kubel30 30.11.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 świetny ten kominek "boczny" Bossskiii A teraz znalazłam takie cudo i chcę toooooo ... ktokolwiek widział i wie gdzie to kupić niech da znać Idealne nad stół w kuchni na jakimś badylu z gałązkami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 W wątku o świętach chyba ktoś pisała o tych bombkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.11.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Chyba ściągnę ten pomysł , prosty i łatwy A ja już szczękę z ziemi podnosiłam myśłałam , że TY to zrobiłaś ...bo przecież jesteś Kubelką i dasz radę taki zrobić ( u nas nie ma mchu ) nooo może jest tylko niedostępny ..... Wyczaruję taki wianek , tylko po takie szyszeczki pojadę nad morze ... ja to mam dobrze [ ... ] oby tylko tak nie wiało jak ostatnio . Wiem , że wyczrujesz i już CI zazdroszczę a teraz się odgryzę do słów - cytyję: " ...pojadę nad morze....ja to mam dobrze" ( babajędza )....ale nie masz gór hehehehe ...przyjeżdżam do WAS/CIEBIE !!! postanowione !!!! Wiać możę jak dla mnie Kominek będziesz wyczarowywać .... pomysł superasty ( męża uda się przekonać, bo to są nasi kochani mężulkowie ).....kibicuję i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.11.2011 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 a teraz się odgryzę do słów - cytyję: " ...pojadę nad morze....ja to mam dobrze" ( babajędza )....ale nie masz gór hehehehe ...przyjeżdżam do WAS/CIEBIE !!! postanowione !!!! Wiać możę jak dla mnie To już się cieszę , tylko daj znać kiedy to wolne wezmęhttp://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gif I gdybym wiedział ,że nie masz mchu to przy okiennicach by dawno leżał. No tak teraz babajędza jestem http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_cleanglasses1.gif ... ja nią zawsze byłam , bo ja nie taki łagodny baranek jestem. Nie mam tylko fajnych świec , muszę poszperać w sklepie , bo mężowi do Ikei nie będzie się chciało podjechać , wiadomo ruch jak na dworcu, a facet jak dostanie instrukcję to i tak wykona tysiąc telefonów jak one wyglądają Nad morzem jest zupełnie inny mech niż u nas , tam jest taki przybielony , piękny i wyjątkowy . A i wstążeczki trzeba kupić . Nie wiem co mnie naszło ale w tym roku chciałabym mieć więcej czerwieni w domu i tak sobie pomyślałam o zasłonach , roletach w kuchni . Zobaczymy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.11.2011 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Ja jak go zobaczyłam to też szczękę zbierałam z podłogi , mam nadzieję ,że mój będzie równie piękny http://emoty.blox.pl/resource/4_1_7v.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 30.11.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Kubelku a ten mech na dekoracjach to długo sie utrzymuje? nie zasycha? nie opada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.11.2011 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Ten którym robiłam wcześniej moje mchowe kule nadal stoi piękny i soczysty , nawet odrobinkę nie usechł ... polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 30.11.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 kubel takie bombki (z jakąś świąteczną ozdóbką-którą na pewno można wyjąć) widziałam wczoraj w Netto super, że zostajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.11.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 [ ... ] No tak teraz babajędza jestem http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_cleanglasses1.gif ... ja nią zawsze byłam , bo ja nie taki łagodny baranek jestem. Jeszcze bardziej CIĘ lubię Uważaj bo naprawdę przyjadę i co wtedy :lol2:...może tak pod koniec lutego :oops: Mech u nas na gałązkach też taki szarawy, ale do mchu raczej nie jest to "coś" podobne coś wymyślę ... aaa jeszcze pytanko małe ...powiedź mi czym mam przykleić ten mech do kul ( jak już się zdecyduję na mech ) ???????????? A u Was gdzie najbliższa ikea w portowym mieście czy gdzieś bliżej Ja w tym roku wymyśliłam sobie biel i trochę czerwieni ( choinka tak będzie kolorowa...ponieważ nie będę zmieniać całej zawartości zawieszek itp ozdób , a i tak dzieci ją ubierają to niechaj mają jakąś przyjemność ) eee zobaczymy jak nam wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.11.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 kubel takie bombki (z jakąś świąteczną ozdóbką-którą na pewno można wyjąć) widziałam wczoraj w Netto super, że zostajesz Ja też się cieszę , bo ja wiadomo bardzo tu się zasiedziałam , a jak ryczałam z tego powodu to znaczy ,że jestem uzależniona Ale u mnie nie ma Netto:sick: , u mnie to nic nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.11.2011 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Andżelino ja z tych charakternych A co macie wtedy ferie zimowe ? Mech kleiłam do papierowych kul na wikol , jak nie miałam to czarną nitką owinęłam ... w sumie jej nie widać , a jak dasz zieloną to git. Najbliższą Ikeę mam w Gdańsku , ja tam jestem sporadycznie , ale mój małżonek przejeżdża prawie codziennie ( jak nie jest na wyjeździe) bo musi ją minąć jak jedzie do pracy... w sumie na klopsiki może wpadać co dzień. Ale wiesz ,żeby tak z własnej woli skoczyć po świeczki -to nie przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.11.2011 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 widziałam wczoraj w Netto Toś Ty moja krajanka jesteś , dopiero się dopatrzyłam A w Pasłęku jest Netto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapsl 30.11.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Kochana, widziałam bardzo podobne bombko-świeczki w sklepie Leonardo w Galerii Bałtyckiej w Gdańsku, wprawdzie masz kawałek, ale jak będziesz nad morzem to przy okazji wpadnij, tam jest całe mnóstwo bajecznych przedmiotów, ja jestem zkaochana w tym sklepie:) (na poziomie -1 obok smyka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 (edytowane) Kochana, widziałam bardzo podobne bombko-świeczki w sklepie Leonardo w Galerii Bałtyckiej w Gdańsku, wprawdzie masz kawałek, ale jak będziesz nad morzem to przy okazji wpadnij, tam jest całe mnóstwo bajecznych przedmiotów, ja jestem zkaochana w tym sklepie (na poziomie -1 obok smyka). To tak jak ja:) tylko cena czasami moze zabić Edytowane 30 Listopada 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.11.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Dziewczyny ja ostatnio nie mam czasu nawet na sprzątanie ., ale dziękuję za wskazówki . A w Jysk nie ma takich ? A jak cena zabija to ja odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 30.11.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Witam Miło, że zostajesz, fantastycznie podgląda się pracę utalentowanych ludzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.11.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Witam Miło, że zostajesz, fantastycznie podgląda się pracę utalentowanych ludzi pozdrawiam Witam u nas http://emoty.blox.pl/resource/th_WelcomeSign.gif , zostań tak długo jak zechcesz . "Utalentowanych" to za duże słowo , po prostu mieliśmy cel . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 30.11.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 A teraz znalazłam takie cudo i chcę toooooo ... ktokolwiek widział i wie gdzie to kupić niech da znać Idealne nad stół w kuchni na jakimś badylu z gałązkami:D http://allegro.pl/kule-plastikowe-12-cm-bombki-akryl-otwarte-i1959200258.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 30.11.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 i ja wleciałam przypadkiem... cudny wątek:))))))) jak tylko znajdę wiecej czasu nadrobie od początku:)pozdrawiam p.s. bombki szklane w galerii w moim miasteczku ok.12zł mała, 30 wielka-ale wisiały już na poczatku listopada, teraz nie umiem powiedzieć-dawno nie byłam "na mieście" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 30.11.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Kubełko jak fajnie że zostałaś ze swoim stulatkiem na forum ....:wiggle: To była słuszna i jedyna decyzja... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts