kapsl 23.11.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 dzięki serdeczne Kochani za pomoc:) dziś walczyliśmy dzielnie z cholerną folią pod posadzki, bo głupki nie wiedzieliśmy, że trzeba ją położyć przed hydrauliką i teraz bawimy się w wycinanki..;/ ech i mamy kilka miesięcy obsówy, świąt raczej nie spędzimy w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 23.11.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 A ja nie pamiętam jak było u nas , tak dużo i szybko robiliśmy ,że nie wiem . Kapselku nie denerwuj się my kilka rzeczy robiliśmy po kilka razy , człowiek uczy się na własnych błędach. Czasem śmiałam się do męża ,że i tak będziemy to poprawiać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voyt77-v1 23.11.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Witaj kubelku zarwałam dwie noce na czytanie Waszego dziennika:) dziś mi smutno że już wszystko przeczytałam , obejrzałam, bo ten dziennik dał mi tyle przyjemności co najlepsza ksiąŻka , którą po prostu trzeba przeczytac od deski do deski -"na raz" - nie dałam rady "na raz " ale i tak nie mogłam zasnąc.. Wasz domek- o ile można tak zdrobniale nazwac tą okazałą budowlę- jest PRZEPIĘKNY-ciepły-niepowtarzalny. pocieszam się myślą że jeszcze będziecie urządzac górę..będę czekała niecierpliwie a czekanie umilę sobie poszukiwaniami wszystkiego co stare i z drewna w moim obejściu- zaraziłam się nieodwracalnie i też będę przywracac do życia wszystko co znajdę..-zdam relację -choc talentu manualnego nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 24.11.2011 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Witaj kubelku zarwałam dwie noce na czytanie Waszego dziennika:) dziś mi smutno że już wszystko przeczytałam , obejrzałam, bo ten dziennik dał mi tyle przyjemności co najlepsza ksiąŻka , którą po prostu trzeba przeczytac od deski do deski -"na raz" - nie dałam rady "na raz " ale i tak nie mogłam zasnąc.. Wasz domek- o ile można tak zdrobniale nazwac tą okazałą budowlę- jest PRZEPIĘKNY-ciepły-niepowtarzalny. pocieszam się myślą że jeszcze będziecie urządzac górę..będę czekała niecierpliwie a czekanie umilę sobie poszukiwaniami wszystkiego co stare i z drewna w moim obejściu- zaraziłam się nieodwracalnie i też będę przywracac do życia wszystko co znajdę..-zdam relację -choc talentu manualnego nie posiadam witaj w naszym domku:D Dziękuję Ci bardzo za tak miły wpis. Jest mi niezmiernie miło ,że tak właśnie odebrałaś moje wypociny i że chciało Ci się wszystko przeczytać A jak zaraziłam i zachęciłam do samodzielnego dłubania to jeszcze bardziej się cieszę . Zdolności a może raczej umiejętności nabiera się z czasem , mi też nie wszystko wychodzi za pierwszym razem . Nikt mnie niczego nie uczył ... hym bo ja samouk jestem . Tak więc trzymam kciuki. I ta góra ... i ten brak czasu ... może na wiosnę ... jak będzie jaśniej na dworzu . Teraz mam wrażenie ,że wyjeżdżam w nocy i wracam w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 24.11.2011 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 (edytowane) Kochani dziś chciałabym Wam wszystkim przekazać smutną jak dla mnie wiadomość . Z powodów osobistych jestem zmuszona usunąć mój wątek . Poczekam jeszcze parę dni i chcę te fakt zgłosić do admina ... a jak mnie jakiś czyta to niech się odezwie... plisss... bo nie wiem jak to mam zrobić . Będę odwiedzać Was w Waszych wątkach . Jest mi smutno z tego powodu , bardzo http://emoty.blox.pl/resource/crybaby.gif.tzn z tego, że zniknę . Z całego serca dziękuję za Wasze wsparcie i za to ,że byliście z nami cały czas Pozdrawiamy KUBELKI http://emoty.blox.pl/resource/buziak.gif http://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif Edytowane 24 Listopada 2011 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.11.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 kubelko! Oczom nie wierzę w to co czytam! To niemożliwe, proszę napisz, że to nieprawda! Będzie mi bardzo smutno i będzie bardzo szkoda tylu Twoich pięknych zdjęć i w ogóle całego tego klimatu tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 24.11.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Matko co sie stało????? znowu jakis ŻYCZLIWY?? Kubelku nie odchodz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.11.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Niemożliwe!!! Po prostu nie wierzę?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 24.11.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Nieeeeeeee czy to naprawdę konieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.11.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 O matko...Kubelko....:cry::cry:nie wiem co sie stalo ale jest mi baaaardzo przykro, sciskam Cie mocno:hug::hug: Moj watek usuwala Joliska - napisalam do Niej tylko priva z prosba o pomoc i watek szybko zniknal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.11.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Kubelko napisałam już u siebie- JA SIĘ NIE ZGADZAM!!!http://emoty.blox.pl/resource/cray.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/cray.gif Zostańńńńńńńńńńńńńńń:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 24.11.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Witam To ja, dopiero co przeczytałam od deski do deski cały twój wątek a tu taka wiadomość cieszę się, że zdążyłam z gratulacjami. Order się wam należy przede wszystkim za wytrwałość i za parę innych rzeczy również. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 24.11.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Kochane Moje :hug: nie ułatwiacie mi zadania , a i tak jest mi strasznie trudno ... teraz siedzę i ryczę przez Was bo tak mnie rozczulacie http://emoty.blox.pl/resource/zlezkawoku.gif . Prawdą jest to ,że tu na FM jest dużo wspaniałych ludzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 24.11.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Nie rycz babo, nie rycz Jeśli powody masz b. poważne to nie ma co się zastanawiać, ale nie zmienia to faktu, że będzie Cię nam tu brakowało, Waszego domu, wypieków, opowieści o zwierzakach, Twoich wyrobów, wytworów, dzieł, sama nie wiem jak to wszystko nazwać. A co z szafką z okiennic? A co z poddaszem? Tyle cudeniek nam uleci ehhhhhh chlip chlip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.11.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 jak tu trafiłam to się okazuje że tylko na chwilkę a tak tu pachnie, tak tu swojsko....ach........pozdycham.... szkoda bo czeka mnie w wakacje remont domku sprzed I wojny światowej i po przeczytaniu Twojego Dziennika widzę że można cuda wyczarować masz cudnie !!!!!!!!!!!!!!! ale wiem że pośród wielu dobrych dusz na fm jedna potrafi pozbawić nas snu, przysporzyć łez... skoro chcesz zamknąć wątek (liczę po cichu że do tego nie dojdzie - ja swój zawiesiłam u Edzi a potem odwiesiłam) życzę spokoju i wielu wielu cudownych chwil w bardzo urokliwym zakątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 24.11.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Wasza Wichura jest tak niepowtarzalna.Wspaniale się czyta o Was ,o Waszych postępach i osiągnięciach.Kiedy było mi ogromnie smutno oglądałam Wasz pełen ciepła Dom.Kiedy człowiek coś osiągnie staje się ofiarą zawiści.Pewnie i tak jest w W Twoim Kubelko przypadku.Będzie ogromnie pusto bez Twojego dziennika.Jeżeli jednak tak musi się stac to ogromna strata dla całego Forum.Już raz w zamierzchłych czasach zaszczuto tu Osowę ale wyszła na tym dobrze jest teraz znaną poetką.Nigdy nic nie dzieje się przypadkiem może los przyniesie Ci coś w zamian?Coś co będzie jeszcze bardziej pasjonujące? Z serdecznymi pozdrowieniamiEdyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 24.11.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Witam się i ja! Niedawno przeczytałam cały wątek. Jest on dla mnie ogromną inspiracją. Zwłaszcza, że czeka mnie wielki remont stulatka. Jesteście dla mnie przykładem pracowitości, wytrwałości, wielkiej pracy, która przyniosła fenomenalne efekty!! Bardzo żałuję zniknięcia wątku Wątku pełnego wspaniałych historii, ciepła i jakże przydatnych wskazówek! Dziękuję za wszystko! Powodzenia w dalszych działaniach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 24.11.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 cO ???? cO SIĘ STAŁO ???? Dopiero teraz dorwałam kompa i czytam takie smutne wieści :cry: Może da się coś zrobić ????? kubelko przemyśl jeszcze raz proszęęęęę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antonia 24.11.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Strasznie mi przykro , że jesteście zmuszeni zakończyć wątek. Wspaniale się go czytało i oglądało efekty Waszej ciężkiej pracy. Dzięki Wam jestem bardzo zmotywowana do ciężkiej pracy przy własnym domku . Wcześniej zakładałam, że prace wykończeniowe będą robić fachowcy a teraz już wiem, że będziemy sami z mężem wykańczać nasz dom. Pożegnam się choć wolałabym tego nie robić i nadal podglądać i podziwiać cichutko. Powodzenia:hug: Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.11.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Błagam, nie zamykaj wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts