kubel30 30.12.2011 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Na moje szczęście z tym śniegiem to jakiś fałszywy alarm ... uff już miałam stresa na samą myśl . Lubię białe szaleństwo , ale od kiedy tu mieszkam na stałe to jakoś wizja odśnieżania już jest mało zabawna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.12.2011 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 (edytowane) No więc tak Siner cieszę się barrrdzo ,że podobała Ci się nasza historia . I wiesz ja jestem osobą z natury skromną i cieszą mnie nawet małe rzeczy czy sukcesy , na porażki życiowe patrzę jak na coś co ma nas czegoś nauczyć i wyciągać wnioski - tak więc prawdą jest to ,że cieszę się całą sobą ( chociaż tego nie widzicie) i nadal robią na mnie duże wrażenie Wasze zachwyty . To poprostu człowieka podnosi na duchu . Tak więc dziękuję Ci za miłe słowa ... tak wiele słów :hug: Mój dom nie musi być piękny z zewnątrz , najważniejsze że jak wchodzę do środka czuję się jak w prawdziwym domu . Wiele roboty jeszcze przed nami , czasu i chyba chęci już trochę mniej , ale damy radę . I kiedyś zrobię zielone okiennice , a mój mąż postawi nowy ganek , wyczyści elewację , ja zrobię nową fugę ... podobno jestem w tym lepsza i będzie miodzio. Jednak nie śpieszy nam się bo możesz mi wierzyć ,że bardzo odczuliśmy ten remont i jesteśmy troszkę zmęczeni ...ale bardzo szczęśliwi i tego życzę wszystkim . Edytowane 30 Grudnia 2011 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.12.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Asiu planuję poleżeć na kanapie razem z mężem i dziećmi zajrzę na forum i wypiję lampkę szampana za nas wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 30.12.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Asiu planuję poleżeć na kanapie razem z mężem i dziećmi zajrzę na forum i wypiję lampkę szampana za nas wszystkich . Zaraz przyniosę szampana i wypijemy dzień przed:) bo jutro nacieszymy się bliskością naszych połówek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.12.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Widzę ,że nie jesteśmy sami na białej sali Kto jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.12.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 nemi... Szampana przywlekłam. :yes: http://emoty.blox.pl/resource/sluze.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 30.12.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 My też. To nasz 3 i ostatni zarazem sylwester w mieszkaniu, muszę się nacieszyć na zapas tą wolnością To ja soczkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.12.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 To gdzie ten szampan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 30.12.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 I my na białej sali bawimy się w tym roku Jakoś chęci i sił brak na nocne szaleństwa, albo może po prostu starość człowieka dopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 30.12.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 http://i1201.photobucket.com/albums/bb346/szara6/Happy-New-Years-2012-3D-520x559.png Samego Naj Naj na Nowy Rok! Zdrowia, szczescia i spelnienia marzen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 30.12.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Marta Ty mnie nie strasz, ja ledwie 26 przekroczyłam, mówisz, że to już starość? że się nie chce i sił nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 30.12.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 My też na białej sali:) ale nie uważam tego za objaw starości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.12.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 (edytowane) He he... I nam się utworzyło Towarzystwo Wzajemnej Adoracji... albo raczej Towarzystwo Miłośników Białej Sali. Potrzeba więcej szampana Drogie Panie: http://img43.imageshack.us/img43/8774/szampanu.jpg Edytowane 30 Grudnia 2011 przez nemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapsl 30.12.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 (edytowane) Cześć Dziewczyny i Chłopaki, wszystkiego najlepwszego w nadchodzącym roku, oby Wasze domy, mieszkania i ogródki promieniały i piękniały a Wam życzę dużo zdrowia, głów pełnych pomysłów, wytrwałości i czego sobie jeszcze tylko zapragniecie:) Kubel'ko, no od tygodnia jestem w trójmieście i powiem Ci, że przez te wichury nie odważyłam się na wypad nadmorski, że też Wam się chciało w taką pogodę.. nam isę może jutro uda wyskoczyć do Sobieszewa:) tymczasem trzymajcie się ciepło Kochani Forumowicze! p.s. i my również zamierzamy spędzić ten wieczór przy winie, grach planszowych, włączymy sobie obraz kominka na monitorze komputera, co by było nastrojowo i będziemy leniuchować Edytowane 30 Grudnia 2011 przez kapsl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 30.12.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 (edytowane) Stary rok się kończy, jego blask już mija,Nowy 2012 do brzegu dobija!Życzę Wam by był piękny i jeszcze lepszy od starego, a Wam przyniósł coś szczególnego...dużo zdrowia, radości i uśmiechu na twarzyoraz tego wszystkiego co się Wam marzy... [/url]http://img17.imageshack.us/img17/7273/szczesliwegonowqegoroku.jpg Edytowane 2 Stycznia 2012 przez gopax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 31.12.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Marta Ty mnie nie strasz, ja ledwie 26 przekroczyłam, mówisz, że to już starość? że się nie chce i sił nie ma? Zosik- broń Boże! i ja mam nadzieję, że to tylko chwilowe i jednoroczne (spowodowane podwójnym macierzyństwem, wykańczaniem domu.... ) że za rok znowu młodzieńca werwa mnie dopadnie i pójdziemy gdzieś z mężem w tany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 31.12.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 ojjj to tylko mnie utwierdziłaś, że za rok to ja będę utrudzona podwójnym macierzyństwem i urządzaniem domu i wtedy już naprawdę nie będzie mi się chciało :D:D no i dobrze! ja nie przepadam za imprezami na sali itp. bo co to dla mnie za zabawa jak rano muszę trzeźwo wstać do młodego, i nie da pospać? wszędzie dobrze, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 31.12.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Kubelko... powiedz mi czy próbowaliście dowiedzieć się czegoś więcej o tej waszej wichurce? Kto tam mieszkał, ile ma lat dom , może jakies mroczne historie?Strasznie jestem ciekawa - może jakis skarb w stodole albo pod podłogą strychu. No i oczywiście wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, spełnienia wszystkich, nawet najbardziej "perwersyjnych" marzeń ( budowlano-remontowych oczywiście !) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czejena 31.12.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Kubelko dla całej Twojej rodzinki wszystkiego co najlepsze w tym Nowym Roku,dużo zdrowia,siły i miłości,szczęścia i wiele nowych pomysłów... Ps.My też na białej sali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 31.12.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 A i jeszcze specjalnie dla Ciebie do kolekcji taka mala inspiracja http://agamartin.com/userdata/gfx/c618ba1d30e28c178affe26be4b33648.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts