mada1412 08.01.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ależ śliczna z niej dziewczynka! Nie przejmuj się rozmiarami pokoju Nelki - takie tramwajowate kiszki potrafią naprawdę świetnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 08.01.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 O ło matko! usuń tę ostatnią fotkę, bo pedofile oszaleją!!! ja nie pedofil - przysięgam, a mnie zgięło!! Przepiękna ta Twoja córka!! Niesamowita jest!! Oj będzie kogo pilnować za kilka lat i tę laskę to mąż niech przygotuje dla amantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 08.01.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Dziewczynki dziękuję za córcię , podobna do mnie troszkę ... tak gadają ale bez przesady , gdzie mi tam do Niej . Pilnuję jej od urodzenia , bo to mała lalka była i jest , na szczęście bardzo mądra i bystra . No teraz to duma prze ze mnie przemówiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.01.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Jaką masz piękną córcię i te czarne oczy ( czy wiesz, że u nas w rodzinie nikt nie ma czarnych ani brązowych oczu :cry: ) zawsze chciałam aby moje dzieci miały czarne oczy a tu nici :lol2: mojego chcenia Pokój jak na dzień dzisiejszy totalny chaos, ale jaki miły dla oka ten chaos . Już widać potencjał przyszłej łazienki i oczywiście królestwa Małej....róbcie , róbcie już czekam na dalsze foto relacje..... Podusia urocza i ten jej tłoczony wzór.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.01.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ale z córci śliczna dziewczyna!!!!! Oczyska - cudne:):) No faktycznie, mąż niech laskę szykuje na adoratorów a nie na ciebie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.01.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 kubelko olewaj wszelkie docinki z zazdrości, że Tobie się udaje a im nie wyszło Muszą Ci dowalić by się dowartościować To niestety dość powszechne, a bardzo smutne... i strasznie wkurzające Ależ cudna ta oczasta dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 08.01.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 ...ach te czarne oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 08.01.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Gratuluję pociechy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.01.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Kubełko zacznę w tej kolejności- córa CUDNA- będzie z niej laska, oj będzie:rolleyes: jaka mama taka córa:D czyli obie piękne:) Pokój ma wielki potencjał, uwielbiam Waszą cegiełkę podusia śliczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 10.01.2012 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Jeszcze raz z całego serducha dzięki za córcię :hug: . A teraz wklejam to co znalazłam by mi gdzieś nie umknęło , to pierwsze skradłam od Drop_Inn ... musi mi wybaczyć oraz takie pięknności Może takich okien na górze nie będę mieć , ale belki i cegiełkę (wyczyszczona już) mogę machną na biało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.01.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Oj będzie śliczny pokoik ,szkoda ,że tak małe okno no ale jak tam ma być łazienka to zrozumiałe .Co się dla dzieci nie robi z łazienki pokój ale rozumiem Ciebie, chce się spełniać dzieciaków marzenia i córa również chce mieć swoje królestwo ,ja w lipcu gipsowałam gruntowałam ,malowałam i pamiętam jak moje chłopaki się wkurzały ,ze u Kapra już zrobiłam a Kaper a u Michała już to zrobiłam ,raz żartem im powiedziałam ,że jakiś czas będą mieszkać razem to minki jak podkówki no i tekst to nie sprawiedliwe bo Julia będzie sama .My śpimy w salonie bo sypialnia nie zrobiona czeka na nas stelaż i 2 warstwa wełny gipsy ,czyszczenie tynku grunt i malowanie no ale cały czas coś innego ważniejszego tu kinkiecik tam lampeczka itp.Podziwiam ,że sami nawet tynkujecie ,my też prawie większość robimy sami ale tynki jestem pod wrażeniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.01.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 to się nazywa glif Nawet nie mam pojęcia, choć w przybliżeniu jak taki zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.01.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 No nie i przegapiłam córcię a z komentarzy wnioskuję, że piękna jak mamusia jest kubełko fajny pokój dla córki się szykuje Do malowania to chyba jeszcze trochę, więc jak jej pokażesz odpowiednie inspiracje to może zmięknie? Podusia urocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 10.01.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Piękne te belki,a to okno! Szok! Cuda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 10.01.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 No ale schodów to chyba nie przemalujesz na biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.01.2012 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 No ale schodów to chyba nie przemalujesz na biało. Nigdy w życiu ...ale pięknie to wygląda . Ja mam sentyment do tego szerokiego przejścia w tej białej ramie , takie samo miałam w starym mieszkaniu . Zresztą to był jeden z powodów dla których go wtedy zakupiłam , wyglądało to bajecznie , ja dodatkowo miałam chowane w ścianę duże poniemieckie drzwi z witrażami . Eee zresztą ja lubię takie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.01.2012 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Pysiaczku kiedyś wkleję to zobaczysz , dam Ci osobiście znak:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.01.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 No ja mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Pysiaczku kiedyś wkleję to zobaczysz , dam Ci osobiście znak:D Ja tez poproszę:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.01.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 A ja się załapałam i do dzisiaj nie mogę się otrząsnąć jaka z NIEJ piękność ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts