renata2005tychy 30.11.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 To i ja powiem że się bardzo cieszę Czytam Wichurkowy wątek od samego początku , ale nie będę pisać że jest tu bajkowo bo wszyscy to wiedzą Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.11.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 http://allegro.pl/kule-plastikowe-12-cm-bombki-akryl-otwarte-i1959200258.html Dziękuję http://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.11.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 http://emoty.blox.pl/resource/th_WelcomeSign.gif Asiulkowo, Rynka i Renatko cieszę się ,że do nas trafiłyście , życzę miłej lektury jak oczywiście będzie Wam się chciało ... Renatko miło mi ,że czytasz od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilka105 30.11.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 http://allegro.pl/szklana-kula-lampion-swiecznik-slub-deoracja-10cm-i1954969139.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.11.2011 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Lilka dzięki , właśnie o takie mi chodzi najbardziej tylko jak takie szklane zamówić i mieć pewność ,że przyjadą całe:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.11.2011 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 tylko jak takie szklane zamówić i mieć pewność ,że przyjadą całe:( Nie ma pewności kubełko Musisz sprawdzić paczkę przy kurierze lub listonoszu. Na poczcie przesyłki do 80 czy 100 zł są ubezpieczone:yes: Matko, ale dzisiaj napalałyście:o:o Pomysł z mchem bardzo mi się podoba i zazdraszczam, ze pojedziesz po niego oosbicie nad morze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 01.12.2011 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Tak sobie pomyślałam ,że łatwiej będzie i bezpieczniej przejechać się na hurtownię niż zamawiać i w razie czego czekać na wymianę , bo jeszcze wyjdzie tak ,że będą wymieniać kilka razy i nie będę ich mieć na święta . Skoro zlewy przyjeżdżają pobite to co dopiero takie delikatne bombki . Zawiesiłabym je nad stołem w kuchni na jakiejś gałęzi przystrojonej świerkiem lub czymś innym , tylko ,żeby się za mocno nie sypało, bo niefajnie mieć w talerzu jakieś igły . Podobają mi się też takie druciane koła ustrojone gałązkami , ach święta jak ja lubię ten nastrój Po ten mech chcę pojechać w sobotę lub niedzielę , ale jak będzie dmuchać jak ostatnio (jakieś 120 km/h) to ja pierdzielę . Pofatyguję się na ten mój gruz i pozbieram ten zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.12.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 (edytowane) kubełku śpieszę donieść, że w Pasłęku na ul.Polnej 2a jest Netto - daleko tam masz? A tu na stronie 4 chyba te bombki http://viewer.zmags.com/publication/7f1fd229#/7f1fd229/4 Ozdoby pokazujesz piękne - u mnie nie widziałam nigdzie mchu, więc będę musiała z czymś innym pokombinować. A na kominek urabiaj męża koniecznie! Już go widzę z tą inspiracją sypialni, która mi się tak u Ciebie spodobała Edytowane 1 Grudnia 2011 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 01.12.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Bossskiii A teraz znalazłam takie cudo i chcę toooooo ... ktokolwiek widział i wie gdzie to kupić niech da znać Idealne nad stół w kuchni na jakimś badylu z gałązkami:D Ja mam takie dwie jedna mniejsza druga większa. Kupiłam w naszym lokalnym sklepie z dekoracyjnymi świeczkami itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 01.12.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Kubelko Twój dziennik czyta się z " rozdziabioną " buzią mój małżonek często słyszał " cho no ino" co narobili... Ach żeby mój Lolek miał kiedyś tyle uroku - na razie rośnie i długo będzie rosnąć .Ale się doczekam cierpliwa jestem ...czasem Renata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 01.12.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 kubelku a skąd wy dokładnie jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 01.12.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ja mam takie dwie jedna mniejsza druga większa. Kupiłam w naszym lokalnym sklepie z dekoracyjnymi świeczkami itp. Basiu to jesteś szczęściara , ja nie miałam jeszcze czasu na latanie po sklepach . Biorąc pod uwagę to , że nie lubię latać po nich więc w moim przypadku znalezienie ich będzie graniczyć z cudem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 01.12.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 kubełku śpieszę donieść, że w Pasłęku na ul.Polnej 2a jest Netto - daleko tam masz? A tu na stronie 4 chyba te bombki http://viewer.zmags.com/publication/7f1fd229#/7f1fd229/4 Ozdoby pokazujesz piękne - u mnie nie widziałam nigdzie mchu, więc będę musiała z czymś innym pokombinować. A na kominek urabiaj męża koniecznie! Już go widzę z tą inspiracją sypialni, która mi się tak u Ciebie spodobała Też tak myślę . Mąż widział , zawału nie dostał . Ja pochodziłam , popatrzyłam i nie jest dobrze . Kurcze wkład stoi tak ,że z boku nie ma miejsca na drewno . Trzeba by cały przesunąć , a do tego dochodzi już obrobiony sufit ... same przeszkody . Dziwnym jest fakt ,że to ja widzę same problemy , mąż nic nie powiedział , a wręcz przeciwnie podoba mu się . Nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 01.12.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Kubelko Twój dziennik czyta się z " rozdziabioną " buzią mój małżonek często słyszał " cho no ino" co narobili... Ach żeby mój Lolek miał kiedyś tyle uroku - na razie rośnie i długo będzie rosnąć .Ale się doczekam cierpliwa jestem ...czasem Renata. Nie ma nic milszego jak czytać o sobie i o moich wypocinach tyle dobrych słów . Zaczynając dziennik bałam się że nikt nie będzie chciał tego czytać . Renatko a kto to jest Lolek ? tak z ciekawości pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 01.12.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 kubelku a skąd wy dokładnie jesteście? Napiszę Ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 01.12.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Lolek to nazwa mojego domku Jak szukałam projektu to tak mi się fajnie nazwa skojarzyła i przypadł mi do serca Nie założyłam dziennika bo może nikogo nie zaciekawić , ile to można czytać o pustakach i betonie, a do wykańczania sto lat świetlnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.12.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Kubelku nie zdążyłam się przywitać w "starym" wątku, do którego zawędrowałam za Gosią, ale teraz nadrabiam Pamiętam że zastanawiałaś się nad ociepleniem domu tak by nie stracił swojego czaru, jeśli to nadal aktualne to wpadłam na artykuł na ten temat "Jak ocieplić zabytek zachowując starą elewację" w Muratorze z 2004 roku, mogę ci wysłać papierowo lub elektronicznie jeśli chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumis107 02.12.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Witam ,moglym tez prosic o wyslanie mi na maila tego artykulu "Jak ocieplić zabytek zachowując starą elewację" gdyz tez nie chce zaslaniac 100letniej elewacji.Z gory dziekuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.12.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepan208 02.12.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Hejka. :smile::smile: kubelki zostaja z nami. Pozdrawiam i czekam na kolejne wpisy i fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts