agawi74 04.01.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 A Kubełka gdzie przepadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.01.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Kubełko hop hop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 05.01.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Kubełku a co to się z tobą dzieje????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 05.01.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 posylwestrowy kac ją dogonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.01.2012 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Od dziś podglądam regularnie Mugatka witaj i podglądaj ile chcesz . No ,że Ci się chciało wszystko przeczytać to ja też jestem pod wrażeniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.01.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Kubelko tak sobie pomyślałam, że fajnie by wyglądały zdjęcia byłych właścicieli, mieszkańców tego domu oprawione w te stare okna ( z których chciałaś zrobic ramki na zdjęcia) powieszone w przedpokoju. W sumie masz rację , ale nie mam ich zdjęć a te moje ramy to będę musiał od nowa szlifować ( dobrze ,że mam tych okien jeszcze trochę) , bo z dwóch zrobiłam mięciutkie tablice , trzecia była potrzebna córci do szkoły do jakiś kilimów ( czy jak to się zwie) , więc na wiosnę znów sobie poszlifuję . Teraz mam lenia i plany ciut inne , a że zimno to mi się nie chce . Do tej pory pamiętam te mrozy i powalającą ilość ciuchów na sobie , w których pracowałam dokładnie rok temu... brrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.01.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Aga , Andżeliko dziękuję za życzenia Noworoczne . Andżeliko u Ciebie jazda , u mnie znów złe nowiny ... czyż ten rok nie miał być lepszy ??? A miało być tak pięknie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.01.2012 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 tak jak pisalam na moim wątku jestem pod mega wrazeniem domu poniewaz mam w planie remontowac stary dom na wsi to wątek czytam i uczę się utwierdziliście mnie w przeonaniu ze te wysokie okna to mega dobry pomysł no i odkryta cegla mam tez pare pytan ale to dopiero jak zaczne cos u siebie dzialac........ jezeli chodzi o historie domu to ja myślę ze i ten wlaściciel i dom są zadowoleni......ja jezdzac do naszego starego domu proszę go zawsze zeby jeszcze chwile poczekal , nie zawalil się bo ja przyjdę kiedys i go naprawię i póki co to działa Betib u nas , miło że wpadłaś . W razie jakichkolwiek pytań to pytaj śmiało jeszcze coś pamiętam , a jak nie to zapytam zdolniejszego w sprawach technicznych . Co do okien to był strzał w dziesiątkę . Wędrując za pierniczkami Agawi wpadłam na zdjęcie takiego starego domu z takimi długimi oknami ze szprosami , co niewątpliwie dodawało uroku. Jednak sama tu nie mieszkam i musiałam uszanować decyzję męża , który ich nie lubi. Polecam z całego serca . Mam nadzieję ,że kiedyś w Twoim wątku zobaczę ten domek ... chociaż zawsze przy nich wyskakują różne niespodzianki to ja takie uwielbiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.01.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Dziewczynki jestem , ale nie ma co pisać ... no dobrze zabraliśmy się za pokój Neli , ale idzie jakoś powolnie . Tak na serio udało się go odgruzować , bo to istna graciarnia była , czyli wszystkie młotki , szlifierki , śruby , wiertła , zabawki i inne cuda stały . Teraz gruntowanie , później na raty tynkowanie więc nie ma co pokazywać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.01.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Kubełko przytulam mocno i mam nadzieję, że wkrótce znów zaświeci słońce...:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 06.01.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Kubelku i ja przytulam i odpędzam złe moce- a kysz, a kysz!!!! pomysł z oknami-ramkami SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 06.01.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Na razie.... chciałam się przywitać w Nowym Roku ... i w nowym miejscu Kubelko, spoooro czasu mnie na FM nie było i...... widzę, że muszę nadrobić pewne zaległości - w końcu, nowe miejsce było i jest lekkim zdziwieniem dla mnie - może doczytam powód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.01.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 kubelko będzie dobrze głowa do góry . Z prac u córci w pokoju bardzo się cieszę i nie mogę doczekać się już końca, a co dopiero Kornelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.01.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Kubełko, głowa do góry, wszystko się ułoży:hug: Najlepsze życzenia w Nowym Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.01.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Przyszłam pomachać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.01.2012 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 u mnie znów złe nowiny ... czyż ten rok nie miał być lepszy ??? A miało być tak pięknie . Kubelko głowa do góry, będzie dobrze:hug::hug:Niedługo przyjdzie wiosna i słonko zaświeci, zobaczysz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.01.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Co to za smutki uśmiechnij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 07.01.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Kubelko przytulam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 07.01.2012 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Ok nigdy nie pisałam takich rzeczy jak " z rodziną to najlepiej na zdjęciu" bo daleko mi do tego typu zwierzeń , ale mam już dość . Ostatnio mam wrażenie ,że najlepiej to stać na nim z boku i mieć możliwość wycięcia siebie . Ewidentnie ktoś chce mnie zniechęcić do mieszkania w moim raju . Dzięki za przytulenie ... ale żeby nie było smutno to dodam ,że właśnie wróciliśmy z zakupów budowlanych , mamy listwy na ściany do tynków ( no zabijcie nie wiem jak to się zwie ) , jakiś unigrunt , który skończył się w połowie roboty i inne bzdeciki. Co jest najśmieszniejsze to to , że będę musiała skrócić łóżko dziecku , gdyż inaczej nie zmieści się w tym mini pokoju . Ściany... tu chciałam zaszaleć z kolorem , myślałam o szarym ( jaśniutkim) ale me dziecie stanowczo mówi nie . I cóż począć , a już widziałam biel , szarość , jakąś mięciutką narzutę misiową , kawałek ceglanej ściany , białe mebelki przecierane ,, mini stolik z desek na przemysłowych kółkach ... ach cóż a piękna wizja ... a i jeszcze takie poduch jak zrobiła Mada . Muszę z Nią popracować nad wizją sielskości:) Idziemy zaraz działać i bardzo proszę o cierpliwość bo to trochę potrwa . Tynkowanie ręczne , później Goldband , szlifowanie , stawianie ścianki ( tam będą musiały być schowane rury od umywalki) , podwieszenie sufitu , 0podłoga i na końcu moja wizja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.01.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Nie ma to jak pracą się zająć... szczególnie jak ma się takie zdolności jak Wy. A tym innym na pohybel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts