zimą muszę coś podobnego zacząć robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 13.10.2011 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 ;)Kurcze rozgryzły mnie dziewczyny ... siedzieć nie umiem:rolleyes: i tu jest problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 13.10.2011 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Obudowa kominka na prosto , ale w praniu wszystko wyjdzie . Strasznie podobają mi się drewniane belki ale boję się ,że wyjdzie bardzo klasycznie ... może zmolestuję męża na belkę w tym drugim . Psosinku dzięki za linka , super pomysły mają ludziska może coś ściągnę? Trochę w nocy oglądałam ale było już bardzo późnooooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 13.10.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 A widziałyście te lampy z patyków? Coś podobnego chcemy zrobić z mężem tylko ,że z korzenia , podstawę mam , korzeń wyczyszczony mam tylko nie mam pomysłu na klosz i muszę coś wymyślić , bo "ślinię" się na nią od jakiegoś czasu:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 13.10.2011 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Moja sunia , pięknie wyszła więc się chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 13.10.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 ahhh a jaka błyszcząca - chyba wygłaskana do ostatniego włoska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 13.10.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 I dobrze... chwal się, chwal Moja sunia w ten sposób leży, kiedy coś spsotuje... - dość często w ten sposób się "wyleguje" - łobuz z niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 13.10.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 - może jakaś kura przebiegnie.... - może listonisza na rowerze pogonię.... - może zrobią mi wreszcie wyrko i będę mógł się wylegiwać.... - chyba idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.10.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 kubelku u mnie stron 50 nie 100 bo mam inny licznik na forum włączony najwyraźniej Pomalutku od początku nadrabiam i szok przeżywam jak widzę jaki stan mieliście a jak jest teraz! Kupa wspaniałej roboty za Wami - chylę czoła Na dodatek plecionki robisz świetne - te serca! A ja nie mam skąd gałęzi nabrać i jeszcze wiadro cierpliwoście by się przydało do takiej roboty Piękna tęcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 13.10.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Psinka wygłaskana i psotna ostatnio, a tak się smuci bo "nuuuudyyy nikt się ze mną nie bawi". Pysiaczku to teraz rozumiem;) Kuźwa wiatr połamał moją rosochatą jabłonkę z najlepszymi jabłkami:cry::cry: SZOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.10.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Jabłonki szkoda sunia wyrosła na przecudnej urody pannicę - znudzona najwyraźniej... ale, jakby jakaś sarenka się trafiła, to ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.10.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 ślicny piesecek:wiggle:A wnęka super pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts