cronin 12.12.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Kochani proszę zajrzyjcie warto http://forum.muratordom.pl/showthread.php?191941-Tu-licytujemy-prace-Ogniska-Marymont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.12.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Ja mam okna brudne i takie już zostaną zimno jak cholera ( -10 st. ) choroby przed świętami nie wolno się nabawić Edytowane 12 Grudnia 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 12.12.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Ale mi narobiłaś smaka na orzechy laskowe. Nie pamiętam kiedy je ostatnio jadłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.12.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Andżeliko ja dopiero co dziś antybiotyk skończyłam, więc i moje okna zostaną już brudne, bo naprawdę nie mam jak ich umyć Są ważniejsze rzeczy do zrobienia jeszcze tzn.np. u mnie prezenty musza się dopiero zrobić psosin dla Ciebie po szpitalu to by było nawet wskazane nie spinać się i na święta iść gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.12.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Kubełko, ale super ze jesteś w galerii nie lubię dzienników budowy i jakoś trudno mi się tam odnaleźć . Baby nie straszcie dwoma tygodniami, mieliśmy się do świąt przeprowadzić a tu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.12.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 yokasia no ale chyba zdążycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.12.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Mam nadzieję ale i tak to TYLKO 2 tygodnie . Ale ćśśś nie o mnie tutaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.12.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Kubełko ale się cieszę!http://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/dance1.gif witamy wśród galerianekhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/rozne/welcome.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 12.12.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Miło mi bardzo ,że się ucieszyłyście . Strach pomyśleć że to już tylko dwa tygodnie , ja od tygodnia planuję mycie okien i chyba mi dalej do tego niż bliżej . Planowałam wolne na jutro , ale okazuje się ,że mały idzie do teatru więc nici z wolnego , przełożyłam na czwartek .... zrobię mu wagary , mała zostanie u babci na noc więc nie będę musiał ruszać się z domu. Umyję nawet w czapce , bo wstyd takie są brudne .I mam nadzieję na te zasłony i .... stroiczek wiszący nad stołem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.12.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 U nas okna pomyte, ale zrobiła to wynajęta pani... Jakoś tyle jest tych okien i do tego połaciowe, że chyba byśmy nigdy nie zdążyli... Ty na pewno zdążysz kubelko i jeszcze będą zasłonki i stroiczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapsl 14.12.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 cześć Dziewczyny, jak Wam idą przygotowania do Świąt? mnie jak krew z nosa, zupełnie nie mogę się ogarnąć a jeszcze ta pogoda...zero świątecznej atmosfery ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.12.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 cześć Dziewczyny, jak Wam idą przygotowania do Świąt? mnie jak krew z nosa, zupełnie nie mogę się ogarnąć a jeszcze ta pogoda...zero świątecznej atmosfery ;/ Ja mam tylko piernik, który leży i dojrzewa:rolleyes: Reszta leży i kwiczy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.12.2011 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 A ja dziś wolne mam:lol2: i zamiast działać od rana to siedzę w szlafroku i gapię się w neta. Jakoś ostatnio brak weny na cokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 15.12.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Kubelku do roboty!!! zebys nam cos ładnego pokazała ja tam okna tylko w kuchni umyje, bo na nie patrze:-) hehhe reszta jest przejrzysta - wystarczy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.12.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Kubelku, jak fajnie, że jesteś w dziale galerie, wreszcie będę na bieżąco u Ciebie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.12.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Kubelku, ja na dzień dobry zagonię Cię do roboty Dom robi wrażenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.12.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Wczoraj okna na dole pomyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 15.12.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Cześć Kubelkupowiedz mi, czy polakierowane drewno mocno ciemnieje z czasem? U Ciebie dużo drewna więc widzisz jak się zachowuje podczas użytkowania. Jutro dotrą do mnie moje parapety dębowe, chcę do nich dobrać podłogę i nie wiem czy trzymać się ściśle odcienia świeżego drewna.Buziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 15.12.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Witajcie:) A ja znowu w tyle. Jaka znowu galeria?? Co do okien to u nas tyły jakich mało. Nic nie mam zrobione:oops: Weny brak i sił brak a takie miałam plany na piękne święta w nowym domu:rolleyes: Aż wstyd. A jeszcze niedawno praca w rękach się paliła, a teraz ........NIC. Wy dziewczyny chociaż chęci macie na przystrajanie domu, a mnie wszystko już zwisa. Ciąża źle na mnie działa, leniwa się w niej robię że strach Potrzebuję chyba kopa w tyłek na rozruch. Muszę w końcu jakieś zdjęcie wkleić na wątek, a ja nic tylko do znajomych zaglądam, podziwiam i zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.12.2011 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Kubelku do roboty!!! zebys nam cos ładnego pokazała ja tam okna tylko w kuchni umyje, bo na nie patrze:-) hehhe reszta jest przejrzysta - wystarczy;-) Tak jest jestem w trakcie pracy .... twórczej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts