wimech 15.01.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 To mieliście szczęście że w ogóle chciał wejść jak zobaczył że jeszcze trwają prace, bo jak ja próbowałem zaprosić księdza w ubiegłym roku, to tylko machnął ręką i powiedział że jak skończę remont to może przyjdzie, i zaszczycił nas swoją obecnością w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.01.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Cześć Kubełki KOchane, nie pozalewało Was tam? na mazowszu, a przynajmniej u nas śniegu jak na lekarstwo, zima nas jak narazie bardzo oszczędza:) nawet stokrotki zakwitły... czekam z niecierpliwością na klamki, na forkę Córci się oczywiście nie załapałam, więc wierzę, że jeszcze kiedyś wrzucisz:) mam też pytanie odnośnie podwieszanych sufitów, a raczej oświetlenia.. macie w kuchni punktowe o ile mnie pamięć nie myli (jak na złość nie mogę znaleźć tych zdjęć, gdzie pokazywałaś oświetloną kuchnię).. czy te światełka są połączone szeregowo i podpięte pod główny przewód, czy macie jakoś inacze jto rozwiązane? trudno się je montuje na k-g? i też nie pamiętam, czy macie sufit taki normalny, prosty, czy z różnymi poziomami? Oj Kapselku ale trudne pytanie , no przeta ja się nie znam na prundzie ... zapytam mądrzejszego w tej materii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.01.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 To mieliście szczęście że w ogóle chciał wejść jak zobaczył że jeszcze trwają prace, bo jak ja próbowałem zaprosić księdza w ubiegłym roku, to tylko machnął ręką i powiedział że jak skończę remont to może przyjdzie, i zaszczycił nas swoją obecnością w tym roku. U nas chodził po całej chacie , nawet na strych wszedł - w tamtym roku . Dziś dumnie wlazł na mój biały dywan w mokrych butach ... no jakoś nie mogłam skupić się na modlitwie tylko na ten dywan zerkałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.01.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Kapselku więc tak światełka połączone są równolegle ,czyli od jednego głównego kabla odchodzi dowolna ilość odgałęzień .Chodzi o to ,że jak padnie jedna żarówka to inne świecą . My mamy sufit pływający nie dotyka ścian , brak ledów , brak uskoków . Jestem z tego rozwiązania zadowolona , zaś na korytarzu poszliśmy na łatwiznę i tam dotyka się on ze ścianami i pokazały się drobne pęknięcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.01.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Klamki Tak ja też je tam zamawiałam , przyszły ekspresowo tylko coś się im pomyliło i zamiast faktury przysłali paragon . Muszę to wyjaśnić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.01.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Boryna piękna, na naszych drzwiach jest Baszta tylko my mamy szyld, a Wy piękną rozetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.01.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) Na chwilkę wklejam a to ja i moja praca nad podusiami;) Edytowane 16 Stycznia 2012 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.01.2012 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Boryna piękna, na naszych drzwiach jest Baszta tylko my mamy szyld, a Wy piękną rozetę Lecę zobaczyć jak one wyglądają , ale jak dobrze pamiętam to wszystkie są piękne . Andżeliko musimy się zdzwonić w przyszłym tygodniu bo mój mąż nie miał czasu na skypa , ale ja ciągle pamiętam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.01.2012 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Andżeliko już wiem:) nad nimi też się zastanawialiśmy i gdyby nie to ,że te moje wpadły mi kiedyś w oko to kupiłabym takie jak masz Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.01.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) Już Was zlokalizowałam lecz nie wysyłałam nic ( teraz wyślę ), poszło.... A co do klamek to my mieliśmy zamówić Boryne tylko koleżanka zamówiła wcześniej i zamówiłam Basztę . Faktycznie wszystkie są piękne ( tylko w kolorze czarnym i białym te przecierane mi jakoś nie leżą ) Zdjęcia dzieciaczków i zajętej mamusi super...zima przyszła i trzeba się nacieszyć P.S Wierzby na pierwszym plamie szczerze zazdroszczę jest piękna i super mieszkanko dla skrzatów Edytowane 15 Stycznia 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 15.01.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Oooooo jaaaa ale widoki. Ślicznie Was zasypało Kubelko... Widać, że najmłodszym członkom rodziny bardzo się to podoba I psiakowi chyba też... Klamki też świetnie dopasowane do Waszych wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Kubełko ale macie duuużżżżo śniegu:D u nas trochę napadało, nawet luby poszedł odśnieżyć podjazd, ale bardziej dla fasonu- bo to pierwszy raz w tym sezonie- niż dla potrzeby:lol2:Pięknie szyjesz tą podusię, ciekawe co z niej wyjdzie:p klameczki śliczne:yes: Księdzu trzeba było dać kapcie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapsl 16.01.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 dzięki wielki KOchana, no my też będziemy chyba robić pływające, z tym, że ja sobie wymyśliłam dwa poziomy (sorry za niefachową terminologię, ale pojęcia nie mam jak się to nazywa). klamki przepiękne, są idealnie dopasowane a zima i dzieci..bomba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 16.01.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 No cudne te drzwi i klamki! A ja mam ciemne i srebrne klamki Ja też takie chcę!!! Boże... teście zejdą jak im powiem, że chcę je przemalować... A to Ci ksiądz - świnia! Pewnie sam nie sprząta i ma w d...., że ktoś się musi narobić! Dywan przetrwał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.01.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 kubełko śliczna klamka Śniegu też Wam nieźle sypnęło Dzieciaki to mają frajdę Kiedy pokażesz gotową podusię? żartujesz? u mnie też zima pełną gębą Nie żartuję alana nic a nic Dziś jak jechałam do pracy delikatnie prószył śnieg, ale już śladu po nim nie ma. pysiaczku my w sumie przyzwyczajeni jesteśmy do tego śniegu i jak go brak... to tak jakoś łyso i dziwnie Co prawda to prawda Andżeliko Poza tym wiem, że dla dzieciaków to świetna zabawa, więc niech czasem poleży ten śnieg Trudno lepsza taka kolęda jak ta z tamtego roku jak nas ksiądz zastał przy pracy i musiał wysoko podnosić sutannę by jej nie pobrudzić . Aż się uśmiałam jak to sobie wyobraziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 16.01.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Kubelku klamki piekne ale co tam klamki! dzieciaki zimą! to jest czad! A Ty kochana poduszki z lamówką szyjesz?? ojejuuu lamówka to juz wyzsza szkoła jazdy!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xykasia 16.01.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 ach...takj się nie mogłam doszekać końca czytania zeby Ci - Tobie - może na pierwszy raz - bardziej formalnie - PANI wszystko powiedzieć - wszystkie zachwyty i pochawłay i zazdrosci szczere z serca lecz nie zawistne na koniec przedstawic.... od piątku tu trafiłam i strona po stronie cały weekend w każdej wolnej chwili i ciasto z jabłkami i gruszkami piekłam w sobote i jak do 120 strony doszłam to dreszczowiec normalnie - chwila trwaogi ze to koniec ale przeciez jeszcze 25 stron przede mna i nie wierzyłam ze to koniec.. i na szczęście nie był i cudnie tu i cały weekend z Wami byłam u Was i w te mrozy na początku i na kanapie teraz i przy stole ach... cudnie tu cudnie - podziwiam i kłaniam się nisko i ciesze się że zimę macie i że zobaczyć ja zdążyłam... już jesteś w ulubionych milion uścisków i w NOWYM ROKU zdrowia dla najbliższych!!!! P.S. od 8 jestem w pracy do teraz byłam u WAS...nie mogłam się powstrzymać przed dokończeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.01.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Dzieci przebiły klamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.01.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 ale fajne Dzieciaki i psina i zima i klamki...ni i Ty Kubełko skupiona przy pracy...u nas też sypie, bez przerwy, dziś już 2 razy odsnieżałam...ale fajnie jest, w końcu zima, byle ten snieg teraz do maja nie leżał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 16.01.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Kubełko wy chyba macie pompę do grzania wody ,tak gdzieś wyczytałam ,planowalismy solary ale od jakiegoś czasu chodzi za nami pompa powiedz co i jak jakiej firmy czy macie zbiornik jak do solarów (taki mamy narazie ogrzewa nam wodę kominek ) i czy jesteście zadowoleni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts