kubel30 18.12.2011 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Na początek witam Kasię , skoro Ci się podoba to zostań jak długo chcesz:D No właśnie kobietki mąż poszedł do stodoły coś tam wymodzić w sprawie stojaka . Po kilku godzinach ustawiania tej satki udało się złapać fale ( czy cuśśśś) , dzieciaki są mega szczęśliwe . TV w sumie tylko dla nich i to w sumie tylko w weekendy i to pod kontrolą . Uporałam się z zasłonami i jest fatalnie:bash: , jakoś zrobiło się bardzo sterylnie . Nic nie pokażę bo mi się nie podoba , muszę kupić materiał i uszyć jakieś czerwone poduchy ... tylko nie wiem kiedy to zrobię , chyba pójdę we wtorek później do pracy i skoczę po materiał . A szyć będę w nocy Wyniosłam z pokoju już tego naszego wielkiego benjamina i może stąd przekonanie ,że zimno jest . Jakiś ten dzień do kitu . Cieszę się ,że wyszły Ci dekoracje Andżeliko , idę sprawdzić co wymodziłaś . Gosiek mam nadzieję ,że stojak samoróbka też u nas się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.12.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Kochana nic nie wstawiłam A zasłonki ... no cóż dasz rady przecież jesteś kubełka , a kubelka to fajne babecza i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.12.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Kubelko, super ta skarpeta na słodycze:eek: w sprawie zasłonek, to NIE WIERZĘ, że są brzydkie:no: Może zmęczyłaś się ich szyciem i nie dostrzegasz ich urody? Pokaż, cooo? Za stojakiem na pewno sobie poradzicie:wiggle:My w sobotę kupiliśmy choinkę- piękny, dorodny i pachnący świerk:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 18.12.2011 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Kochana nic nie wstawiłam A zasłonki ... no cóż dasz rady przecież jesteś kubełka , a kubelka to fajne babecza i będzie dobrze Jak to , dlaczego ? Będzie dobrze ? Oj jak to dobrze mieć kogoś kto mino tego ,że nie widzi to wierzy ... buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 18.12.2011 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Kubelko, super ta skarpeta na słodycze:eek: w sprawie zasłonek, to NIE WIERZĘ, że są brzydkie:no: Może zmęczyłaś się ich szyciem i nie dostrzegasz ich urody? Pokaż, cooo? Za stojakiem na pewno sobie poradzicie:wiggle:My w sobotę kupiliśmy choinkę- piękny, dorodny i pachnący świerk:rolleyes: Męczyłam się z nimi bo sześć sztuk musiałam uszyć , do tego wymyśliłam na troczkach a je wszystkie obrobić to już masakra . Brakuje mi teraz koloru w pokoju , na chwilę obecną dam coś czerwonego , bordowego . Moje zasłony są białe i zlewają się ze ścianą co nie bardzo mi się podoba Ze stojakiem mąż sobie poradził i super to teraz wygląda , zupełnie inna bajka niż z tymi plastykami . Aga ja nie mam prawdziwej choinki tylko dlatego ,że u nas stoi bardzo długo . Będę czekać na Twoją , hym moja już stoi ubrana - bez czubka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 18.12.2011 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Stojak to stare belki ze ścianki działowej z pięterka , nieobrobione na tip top bo byłam zajęta ...szyciem swego chciejstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.12.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Śliczny stojaczek- i można coś z niczego? Można:yes: Ja czekam na ten zasłonowy efekt z niecierpliowściąKubełko, u nas zawsze żywa choinka, choć zawsze mi takich ściętych- dużych szkoda. Luby zawsze mnie pociesza, że one są sadzone na tą właśnie okazję Wybraliśmy świerk, bo choć zawsze się trochę sypie- a jodłanie, ale zapach bezcenny:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.12.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 My chyba też na świerk się zdecydujemy Kubełko piękny stojak mąż sklecił Koniecznie pokaż zasłony a już my obiektywnie to ocenimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 19.12.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 W moim rodzinnym domu też zawsze była sztuczna, bo rozbieraliśmy 2 lutego, a że w mieszkaniu ciepło - to szans nie było na żywą. Od kilku lat dopiero kupują żywą - mama się zbuntowała Fakt, że nie ustoi do lutego, ale właśnie ten zapach... Teście idą na leniucha - żeby igieł nie zbierać cały czas - co roku mają sosnę Przepięknie ubrana - fakt. Ale żeby sosnę?? Jakoś mi to drzewko nie leży... Co dom to inny patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 19.12.2011 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Piszę na szybko bo mnie wywalą z roboty... hi hi W Jysku są te skarpety po 15 zeta ...u mnie jest ich dużo. Później się odezwę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 19.12.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 W moim rodzinnym domu zawsze była żywa choinka i u nas też tak jest... od kilku lat kupujemy srebrnego świerka, ubieramy go we wigilię lub ewentualnie dzień wcześniej zależy od tego czy wigilia jest u nas czy u teściów i zawsze stoi do 2 lutego.... spadnie kilka igieł ale i tak szkoda jej rozbierać w lutym, bo jeszcze sie nie sypie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.12.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 stojak wyszedł super... i 100 razy ładniejszy od naszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 19.12.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 piękny stojak i skarpeta:)))poproszę o zdjęcia zasłonek:Pplissssssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 19.12.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 No i mamy już ubraną choinkę. Pewnie też ubrałabym dopiero w wigilię, ale że młody... to już stoi. Malusia, niecały metr wysokości, ale oko cieszy. I przede wszystkim synka a to jest bezcenne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 19.12.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 U nas też stoi i gdyby nie jej światełka wieczorkiem to można by pomylić święta i zamiast karpia na stół można postawić jajka;) W tle widać zasłony ... mi się nie podoba:sick:, może jak kiedyś trafią na dół inne fotele i sofy. dla Pysiaczka , takie są w casto na przedpokoju jest kula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.12.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 kubełku dzięki za bombkę Powiedz jak robisz takie ładne zdjęcia przy samym tylko świetle lampek? Chciałam wstawić zdjęcie choinki bo pięknie podświetla nam cegiełkę, ale kurcze na fotkach wychodzi to beznadziejnie Ja uważam, że zasłony wcale nie są złe Ale nie pokazałaś ich za dokładnie Co to za materiał? Są gładkie czy mają jakiś wzór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 19.12.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Skoro Ci się podoba zdjęcie to pozwolę sobie wkleić jeszcze jedno Robię takie zdjęcia bez lampy i bez dobrego oświetlenia górnego , mam super aparat od super męża A tak to moje chciejstwo wygląda z bliska , to chyba gnieciona tafta , od zawsze mi podobała . Koleżanka ma takie zgniłozielone i są pikne , moje zlały się z otoczeniem . Tu na tle mojego pięcioletniego storczyka , który kwitnie cały rok ( z malutką przerwą) , rzeczywistości nie jest tak bardzo świecąca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 19.12.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 I moje zeszłoroczne piórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.12.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Ej no, Kubełko, całkiem fajne te zasłony:wiggle: To kreszowana tafta jest:yes: I mają troczki:rolleyes: Choinka śliczniutka, nasza tez będzie czerwono-złota:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 19.12.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Kiedyś kupię lniane i sobie zmienię a te wylądują w sypialce na tle ciemniejszych ścian . Nie chciałam ciemnych bo lubię jasne wnętrza ale teraz to nie wiem czy nie lepiej by było z ciemnymi . Już mi się przestał podobać mój salon co chyba oznacza ,że jestem zmęczona . Agawi u nas kolorowo ze względu na dzieci , mam migające światełka ( a do tego musiał nagiąć się mąż ) , misie i bałwanki , jest kolorowo i cudnie . Jednak w tym roku nie mam połowy bombek ze względu na kociczkę . Za rok inna ... na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts