kubel30 16.01.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Kubełko wy chyba macie pompę do grzania wody ,tak gdzieś wyczytałam ,planowalismy solary ale od jakiegoś czasu chodzi za nami pompa powiedz co i jak jakiej firmy czy macie zbiornik jak do solarów (taki mamy narazie ogrzewa nam wodę kominek ) i czy jesteście zadowoleni . Jesteśmy mega zadowoleni , pompa firmy Hawalex , zbiornik 300l z jedną wężownicą , obecnie podłączony do pieca - tak teraz grzejemy wodę , po co płacić podwójnie . Pompa i zbiornik od jednego dostawcy , jest ekonomiczna , nie ma osobnego wentylatora ale i tak ją trochę słychać , wysuszyła już trochę piwnicę. Gdzieś w październiku musiałam pisać coś o niej , nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.01.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 byle ten snieg teraz do maja nie leżał... Anetko Ty chcesz żebym zawału dostała ... wystarczy ,że dziś do pracy miałam załadowaną w samochodzie łopatę i dużą szczotkę- miotłę ryżową , tak na wszelki wielki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.01.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Pysiaczku podusie zaraz będą . To wyobraź sobie czystego księdza z sutanną do pasa i nas brudnych w trzech warstwach ubrań , niekoniecznie do siebie pasujących Lubię zimę ale mogło by już nie padać , niech leży to co jest przy -3 i wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.01.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Kubelku klamki piekne ale co tam klamki! dzieciaki zimą! to jest czad! A Ty kochana poduszki z lamówką szyjesz?? ojejuuu lamówka to juz wyzsza szkoła jazdy!?? Oj tam wyższa szkoła , chociaż masz racje bo jak na nie patrzę to mogłam sobie darować , nie są idealne ale mimo to lubię je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.01.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Zosik dywan cały , wyczyszczony ... śladu po butach nie ma No cóż zrobić ksiądz stworzony do wyższych celów , na takie przyziemne sprawy nie zwraca uwagi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.01.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Kubełko luby poszedł odśnieżyć podjazd, ale bardziej dla fasonu- Księdzu trzeba było dać kapcie:rotfl: no padłam , gdyby nie to ,że do pracy trzeba dojechać to nic byśmy nie odśnieżali ... tak jest najpiękniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.01.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Zosik Ty lepiej kup sole dla teściów , lekko nie będzie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.01.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Dziewczynki dzięki za klameczki , no ale to nie ja pierwsza . Ja to się cieszę ,że je w ogóle mam i nareszcie można zamknąć się w łazience i nie mam stresa ,że ktoś wejdzie;) A teraz podusie , najzwyklejsze . Stwierdziłam ,że na takim materiale napisy a'la Mada nie pasują . https://lh5.googleusercontent.com/-HoDYRo9GwB0/TxSQAO3oAFI/AAAAAAAAFG8/nFFpbqPeJ1A/s640/DSC_0011.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 16.01.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Nie będzie No ale co zrobię? W najgorszym wypadku dobudujemy osobne wejście, żeby się codziennie nie widzieć Niestety - nie zmienię się tylko dlatego, że komuś to czy tamto przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.01.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Jakieś ciemne te zdjęcia co ? Jak mi się uda to cyknę jutro , a jak nie to kiedy indziej , materiał biały w delikatne prążki i czarna lamówka z dwóch stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.01.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Dzieci przebiły klamki masz racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.01.2012 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 ach...takj się nie mogłam doszekać końca czytania zeby Ci - Tobie - może na pierwszy raz - bardziej formalnie - PANI wszystko powiedzieć - wszystkie zachwyty i pochawłay i zazdrosci szczere z serca lecz nie zawistne na koniec przedstawic.... od piątku tu trafiłam i strona po stronie cały weekend w każdej wolnej chwili i ciasto z jabłkami i gruszkami piekłam w sobote i jak do 120 strony doszłam to dreszczowiec normalnie - chwila trwaogi ze to koniec ale przeciez jeszcze 25 stron przede mna i nie wierzyłam ze to koniec.. i na szczęście nie był i cudnie tu i cały weekend z Wami byłam u Was i w te mrozy na początku i na kanapie teraz i przy stole ach... cudnie tu cudnie - podziwiam i kłaniam się nisko i ciesze się że zimę macie i że zobaczyć ja zdążyłam... już jesteś w ulubionych milion uścisków i w NOWYM ROKU zdrowia dla najbliższych!!!! P.S. od 8 jestem w pracy do teraz byłam u WAS...nie mogłam się powstrzymać przed dokończeniem Witam u nas , tyle ciepłych słów napisałaś ,że mnie zamurowało , dzięki za miły wpis . Wpadaj na kawę i ciastko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 16.01.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 nie no super poduchy;-))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.01.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Idę spać bo oczy już mi się same zamykają , rano pobudka ... ale jest już coraz lepiej , organizm się przestawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.01.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 nie no super poduchy;-))))) Dzięki została mi jeszcze jedna , są one na całą szerokość foteli , coś na kształt wałeczków pod plecy . Jak uszyję jeszcze inne to zrobię zdjęcie z daleka i w dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2012 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Cudne poduchy kubełko Masz racje, że napisy na nich nie pasują Materiał w delikatne prążki jest elegancki, a napisy to najlepiej na płótnie, lnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.01.2012 03:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 dzięki Aga. Widziałam świetny materiał na podusię dla małej , ba nawet nadaje się na firankę ....cały w falbanki . Chyba jej kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.01.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Jesteśmy mega zadowoleni , pompa firmy Hawalex , zbiornik 300l z jedną wężownicą , obecnie podłączony do pieca - tak teraz grzejemy wodę , po co płacić podwójnie . Pompa i zbiornik od jednego dostawcy , jest ekonomiczna , nie ma osobnego wentylatora ale i tak ją trochę słychać , wysuszyła już trochę piwnicę. Gdzieś w październiku musiałam pisać coś o niej , nie pamiętam Dzięki ci ślicznie dobra kobieto msimy poczytać o tej pompie ale najlepiej mieć opinię od gogoś kto taką pompę użytkuje .My też mamy zbiornik 300 l . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.01.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Ooooo widzę , że całkiem fajne te podusie dobrze,że przy lamówkach dałam Ci spokój bo jakby nie wyszły to byłoby na mnie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.01.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 (edytowane) Muszę to napisac bo chyba pierwszy raz w życiu tak mi się podoba zima , nie napadało od wczoraj za dużo , pięknie świeci słoneczko, urokliwie unosi się mgła nad polami i gdzieś daleko ponad nią wystają wierzby . Widok cudny i żal mi ,że nie miałam w samochodzie aparatu . Wczoraj sąsiad odśnieżył naszą drogę więc luzik dziś z wyjazdem , teraz wygląda jak pas startowy ...miodzio . Mroźnie jest -11 , ale wiatru nie ma więc tylko przyjemnie skrzypi śnieg. W następnym tygodniu mam wolne , jakiś urlopik mi wskoczył - mam nadzieję nacieszyc się taką pogodą . Aaaa u nas w okolicy są cofki ale jeszcze do naszej wioski nigdy nic nie doszło , o to nie musimy się martwic . Bardziej dokuczliwe są roztopy na wiosnę bo woda w piwnicy się pokazuje w tych specjalnych jamach . Edytowane 17 Stycznia 2012 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts