kubel30 28.10.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Renata o mateczko a do jakiej szkoły tyle zapłaciłaś , ja z wrażenia bym padła przy kasie w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.10.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Piekne te ramki, kurcze chyba sie na taka bielona targne i zdjecia na niej pozawieszam w sypialni...Z podrecznikami to jakis dramat - wszyscy narzekaja .a dlaczego nie ma jednych obowiazujacych w calym kraju...kurcze kolesie sobie interesy kreca na wydawnictwach szkolnych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.10.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 pozwol ze Cie wyprowadze z bledu - tu kazdy czeka na nowe pomysly Kubelkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 28.10.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Znalazłam to wklejam bo znów zgubię tą sypialkę , a konkretnie łóżko. Bardzo mi się podoba i chyba pasowałoby do mojego domu . ale tu jest piękny zagłówek i w ogóle cała jest piękna ale to też mi się podoba , taka symetria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 28.10.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 (edytowane) Renata o mateczko a do jakiej szkoły tyle zapłaciłaś , ja z wrażenia bym padła przy kasie w sklepie. Tylko podstawówka 2,3,5 klasa najlepsze ,że zostawiłam z 4 klasy książki córki dla syna okazało się ,że on będzie miał inne bo idzie innym systemem tym najnowszym .Książki Wesoła Szkoła i przyjaciele plus ćwiczę pisanie i liczenie to 250 zł dla jednego plus religia 30 zł plus angielski 50 to razy 2 plus książki i ćwiczenia do 5 klasy . Edytowane 28 Października 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 28.10.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 doprawdy powariowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 28.10.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 I trochę zdjęć nocnych czyli kulki mchowe , małe dyńki i odnalezione ( wykopane z kartonu ) gniazdko ptaszka na nowo wystrojone:D . No to mata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 28.10.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Super kontrast biel i zieleń lubię zieleń ,ściany w kuchni pomalowałam na zielono i w jadalni na stół dam dodatki zielone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.10.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 http://www.emoticonsfree.org/wp-content/uploads/yolks-messengers/in-love.gif sliczneeeeeeeeeeeeeeeee wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 28.10.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 piękne... eh, że ja nie mam takiej głowy do dodatków i wystroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 28.10.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Tylko podstawówka 2,3,5 klasa najlepsze ,że zostawiłam z 4 klasy książki córki dla syna okazało się ,że on będzie miał inne bo idzie innym systemem tym najnowszym .Książki Wesoła Szkoła i przyjaciele plus ćwiczę pisanie i liczenie to 250 zł dla jednego plus religia 30 zł plus angielski 50 to razy 2 plus książki i ćwiczenia do 5 klasy . ja mam w I i w V klasie. Na szczęście w szkole był kiermasz i mój synuś kupił sobie komplet do V klasy za 30zł, swoje sprzedał za 38zł. Co prawda kupił dośc zuzyte książki, ale okładki zużyte, w srodku ok. Jego były ladniutkie, ale to w cenie sprzedaży nie ma dużego znaczenia. Także dokupilam tylko ćwiczeia, co mnie kosztowało 200z ł, bo tych ćwiczeń jest więcej niz książek. A tak a propos tornistrów, to mój Kuba w V klasie ma tak ciężki, że jak ja go wezme na plecy to padam, ja ważę 50 kg, a on 28! i mówią, że on ma za duży plecak, a ma profilowany i usztywniany z Ikei, a nie plecak sportowy który wisi na pupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.10.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Normalnie "się stresa" u Ciebie kubełko nabawię Ramka czyli kapowniczek z koralikami cudna ( powiedz mi skąd masz tyle samozaparcia heeee???? ), kurcze ja nie mogę skończyć malowania imienia dla Klary , nie wspomnę już o pomalowaniu jej pokoju noooo nic mi się jakoś nie chce . Jak patrzę na te Twoje prace to aż mi wstyd za to moje lenistwo..... Gniazdko z jarzębiną i świeczkami bardzo nastrojowe . Aaaaa proszę napisz jak się podobała Kornelii jej nowa rameczka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.10.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Pięęęękne foty:wiggle: i kule z mchu... Ja tu więcej nie przychodzę!!! :( Kubełko, czy mam szukać tej ciemnej tapety? Co się zmieniło przez noc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 28.10.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Barwić drewno najlepiej i najłatwiej lakierobejcą. Sama bejca bywa wredna - można porobić zacieki, jeśli ktoś nie ma wprawy, i trudniej kolor uzyskać. Ważne sprawdzić jak wychodzi wybrany przez nas kolor na sośnie - jeśli używamy sosny, bo znacznie odcień różni się na różnych rodzajach drewna Dziękuję Powiem szczerze, ze ja znów jestem pozytywnie zaskoczona tym jak fajnie się malowało tą bejcą, zero zacieków a wprawy i doświadczenia nie mam w tym żadnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.10.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Sobie tak powzdycham patrząc na Twoje ozdoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 29.10.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Anetko bielona te fajna , a ze zdjeciami bedzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 29.10.2011 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Niemodna po to jest to forum by ścigąć do woli ... ode mnie możesz śmiało , a te kule jeszcze prostsze od tych wcześniejszych.Na zgnieciony papier (gazetę) w kulkę nakładałam mech i czarną niteczką obwiązałam, powieszone są zaś na białej by tak nie rzucały się w oczy na tle białej ściany.Zrób podobne i ustaw na parapecie w kuchni , tanie i rześkie ozdoby , ten zielony przyciąga wzrok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 29.10.2011 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Renatamama biel zieleń i drewno jak dla mnie to dobre połączenie , pod warunkiem ,że kolor jest dodatkiem Maniu dziękuję ... i te Wasz emotki mnie powalają , ja nie umiem korzystać z takich:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 29.10.2011 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Dorbie z tymi plecakami to lekka przesada , nikt się nie martwi o dzieci ... ale czasem wiem po moich ,że potrafią dodatkowy album o zwierzętach wsadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 29.10.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Normalnie "się stresa" u Ciebie kubełko nabawię Ramka czyli kapowniczek z koralikami cudna ( powiedz mi skąd masz tyle samozaparcia heeee???? ), kurcze ja nie mogę skończyć malowania imienia dla Klary , nie wspomnę już o pomalowaniu jej pokoju noooo nic mi się jakoś nie chce . Jak patrzę na te Twoje prace to aż mi wstyd za to moje lenistwo..... Gniazdko z jarzębiną i świeczkami bardzo nastrojowe . Aaaaa proszę napisz jak się podobała Kornelii jej nowa rameczka .... Kochana bez stresów poproszę , bo mi znów znikniesz. Samozaprcie ??? To jest tak jak mam wolne i siedzę to muszę się czymś zająć .... cała tajemnica. A malowania to nie zazdroszczę , mi po tych metrach długo nie będzie się chciało. Kornelcia przeszczęśliwa , już się na dobre zadomowiła z rameczką a ja dorobiłam jej dwie kulki, o tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts