kubel30 15.12.2011 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Kubelku, jak fajnie, że jesteś w dziale galerie, wreszcie będę na bieżąco u Ciebie:D Ja też się cieszę , ale gdzie mój dom do Twego , choć kocham go całym sercem uwielbiam zaglądać do Twojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.12.2011 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Kubelku, ja na dzień dobry zagonię Cię do roboty Dom robi wrażenie! a ja Cię witam i dzięki za poganianie . Tyle roboty jeszcze przede mną a ja tu znów zaglądam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.12.2011 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Gosiek a ja umyłam dopiero pięć i już mam dosyć , jednak widać już światełko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.12.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Jak już jesteś w transie mycia to bardzo proszę zahacz o moje U mnie okna będą zamglone tak jak aura na polu, podwórku, dworze itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.12.2011 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Fajnie Alanko ,że mnie znalazłaś . Odnośnie drewna to jest tak ,że ono zawsze ciemnieje , chyba że potraktujesz je pokonem ( chyba tak to się nazywa , ale mogłam coś pokręcić) . Jak chcesz od razu mieć wszystko do siebie pasujące to potraktuj je lakierobejcą . Moje ciemnieje , jednak to długi proces i jak dla mnie może być takie jasne. Teraz jak dom się nagrzewa , a w sumie to jego pierwszy okres grzewczy ( wcześnie zapuszczony pustostan) to moje elementy drewniane powysychały i teraz są luźne np. w ścianach ceglanych . Nie zrobię z nimi nic bo pewnie latem się rozprężą i nie będą latać .... drewno już tak ma , ale przecież to każdy wie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.12.2011 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Alladynko Ty to kochana sobie odpuść i leniuchuj do woli , bo wiesz różnie bywa z noworodkami , a robota nie zając może poczekać . Moja musi . Fajnie ,że wpadłaś do nas i czkam na nowe foty domu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.12.2011 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Jak już jesteś w transie mycia to bardzo proszę zahacz o moje U mnie okna będą zamglone tak jak aura na polu, podwórku, dworze itd Moje były już takie zamglone ,że nawet pola nie było widać . Zostało mi jeszcze pięć na dole ... u teściów nie myję sami to robią.... jutro piwniczne , a potem góra:( . Chociaż tam się nic nie dzieje ,ale niech wygląda ładnie z zewnątrz. Zrobiłam stoiczek wiszący nad stołem w kuchni z tych gałęzi co zbieraliśmy z drogi nocą ...ale jest pięknie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 15.12.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Nie nie lakierobejca odpada, chcę parapety naturalne, najwyżej poszukam ciut ciemniejszych paneli Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.12.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Zrobiłam stoiczek wiszący nad stołem w kuchni z tych gałęzi co zbieraliśmy z drogi nocą ...ale jest pięknie . kubelko kochana Ty nam tu nie pisz tylko pokaż te cudności coś mi mówi, że będziemy zachwyceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldek78 15.12.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Impregnacja cegły sarsilem- szału nie ma , producenci trochę przesadzają . Owszem cegła ściemniała minimalnie , liczyłam jednak na więcej. Poczekam i zobaczę jak wyschnie. Hej Kubelku;) czy możesz mi powiedzieć jaka jest wydajność na 1 m2 tego Sarsila (tak jak Ci to wyszło a nie jak jest na etykietce) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Kubelku, jak fajnie, że jesteś w dziale galerie, wreszcie będę na bieżąco u Ciebie:D Ale to zabrzmiało Marta- jak w dziale mięsnym:lol2: Kubelko i jak? Skończyłaś z tymi oknami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.12.2011 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Waldek chyba wyszło więcej niż pisali , ale nie wiem dokładnie , po prostu się nie znam. Ściana w kuchni jest wielka , malowałam trzy razy , ściana na przedpokoju dwa , ścianę w łazience ( której nie ma :cry ) innym trzy razy więc się nie liczy , a jeszcze progi i jeszcze mi zostało . Jak wróci mąż to poproszę go o policzenie metrów A co będziesz coś robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.12.2011 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Waldek ale mi przypomniałeś ten bajzel tym zdjęciem ... sama przeżywam szok jak tak na nie patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.12.2011 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Agawi ciągle sprzątam te diabelskie okna , jakieś osmarkane przez muchy są . Przy okazji robię kolejny bałagan przy strojeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.12.2011 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 kubelko kochana Ty nam tu nie pisz tylko pokaż te cudności coś mi mówi, że będziemy zachwyceni Wieczorkiem dobrze:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Agawi ciągle sprzątam te diabelskie okna , jakieś osmarkane przez muchy są . :lol2: Kubełka jak zwykle obrazkowo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.12.2011 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif dobrze idę po aparata , może ktoś zrobi sobie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.12.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Widzę, że nie dotarłaś do mnie :cry::lol2::lol2::lol2: i okna muszę jednak sama umyć jednak wybaczam zwalam na zmianę czasu ( na zimowy ) i zrobiło się ciemno i dla tego nie zdążyłaś Teraz rozkładam się wygodnie przed komputerkiem i czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.12.2011 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Nie umiem zrobić fajnego zdjęcia więc muszę pokazać to co mi się udało uchwycić W rzeczywistości jest ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.12.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Przeczucie mnie nie myliło ( po co ja tu zajrzałam ????? ) kubelko jesteś mistrzynią w dekorowaniu i wytwarzaniu ozdób . Zdjęcia wyszły cudne.....i tren mech . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts