agawi74 27.12.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Piękne foty Kubełko:jawdrop: Zazdroszczę okrutnie, że masz rzut beretem do morza:cry: Ale mieliście fajnego Mikołaja:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.12.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 No z tym Mikołajem nie ma lekko....ale twój mąż się starał:) tym bardziej , że Mikołaj tańczył (chyba) razem z nim:) No i nie dziwię się wcale Mikołajowi, że chciał się przytulić pięknie wyglądasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 27.12.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Superowe fotki! Jak widać Mikołaj tych prezentów to tak całkiem bezinteresownie nie przyniósł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.12.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 I jeszcze świątecznie na stoliku w saloniku Spełniło się moje życzenie z poprzednich Świąt czyli spędziliśmy je w końcu w naszym domku . Wiecie co dziewczynki wypoczęłam , naładowałam akumulatorki i polubiłam moje zasłonki w salonie ... jeszcze bardziej je polubię jak kupię nowe podusie ... nawet wiem gdzie są ... i w styczniu będą moje :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.12.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Spełniło się moje życzenie z poprzednich Świąt czyli spędziliśmy je w końcu w naszym domku . Wiecie co dziewczynki wypoczęłam , naładowałam akumulatorki i polubiłam moje zasłonki w salonie ... jeszcze bardziej je polubię jak kupię nowe podusie ... nawet wiem gdzie są ... i w styczniu będą moje :D . No widzisz... mówiłam Kubełko, ze potrzebujesz odpoczynku:hug:Piękny macie salon:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 27.12.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Ja najbardziej zazdroszczę tego spaceru brzegiem morza... bo nad morze mam prawie 3 godziny jazdy w jedną stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.12.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 kubełko ja też spacerowałam nad morzem w I dzień świąt Tylko paręset kilometrów na zachód od Was Pięknie wyglądałaś na Wigilię A mąż widać bardzo chciał prezent dostać, że zatańczył Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.12.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Aż mi morze zaszumiało, zawrzało, zabulgotało...... i ten zapach wody, piasku.... rozmarzyłam się..... spaceru zazdroszczę ( my siedzieliśmy w domku choróbsko mnie dopadło w pierwszy dzień świąt i do dzisiaj trzyma buuuuuuuuuuuuu ). Zdjęcia super..... taniec męża rewelka i kubelka miluśnie się przytula do świętego ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.12.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Kubelko, piekna kobieto Mikołaj rewelacja a morza zazdroszczę o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 28.12.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 kubelku śliczny świąteczny domek i właścicielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.12.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Kubełko przygoda z mikołajem super, zdjęcia fajne - usmiałam się...a spacer - nawet nie Wiesz jak Wam zazdroszczę...ja do Morza mam blisko 900 km....buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 28.12.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 No boskie zdjęcia, i jakby w 4D, a nawet 5D bo i zapach czuć i szum fal słychać My mooooże na wiosnę się wybierzemy I taniec też uroczy Do nas Mikołaj też zawitał - i co było do przewidzenia młody darł się w niebogłosy a wyrodni rodzice mieli ubaw po pachy Młody do dziś z rana pyta czy dzyń dzyń nie ma hihihi. Może gdyby nie mikołajowy dzwonek to nie byłoby tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 28.12.2011 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 (edytowane) Piękne foty Kubełko:jawdrop: Zazdroszczę okrutnie, że masz rzut beretem do morza:cry: Ale mieliście fajnego Mikołaja:rotfl: Boski jest , chyba byliśmy grzeczni skoro trafił bez problemu na to nasze pole I miałaś rację byłam przemęczona. A morze ... choć jeżdżę tam od dziecka to nadal to uwielbiam . Za to w góry mam daleko Edytowane 28 Grudnia 2011 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 28.12.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Ja najbardziej zazdroszczę tego spaceru brzegiem morza... bo nad morze mam prawie 3 godziny jazdy w jedną stronę Pod tym względem mamy luksus , ja jadę 20 min . W sumie mam tyle samo do pracy ... ale w drugą stronę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 28.12.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 kubełko ja też spacerowałam nad morzem w I dzień świąt Tylko paręset kilometrów na zachód od Was Pięknie wyglądałaś na Wigilię A mąż widać bardzo chciał prezent dostać, że zatańczył Super A gdzie byłaś Pysiaczku , bardzo daleko ? Dziękuję za komplementa , ale ja niefotogeniczna jestem i aparat mnie nie lubi . Za to mąż tańczył jak mu Mikołaj zagrał ... ma facet posłuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 28.12.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 No z tym Mikołajem nie ma lekko....ale twój mąż się starał:) tym bardziej , że Mikołaj tańczył (chyba) razem z nim:) No i nie dziwię się wcale Mikołajowi, że chciał się przytulić pięknie wyglądasz:) Dziękuje również za miłe słowa , aż mi głupio . Tak jak podejrzewasz tańczyli razem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 28.12.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Aż mi morze zaszumiało, zawrzało, zabulgotało...... i ten zapach wody, piasku.... rozmarzyłam się..... spaceru zazdroszczę ( my siedzieliśmy w domku choróbsko mnie dopadło w pierwszy dzień świąt i do dzisiaj trzyma buuuuuuuuuuuuu ). Zdjęcia super..... taniec męża rewelka i kubelka miluśnie się przytula do świętego ..... Ja to się do Niego całe życie przytulałam , teraz trochę mi już głupio . Kochana kuruj się i odpoczywaj przed Nowym Rokiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 28.12.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Kubelko, piekna kobieto Mikołaj rewelacja a morza zazdroszczę o! Oj tam oj tam , ja pewnie mogłabym Wam też czegoś pozazdrościć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 28.12.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 kubelku śliczny świąteczny domek i właścicielka Dziękuję I jak byłaś może po te skarpety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 28.12.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Kubełko przygoda z mikołajem super, zdjęcia fajne - usmiałam się...a spacer - nawet nie Wiesz jak Wam zazdroszczę...ja do Morza mam blisko 900 km....buuuu Oj Anetko a żebyś widziała jak my się śmialiśmy , ledwo mogłam robić zdjęcia na zmianę z mężem . Na pocieszenie ja mam tak daleko w Wasze strony ( czyli też 900 km ) ,że nigdy tam nie byłam ... ale kiedyś tam się wybiorę ... takie małe marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts