julinka1 13.10.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Szkoda jabłoneczki.A ja nie moge jabłek zerwac ,leje ,leje u Was tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.10.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 ślicny piesecek:wiggle:A wnęka super pomysł To na początku witam Agawi w mym wątku i zapraszam częściej. Od zawsze podobały nam się takie wnęki tzn. mi , a mojemu mężowi " może być" a że zgadza się na moje wariactwa to tak jest . Pewnie będzie cały czas brudna od drewna i już widzę jak co jakiś czas biegam z białą farbą . Za psinkę dziękuję , a nauczona doświadczeniem biegania po polu za psem teraz sprawdzam teren z rana i jej pilnuje. Julinko u nas cały tydzień lało i wiało , dopiero w piątek i sobotę się uspokoiło , ale co z tego jak mnie nie było i nie mogłam z tego korzystać. Moje jabłka same spadają .... na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.10.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Dla Mani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.10.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Andżeliko ...mój prom:D czekam płynę podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 15.10.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 ehhh te promy... ja na nasz jeszcze nie odważyłam się samodzielnie wjechać, bo różnie się ustawia. Tak pięknie prosto jak u Was tylko gdy woda na Odrze niska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.10.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Kubelek.... no co bede gadac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 15.10.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Czy ja nie byłam blisko Twojego domku,tak mnie sie wydaje he he.Robiłam rekonesans w znanej sprawie-wirujacej...szumiacej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.10.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Kubelek.... no co bede gadac... ...wcześniej było zwykłe okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.10.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Julinko pewnie byłaś bo to w sumie niedaleko od tych wiatraków , to taki skrót do miasta ... czasowo nie bo na prom trzeba czekać czasem ale km. mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.10.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 To na początku witam Agawi w mym wątku i zapraszam częściej. Ale ja już się jakiś czas temu witałam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.10.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Ojej jak mogłam zapomnieć, przepraszam:oops: ... to przez przemęczenie trzeba się wzmocnić czymś konkretnym i mocnym bo już ledwo funkcjonuję i luki mam w pamięci:lol:. Agawi znaczy się wpadasz za rzadko , musisz to zmienić... ja tam u Ciebie jestem prawie codziennie, siedzę sobie cichutko na nowych sofach;) no a teraz widzę u Ciebie moje przyszłe łóżko w sypialce . Mi się marzy taki pikowany zagłówek ale całą resztę chcemy z belek i jeszcze pozostaje moje łóżko z vox-u... oddam na przechowanie mamie i tak nie mam gdzie teraz wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.10.2011 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Gopax jak dobrze pamiętam to Ty byłaś zainteresowana kosztami pompy? Właśnie dostałam rachunek i o dziwo nie spadłam ze stołka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.10.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Ojej jak mogłam zapomnieć, przepraszam:oops: ... to przez przemęczenie trzeba się wzmocnić czymś konkretnym i mocnym bo już ledwo funkcjonuję i luki mam w pamięci:lol:. Nic nie szkodzi:D ja tam u Ciebie jestem prawie codziennie, siedzę sobie cichutko na nowych sofach;) No ładnie to tak siedzieć po cichutku:mad:Ale, ale- dzisiaj się ujawniłaś Łóżeczko już dzisiaj zamówiłam, więc musisz troszkę jeszcze poczekać na efekty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.10.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Gopax jak dobrze pamiętam to Ty byłaś zainteresowana kosztami pompy? Właśnie dostałam rachunek i o dziwo nie spadłam ze stołka My też mamy pompę- jesteśmy MEGA zadowoleni z kosztów:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.10.2011 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Agawi moja pompa powietrze- woda jest tylko do wody( eee szkoda:( ) , ale dobre i to , bo nigdy wcześniej nie miałam tak tanio ciepłej wody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 17.10.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 kubelku tak właśnie oglądałam Twoją łazienkę na "łazienki nasze" i widzę tzn. wcześniej też widziałam ale zapomniałam że masz deskę nad geberitem. Jak masz ją przymocowaną - klej? Rozumiem, ze pod nią nie ma płytek tylko mocowaliście ją do płyty? Ja też chcę deskę sosnową nad wc taką jak drzwiczki żaluzjowe, za którymi schowany będzie piecyk gazowy i w zasadzie będą one stanowiły jedyny akcent w wc (brak mozaiki jak w łazience). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.10.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 U nas murek był budowany z gazobetonu , bo nasz majster nie uznaje zabudowy z płyty, zaś ta decha była klejona na klej do luster ... nie ma tam kafelek , wszystko gra i nie odchodzi:) A jednak wygrałaś z tą mozaiką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 17.10.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Dzięki za info Nie do końca wygrałam - w łazience mozaika będzie ale mam nadzieje, ze będzie mi do blatu pasowała (teak). Natomiast w wc się nie zgodziłam bo jednak do drzwiczek żaluzjowych/ażurowych już mi nie leży choć "drewnopodobna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.10.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Rozumiem i faktycznie do żaluzji taka drewnopodobna mozaika nie pasi ... jak dla mnie oczywiście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.10.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Agawi moja pompa powietrze- woda jest tylko do wody( eee szkoda:( ) , ale dobre i to , bo nigdy wcześniej nie miałam tak tanio ciepłej wody . Aaaa, ale dobre i to, pewnie. My ogrzewamy pompą cały domek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts