kubel30 15.12.2011 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Pięknie co ? ja jestem zachwycona jego prostotą ... chwalipięta A tak skromnie przystroiłam łazienkę i pan łoś Edytowane 15 Grudnia 2011 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 15.12.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 :)fajnie:)))))))))pozdrawiam cieplutko i na cytrynówkę zapraszam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 15.12.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 PIKNIE! kurcze no i co jutro jade po mech...widziałam juz po drodze Kubelku a na czym ten mech w kulce jest?tzn instrukcja taka sama jak w zwykłych kulach? na zgnieciony papier i zawinac nitka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.12.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ależ pięknie, mowę mi odebrało Mam pół działki mchu a nie chce mi się robić ozdób... i wianki gołe czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.12.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Psosinku zbieraj mech i do roboty , warto coś z niego zrobić bo piękny jest i trwały , , robisz tak samo jak przy kulach na papierze . Gosiek zachęcam , tanio , ekologicznie i podwójnie cieszy . Jak wiecie chciałam mieć w tych bombkach świeczki , kupiłam je nawet z myślą usunięcia tych aniołów ze środka ale wystraszyłam się , że mogłyby nie wytrzymać ciepła lub okopcą się niemiłosiernie ... fuj , tak jest bosko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.12.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 :)fajnie:))))))))) pozdrawiam cieplutko i na cytrynówkę zapraszam:P Witam , już byłam u Ciebie ...kielonka walnęłam a teraz kochane idę spać . No tak okna umyte ( hym na dole) a firanki dalej w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.12.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) I żeby Babki nie myślały ,że mój świecznik adwentowy to tylko atrapa ... Edytowane 15 Grudnia 2011 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Kubelko miałam przeczucie, żeby tu ponownie dzisiaj nie przychodzić:mad: tylko kompleksów się nabawiłam:p No pięknie, naturalnie, ze smakiem... brak mi słów:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.12.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Pięknie Kubełko ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 15.12.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 a wianek na drzwi bedzie? ja u Ushii podpatrzyLam wianek z szyszek modrzewia...http://ushiilandia.blogspot.com/wiec jutro szukam modrzewia i mchu... prawie jak "z mchu i paproci" pamietacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.12.2011 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Wianek na drzwi chyba będzie , powieje trochę nudą bo z mchu i z szyszek ma być . Agawi u Ciebie bez tych wszystkich pierdół jest pięknie , tak samo u Andżeli:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldek78 16.12.2011 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Waldek chyba wyszło więcej niż pisali , ale nie wiem dokładnie , po prostu się nie znam. ................ A co będziesz coś robić ? muszę pomyśleć w końcu o pomalowaniu tej cegły, bo chyba surowizny nie powinno się zostawiać cały czas czasu mało, a zawsze jest coś do zrobienia.... z grubszych rzeczy to w połowie stycznia będę miał drzwi wewn. a 3 tygodnie później montaż kuchni więc mam nadzieję że okolice maja-czerwca się uda wprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 16.12.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 kubelku pięknie! jak ty robisz te kule z mchu? kurna i ja bym cosik naturalnego zrobiła, bo tak pusto u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.12.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 muszę pomyśleć w końcu o pomalowaniu tej cegły, bo chyba surowizny nie powinno się zostawiać cały czas czasu mało, a zawsze jest coś do zrobienia.... z grubszych rzeczy to w połowie stycznia będę miał drzwi wewn. a 3 tygodnie później montaż kuchni więc mam nadzieję że okolice maja-czerwca się uda wprowadzka To ja trzymam kciuki za rychły koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.12.2011 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 kubelku pięknie! jak ty robisz te kule z mchu? kurna i ja bym cosik naturalnego zrobiła, bo tak pusto u mnie Zrób papierową kulkę , nałóż mech i owiń nitką , albo przyklej go na wikol. Czasem skromie oznacza pięknie . Jeden ładny dodatek i gotowa ozdoba . Mnie chyba te święta nie bardzo cieszą w tym roku , jakoś brak tego świątecznego nastroju. Wyrywam sama sobie chwilkę wolnego i mam wrażenie ,że nic nie jestem w stanie ogarnąc , co za beznadzieja . Sorki za ponury nastrój ale doła znów załapałam . Jeju ja jeszcze prezentów nie mam dla dzieci:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.12.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Moje lampiony Jyskowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 16.12.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 piękne lampiony:) Z moja atmosferą tych świąt też mizernie. Czułam je z miesiąc temu, a teraz gdzieś uleciały... naleweczkę na poprawę nastroju przynoszę)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepan208 16.12.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Wszystkiego najlepszego na te nadchodzace swieta i nowy rok chce zyczyc wszystkim uzytkownikom forum a w szczegolnosci rodzinie Kubelków za to co pisza i za ich wytrwalosc. Pisze juz teraz bo niebedzie mnie przez 2 moze 3 tygodnie na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 16.12.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 kubelku piękne te lampiony; w elbląskim jysk kupowałaś? odnośnie dołów to ja wczoraj miałam tak fatalny dzień, że.... ech szkoda pisać... ze złości i bezsilności aż się popłakała! dziś jest już lepiej, więc mam nadzieję, że i u ciebie deprecha będzie jednodniowa- przytulam asiu a naleweczki dla towarzystwa i ja się napiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.12.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Asiula nie mam naleweczki więc ja skorzystam z tego co mam pod ręką czyli winko sobie zaserwuję , jutro nie prowadzę to sobie mogę pozwolićhttp://emoty.blox.pl/resource/DrunkAgain.gif. Szczepan bardzo dziękuję za życzeniahttp://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif to miłe z Twoje strony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts