Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Stulatek Kubelków

kubel30

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Andżeliko ja dopiero co dziś antybiotyk skończyłam, więc i moje okna zostaną już brudne, bo naprawdę nie mam jak ich umyć :) Są ważniejsze rzeczy do zrobienia jeszcze tzn.np. u mnie prezenty musza się dopiero zrobić :rotfl:

psosin dla Ciebie po szpitalu to by było nawet wskazane nie spinać się i na święta iść gdzieś :yes:

Miło mi bardzo ,że się ucieszyłyście :yes: .

Strach pomyśleć że to już tylko dwa tygodnie , ja od tygodnia planuję mycie okien i chyba mi dalej do tego niż bliżej . Planowałam wolne na jutro , ale okazuje się ,że mały idzie do teatru więc nici z wolnego , przełożyłam na czwartek .... zrobię mu wagary ;), mała zostanie u babci na noc więc nie będę musiał ruszać się z domu.

Umyję nawet w czapce , bo wstyd takie są brudne .I mam nadzieję na te zasłony i .... stroiczek wiszący nad stołem ;) .

Cześć Kubelku

powiedz mi, czy polakierowane drewno mocno ciemnieje z czasem? U Ciebie dużo drewna więc widzisz jak się zachowuje podczas użytkowania. Jutro dotrą do mnie moje parapety dębowe, chcę do nich dobrać podłogę i nie wiem czy trzymać się ściśle odcienia świeżego drewna.

Buziak

Witajcie:)

A ja znowu w tyle. Jaka znowu galeria??:confused:

Co do okien to u nas tyły jakich mało. Nic nie mam zrobione:oops:

Weny brak i sił brak a takie miałam plany na piękne święta w nowym domu:rolleyes:

Aż wstyd. A jeszcze niedawno praca w rękach się paliła, a teraz ........NIC.:rolleyes:

Wy dziewczyny chociaż chęci macie na przystrajanie domu, a mnie wszystko już zwisa.

Ciąża źle na mnie działa, leniwa się w niej robię że strach :razz:

Potrzebuję chyba kopa w tyłek na rozruch. Muszę w końcu jakieś zdjęcie wkleić na wątek, a ja nic tylko do znajomych zaglądam, podziwiam i zazdraszczam :D