Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Stulatek Kubelków

kubel30

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chyba ściągnę ten pomysł , prosty i łatwy

A ja już szczękę z ziemi podnosiłam :rotfl: myśłałam , że TY to zrobiłaś ...bo przecież jesteś Kubelką i dasz radę taki zrobić ( u nas nie ma mchu ;) :no: ) nooo może jest tylko niedostępny ;).....

Wyczaruję taki wianek , tylko po takie szyszeczki pojadę nad morze ... ja to mam dobrze [ ... ]

oby tylko tak nie wiało jak ostatnio .

Wiem , że wyczrujesz i już CI zazdroszczę :p

a teraz się odgryzę ;) do słów - cytyję: " ...pojadę nad morze....ja to mam dobrze" ( babajędza :lol2::hug: )....ale nie masz gór hehehehe :p...przyjeżdżam do WAS/CIEBIE !!! postanowione ;) !!!! Wiać możę jak dla mnie :wiggle:

Kominek będziesz wyczarowywać .... pomysł superasty ( męża uda się przekonać, bo to są nasi kochani mężulkowie ;) ).....kibicuję i trzymam kciuki

a teraz się odgryzę ;) do słów - cytyję: " ...pojadę nad morze....ja to mam dobrze" ( babajędza :lol2::hug: )....ale nie masz gór hehehehe :p...przyjeżdżam do WAS/CIEBIE !!! postanowione ;) !!!! Wiać możę jak dla mnie :wiggle:

To już się cieszę , tylko daj znać kiedy to wolne wezmę:Dhttp://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gif

I gdybym wiedział ,że nie masz mchu to przy okiennicach by dawno leżał. No tak teraz babajędza jestem http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_cleanglasses1.gif ... ja nią zawsze byłam , bo ja nie taki łagodny baranek jestem.

Nie mam tylko fajnych świec , muszę poszperać w sklepie , bo mężowi do Ikei nie będzie się chciało podjechać , wiadomo ruch jak na dworcu, a facet jak dostanie instrukcję to i tak wykona tysiąc telefonów jak one wyglądają:D

Nad morzem jest zupełnie inny mech niż u nas , tam jest taki przybielony , piękny i wyjątkowy . A i wstążeczki trzeba kupić .

Nie wiem co mnie naszło ale w tym roku chciałabym mieć więcej czerwieni w domu i tak sobie pomyślałam o zasłonach , roletach w kuchni . Zobaczymy:D

[ ... ] No tak teraz babajędza jestem http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_cleanglasses1.gif ... ja nią zawsze byłam , bo ja nie taki łagodny baranek jestem.

Jeszcze bardziej CIĘ lubię :lol2::wiggle:

Uważaj bo naprawdę przyjadę i co wtedy ;) :lol2::lol2::lol2:...może tak pod koniec lutego :oops::oops::oops:

Mech u nas na gałązkach też taki szarawy, ale do mchu raczej nie jest to "coś" podobne :confused: coś wymyślę :wiggle:... aaa jeszcze pytanko małe ...powiedź mi czym mam przykleić ten mech do kul ( jak już się zdecyduję na mech ;) ) ????????????

A u Was gdzie najbliższa ikea w portowym mieście czy gdzieś bliżej :)

Ja w tym roku wymyśliłam sobie biel i trochę czerwieni ( choinka tak będzie kolorowa...ponieważ nie będę zmieniać całej zawartości zawieszek itp ozdób ;), a i tak dzieci ją ubierają to niechaj mają jakąś przyjemność :yes::D ) eee zobaczymy jak nam wyjdzie :lol2:

kubel takie bombki (z jakąś świąteczną ozdóbką-którą na pewno można wyjąć) widziałam wczoraj w Netto

super, że zostajesz :)

Ja też się cieszę , bo ja wiadomo bardzo tu się zasiedziałam , a jak ryczałam z tego powodu to znaczy ,że jestem uzależniona :o

Ale u mnie nie ma Netto:sick: , u mnie to nic nie ma .

Andżelino ja z tych charakternych :D A co macie wtedy ferie zimowe ?

Mech kleiłam do papierowych kul na wikol , jak nie miałam to czarną nitką owinęłam ... w sumie jej nie widać , a jak dasz zieloną to git.

Najbliższą Ikeę mam w Gdańsku , ja tam jestem sporadycznie , ale mój małżonek przejeżdża prawie codziennie ( jak nie jest na wyjeździe) bo musi ją minąć jak jedzie do pracy... w sumie na klopsiki może wpadać co dzień. Ale wiesz ,żeby tak z własnej woli skoczyć po świeczki -to nie przejdzie.

Kochana, widziałam bardzo podobne bombko-świeczki w sklepie Leonardo w Galerii Bałtyckiej w Gdańsku, wprawdzie masz kawałek, ale jak będziesz nad morzem to przy okazji wpadnij, tam jest całe mnóstwo bajecznych przedmiotów, ja jestem zkaochana w tym sklepie:)

(na poziomie -1 obok smyka).

Kochana, widziałam bardzo podobne bombko-świeczki w sklepie Leonardo w Galerii Bałtyckiej w Gdańsku, wprawdzie masz kawałek, ale jak będziesz nad morzem to przy okazji wpadnij, tam jest całe mnóstwo bajecznych przedmiotów, ja jestem zkaochana w tym sklepie:)

(na poziomie -1 obok smyka).

To tak jak ja:) tylko cena czasami moze zabić;)

Edytowane przez agalind