agawi74 11.01.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 A ja się załapałam i do dzisiaj nie mogę się otrząsnąć jaka z NIEJ piękność ... A nie, fotkę córy widziałam- jestem zakręcona:lol2: Piękna Ci ona, piękna:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.01.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Zkręcona pozytywnie Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Zkręcona pozytywnie Aga :rotfl: Tak to jest jak się jednym okiem czyta, a drugim robi coś innego:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.01.2012 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Aga dobre :rotfl: , ale co tam ja też zakręcona i zwątpiłam czy widziałaś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 11.01.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 eh Kubelku )) slicznosci i te oczy! oj niech tata struga bejsbola;-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.01.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Załapałam się na fotkę u Pysiaczka. Piękną masz córkę! Tata już pewnie pistolety nabija i noże ostrzy, by się od przyszłych adoratorów odgonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 11.01.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Do zakonu ją albo w pas cnoty jak w "Robin Hoodzie i facetach w rajtuzach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.01.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Dzięki jeszcze raz , kija sobie wystrugamy , tylko gdzie ten Pysiaczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antonia 11.01.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 a ja nie zdążyłam . Ani u Ciebie Kubelko i do Pysiaczka też się spóźniłam. Ale inaczej być nie może skoro mama piękna to córcia też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.01.2012 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 a ja nie zdążyłam . Ani u Ciebie Kubelko i do Pysiaczka też się spóźniłam. Ale inaczej być nie może skoro mama piękna to córcia też . Antonia było tylko na wcześniejszej stronie , dopiero teraz mogłam usunąć .... gościa z daleka miałam i nie mogłam wcześniej siąść do kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.01.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 kubełko przeprasza za przetrzymanie zdjęcia, ale nie było mnie w domu A po 21 zadzwoniła do mnie koleżanka że szybko muszę wejść na wątek bo ktoś wkleił dla mnie zdjęcie - czaicie? Co to forum robi z ludźmi Tak jak pisałam córa śliczna Oj faktycznie będzie się tata musiał zaopatrzyć w jakiś kijek do odstraszania adoratorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antonia 12.01.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 gapa za mnie. Ale nie zamierzam opuszczać Twojego wątku to może kiedyś jeszcze zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 12.01.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 piekne inspiracje, zwłaszcza ta pierwsza i podłoga i to drewno:) buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 12.01.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Pysiaczku nic się nie stało Asiulka mnie też się podobają , fajna nowa fryzurka A do nas dotarły klamki i leżą w pudełku:( . Są śliczne tylko jakieś takie małe . Kupiłam też trochę materiału na podusie , ale nie nadaje się na nadruki , bo u nas białego lnu nie ma lub chociaż czegoś podobnego , same świecące lub podszewki . Jak się uda to w niedzielę akcja szycie , oj ciężko będzie , bo doba za krótka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.01.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Kubel, co ja słysze? Jakieś mendowate towarzystwo Cie zniechęca do mieszkania? Nie daj sie. Jak Cie ten ogrom roboty nie zniechęcił, to wszystko inne to pikuś. Już sie nie moge doczekać dalszych prac, a właściwie ich efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.01.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 A do nas dotarły klamki i leżą w pudełku:( . Są śliczne tylko jakieś takie małe . A jakie klameczki? Pokaż Kubełko:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 12.01.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 a jakies krok po kroku z poduszkami macie? teraz wszystkie chyba poduszki zaczniemy szyc;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 13.01.2012 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Kubel, co ja słysze? Jakieś mendowate towarzystwo Cie zniechęca do mieszkania? Nie daj sie. Jak Cie ten ogrom roboty nie zniechęcił, to wszystko inne to pikuś. Już sie nie moge doczekać dalszych prac, a właściwie ich efektów. Muszę Ci powiedzieć ,że chyba mnie ten remont zahartował ... jednak gdzieś pewne rzeczy człowieka bolą nawet jak się nie dajesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 13.01.2012 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 A jakie klameczki? Pokaż Kubełko:popcorn: Aga nie podjadaj popcornu Klamki moje wymarzone czyli Stary Dwór z Barcza ... może jutro będą zamontowane to obiecuję fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 13.01.2012 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 (edytowane) a jakies krok po kroku z poduszkami macie? teraz wszystkie chyba poduszki zaczniemy szyc;-))) Zachorowałam jak głupia na te poduszki , zakupiłam materiał , który o zgrozo nie pasuje mi do tapicerki , no cóż zrobię z nich zasłonki do pokoju małego . W sklepie wydawało mi się ,że jest lekko brązowy , w domku przy tapicerce jest zielonkawy :o:o Najgorsze jest to ,że u mnie nie ma takiego ładnego, zwykłego, białego lnu .... będę polować Tak więc Pysiaczku na razie jestem w polu . Edytowane 13 Stycznia 2012 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts