kubel30 07.12.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Andżelino to starość a tak na serio to śpię 5-6 godzin na dobę , jak uda mi się więcej to czuję się jak po imprezie czyli ból głowy na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.12.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 U mnie też kończy się najczęściej na 6h na dobę, ale jednak te 7h do 8h nieraz dobijając byłoby optymalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 08.12.2011 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Pysiaczku to tempo życia zmusza nas do tak krótkiego snu i mimo to ,że nie chcemy brac udziału w tzw wyścigu szczurów ... no my już nie chcemy...to i tak wracamy bardzo późno do domu , w którym też coś trzeba zrobic . A zapomniałabym jaka byłam wściekła wczoraj wieczorkiem na przesyłkę z All..., mąż zamówił zbiornik wyrównujący do pieca z wyjściem 3/4 cala a przyszło na 1 cal ... wszystkie rurki mamy na 3/4 a tu mały zonk bo nie mieliśmy przejściówki . Idzie jak po grudzie lub wertepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 08.12.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Moje początki ozdabiania domu to tyle na razie , nie wspomnę jaki mam bajzel przy tym strojeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 08.12.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Ładne,ładne:0) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.12.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Kule z mchu PIĘKNE wyszły świetnie..... A orzechy laskowe ( to zjadłabym chętnie ) z szyszkami modrzewiowymi ( dobrze widzę ) to moje ulubione inspiracje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 08.12.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) Dziękuję Hit sezonu w moim domku są CIEPŁE GRZEJNIKI http://emoty.blox.pl/resource/lalala.gif http://emoty.blox.pl/resource/balloons.gif http://emoty.blox.pl/resource/cheekysmiley004.gif, cudo techniki , w życiu nie pomyślałabym ,że grzejniczek może wywołać tyle radości , muszę to uczcić http://emoty.blox.pl/resource/drinkguin.gif Edytowane 8 Grudnia 2011 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.12.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Zdrowie dla głównego "przyczyniacza" i oczywiście pomocnika tychże ciepłych kaloryferów . Ciepło, przytulnie i kiedy ja to wszystko zobaczę na własne oczy ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 08.12.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Kubel30, daje namiary na pchli targ, gdzie dosyć często pojawiają sie szklane lampioniki, o których wyżej pisałaś. http://pchli.blogspot.com/To napmiary do babki, która je sprzedaje - [email protected]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 08.12.2011 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Tak tak temu mojemu głównemu to order się należy , kurcze ale mi się zdolny trafił ,chyba Go wyściskam Kochana mam nadzieję że niedługo tylko pozwól skończyć pokój małej bym miała gdzie nas pomieścić , no przecież nie będziemy spać w kuchni:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 08.12.2011 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Anulkawj już tam pędzę bo dalej choruję , dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.12.2011 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Kubelko cieplych grzejniczkow gratuluje no i czekam na swiateczne dekoracje...pewnie nie ja jedna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.12.2011 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Piękne pierwsze kubełkowe dekoracje:wiggle:Mech to świetny pomysł Hurraaaa dla ciepłych grzejniczkówhttp://emoty.blox.pl/resource/509.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.12.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Jezdem kubełko, pokaż te zasłonki, co???? Mają wisieć w salonie, tak? A jaka funkcja- dekoracyjna czy praktyczna? Ja bym u Was widziała mocowane na przelotkach lub po prostu wiązane troczkami do karnisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.12.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Jezdem kubełko, pokaż te zasłonki, co???? Mają wisieć w salonie, tak? A jaka funkcja- dekoracyjna czy praktyczna? Ja bym u Was widziała mocowane na przelotkach lub po prostu wiązane troczkami do karnisza. Tak własnie chcę zrobić bo nie lubię firan , zasłon na taśmach i żabkach , funkcja bardziej dekoracyjna A pokażę jak uszyję bo teraz w belach sobie leżą i do tego jeszcze w samochodzie:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 12.12.2011 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Witam się u Was dziewczynki , mam nadzieję ,że się cieszycie bo ja tak:D .Zapraszam wszystkich na pogaduchy i jakieś małe strojenie domku , bo jakoś remontowo to u nas zrobiło się ostatnio mizernie .Pozdrawiam Kubelka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.12.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.12.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Jak fajnie, że jesteś w galerii ( nie będziemy latać po wątkach ). Przed świętami chyba się uwiniesz z tymi zasłonkami ???? Kurcze czas leci jak opętany i nie mogę się z niczym wyrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.12.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Zostały dwa tygodnie (niecałe!) i ja też nie wiem w co ręce włożyć, a i tak nie muszę przygotowywać nic do jedzenia itd, bo na święta idziemy w gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 12.12.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Pysiaczek!! nie strasz tymi 2 tyogodniami!! u nas ciagle rodzina nie moze sie dogadac gdzie wigilia.... a ja sie zaparłam i czekam na "rozkazy"....teoretycznie miała byc u nas ale ja po szpitalu mam wymówkę... i nie wiem czy chce widziec focha tesciowej i focha mojej mamy na jednej kolacj:bash:i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts