pysiaczek 10.11.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ja nie mogłam zrobić tego inaczej , bo musiałam działać wiertarką ... ale co najadłam się strachu to moje i długo będą to pamiętać . I tu kłaniają się przepisy BHP , o których ciągle zapominałam. To samo sobie pomyślałam jak zobaczyłam te (i wcześniejsze też ) zdjęcia Ja bym chyba nie potrafiła, bo ze strachu bałabym sie cokolwiek szlifować tylko trzymałabym się tej belki! Uważaj na siebie jak kolejny raz przyjdzie Ci do głowy wdrapywać się tam, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 10.11.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Na tych fotach już strachu w oczach nie widać :D:D a to znaczy, że latanie opanowałaś do perfekcji :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.11.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Kubelko, cudownie Wasz dom wygląda. Już o tym pisałam (i nie tylko ja), ale cały czas nie mogę wyjść z podziwu ile pracy wykonalności i jaki efekt uzyskaliście. Po prostu N I E W I A R Y G O D N E !!!!!!! Przytulnie, swojsko i domowo. Bosko! Można się tam u Was zameldować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 11.11.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 I ja jestem pełna podziwu! szacun! wielki szacun! ile w was musi być siły! dla normalnego ludka to wy jesteście wariaci super wariaci wichura dzięki wam przeżywa drugą piękną młodość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.11.2011 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Anulkawj ano tak http://emoty.blox.pl/resource/flying.gif Fajnie tak powspominać , nie wiem czemu zawsze się uśmiecham do tych fot. Ja nie mogłam zrobić tego inaczej , bo musiałam działać wiertarką ... ale co najadłam się strachu to moje i długo będą to pamiętać . I tu kłaniają się przepisy BHP , o których ciągle zapominałam. kubełko jesteś wielka, szczęka mi opadła i zbieram z podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.11.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Puk, puk gdzie jesteś ????? i nie mów , że w pracy uuuuuuu. Wiem w pracy .... i ja też do pracy idę czyli odkurzanie, mycie okien dobrze, że obiad mam zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Że Ty się nie bałaś pod tym sufitem latać, jeszcze ze szlifierką w ręku:jawdrop: Trzeba zgłosić Cię do jakiegoś programu kubełko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.11.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 (edytowane) kubełko rzuć jeden kawałek ciacha na poprawę humoru ( mam nadzieję , że nie upiekłaś makowca bo zdołuję się jeszcze bardziej )....Wiem jak to jest z tym czasem.... masakra jakaś..... dość , że pędzi jak szalony to jeszcze na nic czasu nie ma Szukam sof w rozsądnej cenie te, które mi się podobają.... to ceny zwalają z nóg Idziemy razem do kina bo u mnie nie ma chętnych na sagę ...spotykamy się po połowie drogi i będzie git Edytowane 15 Listopada 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 15.11.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Juszczakówka ja chcę na sagę a mój nie chce! Idziemy razem? Weźmiemy jeszcze kilka babeczek i wieczór, że hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.11.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 (edytowane) zosik bardzo chętnie, a w Twoich stronach bywam bywam i nawet promem kilka razy przepłynęłam ( mowa o Milsku uwielbiany takie wyprawy:yes: ).... Tak teraz myślę to gdzie się spotykamy co by było sprawiedliwie ????? Mamy jeszcze 2 dni do zastanowienia premiera 18.XI Edytowane 15 Listopada 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.11.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Na tych fotach już strachu w oczach nie widać :D:D a to znaczy, że latanie opanowałaś do perfekcji :D:D Aisa222 strach dobrze ukryłam , dla moich dzieci ( które ciągle biegały w tą i z powrotem ) udawałam ,że jestem dzielna . A teraz opowiadają ,że ich mama wszystko umie i nie boi się niczego.... guzik prawdahttp://emoty.blox.pl/resource/glupek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.11.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Kubelko, cudownie Wasz dom wygląda. Już o tym pisałam (i nie tylko ja), ale cały czas nie mogę wyjść z podziwu ile pracy wykonalności i jaki efekt uzyskaliście. Po prostu N I E W I A R Y G O D N E !!!!!!! Przytulnie, swojsko i domowo. Bosko! Można się tam u Was zameldować? Dzięki Kochana .... jak zrobię kiedyś więcej pokoi to chętnie zamelduję tymczasowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.11.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 (edytowane) wy jesteście wariaci super wariaci wichura dzięki wam przeżywa drugą piękną młodość! Wariaci przez duże W ... ciii warto było http://emoty.blox.pl/resource/plotki.gif Edytowane 15 Listopada 2011 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.11.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 kubełko jesteś wielka, szczęka mi opadła i zbieram z podłogi. Żona m mam nadzieję ,że pozbierałaś szczękę bo jak tak dalej pójdzie to nie zarobię na" protetyka " ... a ja mała jestem http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.11.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Andżeliko a byłam w pracy , byłam . Dziś wolne jutro znów do roboty http://emoty.blox.pl/resource/burnout02.gif , e padnięta jestem ale na ciacho zawsze znajdę trochę siły . Makowca nie robiłam , wyszedł pierniczek z kremem waniliowym w sumie zapachniało świętami ... mniam częstujcie się , jeszcze ciepły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.11.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Że Ty się nie bałaś pod tym sufitem latać, jeszcze ze szlifierką w ręku:jawdrop: Trzeba zgłosić Cię do jakiegoś programu kubełko:D Aga no przecież pisałam ,że się bałam , a szczególnie latania w dół http://emoty.blox.pl/resource/boisie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.11.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 (edytowane) Kurcze dziewczynki czemu musimy mieszkać od siebie tak daleko , nawet na kawę nie można się umówić ... tylu fajnych ludzi i zero kontaktu osobistego i gdzie tu sprawiedliwość co http://emoty.blox.pl/resource/beczy.gif. My pewnie pójdziemy do kina w grudniu , bo jakoś za tłumami nie przepadamy. Sage lubimy , a nawet znamy na pamięć , bo jak spaliśmy na Wichurce ( w czasie remontu ) nic innego nie mieliśmy do oglądania na kompie ( TV padło ) i na okrągło leciała saga ... hi hi chyba większych fanów nie ma. Edytowane 15 Listopada 2011 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.11.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 (edytowane) Pierniczkiem chętnie się poczęstuję mniam mniam. Wyszło smakowicie pychotka.... Praca, praca musimy ją mieć a ona nas Daleko i to w trzech różnych stronach Polski .... na sagę pójdę nawet sama jak będzie trzeba (książki też czytałam najpierw lubi przeczytać , a potem oglądać ).....takie proste czytanie i oglądanie Edytowane 15 Listopada 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.11.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Jeju a ja nie lubię oglądać filmów , które najpierw przeczytam . Później zawsze mam wrażenie ,że film był beznadziejny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 15.11.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Mmmmm... ciasto pyyyyyycha :D:D Ja też najpierw czytam (ehhh lubię czytać ) a potem weryfikuję z filmem... niestety przeważnie na niekorzyść filmu heh... No cóż, już tak mam :D ale filmy też lubię oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts