Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Stulatek Kubelków

kubel30

Recommended Posts

Kubełko wy chyba macie pompę do grzania wody ,tak gdzieś wyczytałam ,planowalismy solary ale od jakiegoś czasu chodzi za nami pompa powiedz co i jak jakiej firmy czy macie zbiornik jak do solarów (taki mamy narazie ogrzewa nam wodę kominek ) i czy jesteście zadowoleni .

Jesteśmy mega zadowoleni , pompa firmy Hawalex , zbiornik 300l z jedną wężownicą , obecnie podłączony do pieca - tak teraz grzejemy wodę , po co płacić podwójnie . Pompa i zbiornik od jednego dostawcy , jest ekonomiczna , nie ma osobnego wentylatora ale i tak ją trochę słychać , wysuszyła już trochę piwnicę.

Gdzieś w październiku musiałam pisać coś o niej , nie pamiętam :)

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kubelku klamki piekne ale co tam klamki! dzieciaki zimą! to jest czad!

A Ty kochana poduszki z lamówką szyjesz?? ojejuuu lamówka to juz wyzsza szkoła jazdy!??

Oj tam wyższa szkoła , chociaż masz racje bo jak na nie patrzę to mogłam sobie darować , nie są idealne ale mimo to lubię je :D

Dziewczynki dzięki za klameczki , no ale to nie ja pierwsza . Ja to się cieszę ,że je w ogóle mam i nareszcie można zamknąć się w łazience i nie mam stresa ,że ktoś wejdzie;)

A teraz podusie , najzwyklejsze . Stwierdziłam ,że na takim materiale napisy a'la Mada nie pasują .

https://lh5.googleusercontent.com/-HoDYRo9GwB0/TxSQAO3oAFI/AAAAAAAAFG8/nFFpbqPeJ1A/s640/DSC_0011.JPG

DSC_0008.JPG

ach...takj się nie mogłam doszekać końca czytania zeby Ci - Tobie - może na pierwszy raz - bardziej formalnie - PANI wszystko powiedzieć - wszystkie zachwyty i pochawłay i zazdrosci szczere z serca lecz nie zawistne na koniec przedstawic.... od piątku tu trafiłam i strona po stronie cały weekend w każdej wolnej chwili i ciasto z jabłkami i gruszkami piekłam w sobote i jak do 120 strony doszłam to dreszczowiec normalnie - chwila trwaogi ze to koniec ale przeciez jeszcze 25 stron przede mna i nie wierzyłam ze to koniec.. i na szczęście nie był i cudnie tu i cały weekend z Wami byłam u Was i w te mrozy na początku i na kanapie teraz i przy stole ach... cudnie tu cudnie - podziwiam i kłaniam się nisko i ciesze się że zimę macie i że zobaczyć ja zdążyłam... już jesteś w ulubionych

milion uścisków i w NOWYM ROKU zdrowia dla najbliższych!!!!

P.S. od 8 jestem w pracy do teraz byłam u WAS...nie mogłam się powstrzymać przed dokończeniem :)

Witam u nas :D , tyle ciepłych słów napisałaś ,że mnie zamurowało :o , dzięki za miły wpis . Wpadaj na kawę i ciastko :)

Jesteśmy mega zadowoleni , pompa firmy Hawalex , zbiornik 300l z jedną wężownicą , obecnie podłączony do pieca - tak teraz grzejemy wodę , po co płacić podwójnie . Pompa i zbiornik od jednego dostawcy , jest ekonomiczna , nie ma osobnego wentylatora ale i tak ją trochę słychać , wysuszyła już trochę piwnicę.

Gdzieś w październiku musiałam pisać coś o niej , nie pamiętam :)

Dzięki ci ślicznie dobra kobieto msimy poczytać o tej pompie ale najlepiej mieć opinię od gogoś kto taką pompę użytkuje .My też mamy zbiornik 300 l .

Muszę to napisac bo chyba pierwszy raz w życiu tak mi się podoba zima , nie napadało od wczoraj za dużo , pięknie świeci słoneczko, urokliwie unosi się mgła nad polami i gdzieś daleko ponad nią wystają wierzby . Widok cudny i żal mi ,że nie miałam w samochodzie aparatu . Wczoraj sąsiad odśnieżył naszą drogę więc luzik dziś z wyjazdem , teraz wygląda jak pas startowy ...miodzio ;) . Mroźnie jest -11 , ale wiatru nie ma więc tylko przyjemnie skrzypi śnieg.

W następnym tygodniu mam wolne , jakiś urlopik mi wskoczył - mam nadzieję nacieszyc się taką pogodą .

Aaaa u nas w okolicy są cofki ale jeszcze do naszej wioski nigdy nic nie doszło , o to nie musimy się martwic . Bardziej dokuczliwe są roztopy na wiosnę bo woda w piwnicy się pokazuje w tych specjalnych jamach .

Edytowane przez kubel30