kubel30 21.10.2011 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Wnęka wyszła super:yes: A kociak przesłodki:D Kurczę kubełku, jesteś w tych remontach i ciągle zapominam do Ciebie przyjść... Nie szkodzi , ja by nie zapomnieć o Waszych wątkach to mam je otwarte w nowej karcie . Czasem przechodziło mi przez głowę by też tam się przenieść , bo teraz prawie nie remontujemy a jak już to wolno . Szczerze mówiąc nie mogę doczekać się skończonego kominka ... jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 21.10.2011 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ane3ko takie schody mają swój urok , są takie sielskie i wcale nie dziwię się ,że tak bardzo podobają się forumkom . Dzięki za namiary na Narendil , muszę do niej zajrzeć bo chyba nie byłam i choć chciałoby się bywać wszędzie to na Boga nie da rady, idzie się pogubić. Też tak macie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 21.10.2011 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Maniu u nas było inaczej był testament , była spłata ciotki przez moją mamę( uff ona napisała akt darowizny na mamę i po sprawie ) ... tylko jak minęło tych 20 lat to chodzą takie historie ,że włos jeży się na głowie .Te sprawy nigdy nie gasną zawsze gdzieś po drodze znajdą się pokrzywdzone osoby ... tzn . takie które wcześniej nie miały czasu na nic innego oprócz własnego interesu i swojej osoby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 21.10.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ja też tak mam. Wydaje mi się, że ktoś na forum robił taki zegar, ale nie wiem kto. I nie wiem czy to aby nie widziałam na jakimś blogu. Schody są cudowne. Takie sielskie własnie. U mnie są tylko białe tralki, jakoś o podstopnicach nie pomyślałam. No ale może dzięki temu są też troszkę inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 21.10.2011 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ane3ka gicior , gicoir ... a ja dalej się cieszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 21.10.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ane3ko takie schody mają swój urok , są takie sielskie i wcale nie dziwię się ,że tak bardzo podobają się forumkom . Dzięki za namiary na Narendil , muszę do niej zajrzeć bo chyba nie byłam i choć chciałoby się bywać wszędzie to na Boga nie da rady, idzie się pogubić. Też tak macie ? Ja czytam stale dobre kilka wątków, do reszty zaglądam, a do jeszcze innych zajrzałam raz, albo w ogóle, bo nie sposób spamiętać i później się nie motać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.10.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 ja czytam kilka codziennie a kilka jak sobie przypomne ze gdzies zaznaczylam Za duzo sledzic. Sie nie da. Czas zzera strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 21.10.2011 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Tak idzie się pogubić , a po Maniowym wątku to chora wychodzę ...litości bo ja wszystko już chcę mieć Fe zachłanna Kubelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.10.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 hahahahahahahah ja sama wychodze chora po zejsciu z netu jak cos wypatrze hahaha i potem mowie sobie gupia ty, po cos to ogladala. No niestety choroba na ktora nie ma "lekarstwa", a tym lekarstwem jest albo kasiora albo miejsce, bo jaki wielki trzeba by miec dom zeby wykorzystac wsie pomysly> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 21.10.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 ja nic nie mówie, zakochałam się w "new folk" design, i jak tu teraz to wszystko poprzerabiać i poupychać żeby nie wylądowało końcowo w "szczytach kiczu" ?cholera, jedyne pomieszczenia jakie będą do siebie o tyle o ile pasowały to salon i kuchnia, łazienka jest biała i taka nowocześniejsza, przynajmniej na razie...do tego sypialnia, czyżby miało pójść w jakiś glamour.. chcę taką fajną, nastrojową i nie wiem za cholerę w jakim kolorze... i tak wejdę do wątku mani i umieram, sama już nie wiem co chcę, dobrze że robiliśmy, zamiast żebym siedziała "na necie" i szukała inspiracji... dobra, czas oderwać się od komputera, bo trzeba w piecu napalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 21.10.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Macie racje domy mamy za małe , a duże to kto by sprzątał ? Ja latam jak wariatka ,oprócz wątków oczywiście, od kominka do kominka i cieszę się ,że później będą służyć do celów rekreacyjno- wieczorowych , bo na dłuższą metę to tak bym nie mogła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 21.10.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 no my też już centralne odpaliliśmy, bo nerwowo nie wytrzymywałam palenia w piecu kaflowym (co 10 minut można było odkurzać a i tak okazywało się że chwile wcześniej któryś psiak przechodził za blisko pieca i wszedł w popiół i rozniósł na pół domu...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 22.10.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Tak to chyba jest z tymi kominkami, że oko cieszą, ale codziennie w nich palić żeby ogrzać dom - to już żadna przyjemność. Też zrobimy na górze, tylko już rozmiar upragnionej kozy ulegnie zmniejszeniu, bo mam na nią 60 cm ściankę i to na winklu, więc nie może być za duża. Najlepiej okrągła, ale te ceny... wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.10.2011 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Zosik ale przy maluchu to ja bym się bała kozy , jednak ona nagrzewa się cała , kominek można odgrodzić i co najważniejsze rozprowadzić rury po pomieszczeniach . Masz rację ogrzewać domu w ten sposób bym nie chciała non stop , najgorzej w nocy jak dogasa a ty musisz wstać jak do niemowlaka i dołożyć ... ja nie lubię jak nad ranem jest chłodno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.10.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Niemodna u mnie w ruch wchodzi szufelka i zmiotka i po kłopocie , kłopotliwe jest dokładanie ... owszem przyjemnie jest , szczególnie wieczorami , tego nie można zastąpić świecami , które też zresztą lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 22.10.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Młody nie jest zainteresowany ogniem, przyzwyczajony już. Teście nie dawno wstawili kozę i młody nawet na nią nie patrzy. A palić w niej codziennie nie zamierzam, bo się zagotujemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.10.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Drugie maleństwo miałam na myśli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 22.10.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Będzie dobrze Najwyżej nie będziemy palić przez pewien czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.10.2011 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Najważniejsze by dążyć do celu ... dzieci urosną a koza zostanie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 22.10.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 si siniora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts