kubel30 17.01.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Renatko jak mogłam się na coś przydac to super. Poczytajcie , warto:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.01.2012 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Ooooo widzę , że całkiem fajne te podusie dobrze,że przy lamówkach dałam Ci spokój bo jakby nie wyszły to byłoby na mnie :lol2: Właśnie wtedy najlepiej mi się pracowało , zaraz zmykam do pracy , dziś trochę idę później . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.01.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Ja już dzielnie siedzę na stanowisku i wyczekuję potencjalnego [ ... ] i patrzę na śnieg, który od wczoraj sypie nieprzerwanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.01.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Pysiaczku podusie zaraz będą . Przez to, że tak rano wstaję zawsze spóźniej się na Wasze wieczorne dyskusje i pokazy Muszę to napisac bo chyba pierwszy raz w życiu tak mi się podoba zima , nie napadało od wczoraj za dużo , pięknie świeci słoneczko, urokliwie unosi się mgła nad polami i gdzieś daleko ponad nią wystają wierzby . Widok cudny i żal mi ,że nie miałam w samochodzie aparatu . Wczoraj sąsiad odśnieżył naszą drogę więc luzik dziś z wyjazdem , teraz wygląda jak pas startowy ...miodzio . Mroźnie jest -11 , ale wiatru nie ma więc tylko przyjemnie skrzypi śnieg. Noooo wielka szkoda, że aparatu nie miałaś Za to sąsiada fajnego masz U nas dziś jakieś 5 stopni na plusie Ja już dzielnie siedzę na stanowisku i wyczekuję potencjalnego [ ... ] i patrzę na śnieg, który od wczoraj sypie nieprzerwanie :D Ja też siedzę i odliczam godziny i minuty do 15 Czy przerwę o 13 np.na lunch przewidujesz Andżeliko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.01.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Ja też siedzę i odliczam godziny i minuty do 15 Czy przerwę o 13 np.na lunch przewidujesz Andżeliko? Tak przewiduję siedzieć na froncie przed okienkiem i uśmiechąć się do ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.01.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Tak przewiduję siedzieć na froncie przed okienkiem i uśmiechąć się do ludzi Jakby miało im to pomóc to czemu nie? Świetny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 17.01.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Ja też siedzę i odliczam godziny i minuty do 15 Jej ja dziś to samo. Wczoraj miałam taki cyrk, że nie wiedziałam w co w łapki wsadzić, a dziś roboty wcale nie mam mniej, ale dopadła mnie jakaś niemoc twórcza i najchętniej już teraz poszłabym do domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.01.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Przez to, że tak rano wstaję zawsze spóźniej się na Wasze wieczorne dyskusje i pokazy Noooo wielka szkoda, że aparatu nie miałaś Za to sąsiada fajnego masz U nas dziś jakieś 5 stopni na plusie Ja też siedzę i odliczam godziny i minuty do 15 Cwane gapy .Ciekawe czy mnie przebijasz w stawaniu;) Tak przewiduję siedzieć na froncie przed okienkiem i uśmiechąć się do ludzi O to miłe i pozytywne nastawienie do ludzi Jej ja dziś to samo. Wczoraj miałam taki cyrk, że nie wiedziałam w co w łapki wsadzić, a dziś roboty wcale nie mam mniej, ale dopadła mnie jakaś niemoc twórcza i najchętniej już teraz poszłabym do domku... A ja ok. godzinki temu dopiero dotarłam do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.01.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Renatko jak mogłam się na coś przydac to super. Poczytajcie , warto:D Powiedz mi jeszcze dużo prądu pobiera ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 18.01.2012 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Niedużo , tyle co lodówka . Jest tak jak pisze producent , ile kw nie pamiętam a męża nie mam obok więc nie powiem dokładnie ... byliśmy pozytywnie zaskoczeni rachunkiem. Szczere powiedziawszy liczyłam na rachunek rzędu trzech stówek na miesiąc ( cały prąd) , a wyszło dużo mniej ... dużo dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 18.01.2012 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Siner jesteś tu może u mnie ? Zaglądałam u Lasche i napiszę coś u siebie na temat Twoich rozterek. Myślę ,że jesteś w błędzie tu przeważnie są ludzie życzliwi , pomagający sobie choć trochę i nie jesteś niemile widziana w wątkach . Musisz zrozumieć ,że niektórzy nie mają czasu na dokładne przeszukiwanie dla Ciebie ofert , choćby chcieli to czasu im brak . Ciekawa jestem czy to co Ci kiedyś wysłałam na priv Cię zainteresowało ? A ten link domu zarezerwowanego u Lasche warty grzechu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 18.01.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 kubelko... jestem u Ciebie codziennie. Z tym nie lubieniem to taki żarcik - bo dziewczyny wcześniej pisały do mnie per .. pipa i maruda. Z przeszukiwaniem stron dają sobie radę sama . Prosiłam tylko, że gdyby ktoś coś widział to żeby dał znać. Co do tego zarezerwowanego domu to jak to zobaczyłam to łzy w oczach mnie siem normalnie pojawiły. Z tego co Ty mi przysłałaś no to w zasadzie jeden mi się spodobał ten drewniany no i Twój ( szukam czegoś takiego jak Twój i te szkoły które Ci wysłałam na priv). Ja nadal czekam na odpowiedź na priva - NIE WIEM CZY ZAUWAŻYŁAŚ ALE WYSŁAŁAM CI WIADOMOŚĆ!!!!! Pisz kochana - Ty mój miszczu. Czekam i nie odpuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.01.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Przyszłam się przywitać.Cudne wnętrza stworzyliście,ta cegła na ścianach...pięknie...pięknie!!!Kocham stare domy za ich niepowtarzalny klimat,za ich duszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.01.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Cwane gapy .Ciekawe czy mnie przebijasz w stawaniu;) Tego nie wiem ale możemy to łatwo ustalić - wstaję o 5.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.01.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ja też o tej godzinie wstaję , ale z tego co wiem kubelkanas przebija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.01.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 To i ja się pożalę...ja wstaję o 5.20:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.01.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 O to całkiem sporo nas przeżywa co rano katusze Ale jak Wy dajecie radę tak do późna na forum tu siedzieć i dyskusje prowadzić? Ja to bym była następnego dnia nieprzytomna gdybym tu do północy siedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.01.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 W tygodniu idę spać po 22 to obowiązek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 18.01.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 jejciu 5:30?????? matko ja o 7:30 wstac nie moge.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.01.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 To ja się nawet nie przyznam o której wstaję.... No dobra- najwcześniej 8:30 :oops: Ale musicie wiedzieć, ze agencje reklamowe rządzą się swoimi prawami:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts