marchew 27.11.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 (edytowane) mnie też będzie smutno i gdzie szukać kiedyś tych porad jak się człowiek w cegłach i drewnie zagubi? może nie trzeba aż tak radykalnie? ( Edytowane 28 Listopada 2011 przez marchew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 27.11.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 No szkoda, ale może się jeszcze zastanowisz bo z przyjemnością obserwowałem pomysły i postępy. Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 27.11.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Oj szkoda, ale widocznie są JAKIEŚ powody takiej decyzjiw każdym razie wszystkiego dobrego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marakuja 28.11.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Kochani dziś chciałabym Wam wszystkim przekazać smutną jak dla mnie wiadomość . Z powodów osobistych jestem zmuszona usunąć mój wątek . Poczekam jeszcze parę dni i chcę te fakt zgłosić do admina ... a jak mnie jakiś czyta to niech się odezwie... plisss... bo nie wiem jak to mam zrobić . Będę odwiedzać Was w Waszych wątkach . Jest mi smutno z tego powodu , bardzo http://emoty.blox.pl/resource/crybaby.gif.tzn z tego, że zniknę . Z całego serca dziękuję za Wasze wsparcie i za to ,że byliście z nami cały czas Pozdrawiamy KUBELKI http://emoty.blox.pl/resource/buziak.gif http://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif Ojej, to wielka szkoda Mam nadzieję że wyciek informacji nie był groźny, o ile to w ogóle było to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 28.11.2011 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Jeszcze raz wszystkim dziękuję za miłe słowa , witam:welcome: wszystkich nowych podglądaczy;) . Nawet nie wiecie jak bardzo mi miło i jakim zaskoczeniem jest dla mnie to forum . W najmilszych snach nawet bym nie oczekiwała takiej rzeszy dobrych , przyjacielskich odruchów ludzkich jakie tu mnie spotkały. Pisałam już do admina i szukamy jakiegoś rozwiązania , bo tak na prawdę to nie chcę Was opuszczać. W razie czego szukajcie nas pod inną nazwą Uspokajam Marakuja nie było żadnego przecieku informacji mam inne powody o których nie mogę napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.11.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify31/018.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Skoro nie znikniesz całkiem, to będziemy Cie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.11.2011 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 KUBEŁKA ZOSTAJE Z NAMI!!! http://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/party.gifhttp://www.matrax.net/forum/images/smilies/bounce.gif http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_12_21.gifhttp://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_2_15.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.11.2011 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Kochana znajdziemy Cie...:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valturwen 29.11.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) I ja dziękuję za ten wątek, był i jest dla mnie i dla męża dużą inspiracją i takim kopniakiem, żeby się nie poddawać!! Dziękujemy w sumie wszystkim za taką piękną historie remontu. Mam taką małą prośbę, jeśli nie zdjęcia są powodem likwidacji wątku to może umieściła byś je na picasie albo gdzieś (zawsze możesz rozesłać prywatny link;)). Nie będę ukrywać, że historia Twoich schodów będzie dla mnie przykładem. I w chwilach zwątpienia w naszym już bardzo niedalekim remoncie, kopniakiem, przykładem i motywacją. Dlatego chciałabym mieć możliwość oglądania tych zdjęć przed i po;) Ogromne podziękowania, że mogłam to wszystko przeczytać Edytowane 29 Listopada 2011 przez valturwen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 29.11.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Valturwen u nas . Hymmm jak widzisz forumowicze nie pozwolili mi na usunięcie wątku ... i dobrze bo to tak jakby pozbyć się kogoś kogo kochasz . Może to durne jest ale prawdziwe. Muszę na spokojnie usiąść i przejrzeć wątek , a dopiero potem co nie co pozmieniać , zdjęć przed i po nie ruszam Czas najwyższy zająć się ozdobami świątecznymi , bo święta tuż tuż . Sprawa okiennic jeszcze nie ruszyła z miejsca , czyli dalej stoją na pięterku. W tej chwili mąż i jego pomocnik ( ja ) walczą w piwnicy z podłączeniem pieca . Sprawa jak dla takich laików nie jest łatwa bo musimy podłączyć bojler ( teraz jest podłączony z pompą ) z piecem oraz z podłogówką . Znów jestem pomocnikiem hydraulika ... dobrze ,że mam wprawę , mąż nie musi już mówić co mam robić . W tym tygodniu odpalamy piec , bo szczerze mówiąc mam dosyć palenia w dwóch kominkach na okrągło . Wolę popatrzeć na ogień tylko wieczorkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 29.11.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 ja też nie pozwalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.11.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ogromnie się cieszę, że zostajesz kubełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 29.11.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 29.11.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Jest i nowy tytuł jako nowa droga życia cieszę się bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 29.11.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Cieszę się bardzo, bardzo, bardzo, że nie MUSIAŁAŚ CHCIEĆ zniknąć!!!pozdrawiam,Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.11.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 no, ja też. co prawda mało się odzywam, ale pilnie czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldek78 29.11.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 no ja też mam nadzieję, że nam nie znikniesz z forum, zdjęcia Twojego domku i tego co w nim zrobiłaś traktuję jako inspirację, oglądając je nasuwają się swoje wizje, wyobrażenia co możnaby zrobić, przerobić we własnym domku ... w każdym razie zanim znikniesz na dobre chciałbym o tym wcześniej wiedzieć, może zrobiłbym sobie chociaż kopię co niektórych fotek.pozdrawiam i mam nadzieję że z nami zostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.11.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ale sie wystraszyłam, że znikniesz. Kubel, będziesz mi rente płacić za te emocje. Ciesze sie, że zostajesz. Ufffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 29.11.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) Tyle się napisałam i zezarło posta Piszę jeszcze raz.... Pomocniku hydraulika jak fajnie Cię znowu czytać, widzieć wątek i witaj ponownie na "magplanecie ".... Teraz jak już pozostajesz z nami to z niecierpliwością czekam ( oczywiście w miarę wolnego czasu, bo jakoś ostatnio brak nam wszystkim tego czasu ) na piękne ozdoby świąteczne, inspiracje ( bo takowe na pewno "kłębiom" się w głowie ).... Jeszcze raz witam Cię nasz STULATKU Kubelkowy Edytowane 29 Listopada 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts