nemi 18.01.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Kurcze ja się nadal nie mogę nadziwić tym Waszym wczesnym pobudkom. Ja jak muszę wstać przed 7:00 to jestem nieszczęśliwa przez cały dzień. Na szczęście wstaję tak tylko raz w tygodniu... Ale za to kibluję w biurze do nocy ciemnej. Ehh... ten zadaniowy czas pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapsl 18.01.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 no ja na wychowawczym wprawdzie jestem ale przeważnie wstaję 6:30 a kładę się spać raczej po północy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 19.01.2012 03:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Oooo a ja właśnie wstałam , czyli dzień jak co dzień 4.30 , wracam najwcześniej po 18.00 .... możecie mi wierzyć jestem wykończona wyjeżdżam w nocy wracam w nocy . Jedyny plus: nie widzę moich brudnych okien ... a ja głupia myślałam ,że tu na wsi okna myje się dwa razy do roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.01.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ok kubełko przyznaję - przebiłaś nas Ty to chyba na 2 etaty pracujesz Aga Ty masz idealną porę do wstawania A o której jesteś w domu? Andżeliko ja w tygodniu też po 22 staram się już do łóżka zapakować ale z zasypianiem to różnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 19.01.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 kubelko 4:30 o matkooooooooooo............!!! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 19.01.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 moj maz dzisiaj połozył sie o 4:30 a wstał o 8:00. heh Kubelku podziwiam!! dzielna kobita z Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.01.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ja wstaję między 9 a 10 a jak zaśpię to i do 11 sobie pochrapię ale prowadzenie własnej działalności też rządzi się swoimi prawami (no i chodzę spać o 2 w nocy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 19.01.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ehhh yokasta mąż mój ma tak samo jak Ty... Tyle, że często siedzi o nieludzkich porach przy telefonie, bo np. w Azji jest dzień... kubelko za bałagan pobudkowy w wątku przepraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.01.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 No i my też przez Azjatów dokładnie tak samo. Coś za coś Właśnie, Kubełko, się nie gniewasz prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.01.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 a ja głupia myślałam ,że tu na wsi okna myje się dwa razy do roku . http://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif Kubełko nie przejmuj się- przyjdzie wiosna to umyjesz. Dzielna z Ciebie kobietka:hug:http://forum.barcis.pl/images/smiliesbf/kwiat2.gif Aga Ty masz idealną porę do wstawania :DA o której jesteś w domu? Pysiaczku różnie. Ja mogę pracować też w domu, a czasami jestem cały dzień ma jakiejś sesji, więc następnego dnia mam luz. Generalnie bardzo mi to odpowiada:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.01.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Aga w sumie fajnie masz z takim nienormowanym czasem pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 19.01.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ale jesteście wariatki niby dlaczego mam się gniewać ... no przeta my kuleżanki jesteśmy . Na szczęście nie mam dwóch etatów , ale od kiedy cosik się zmieniło to niestety muszę tak wstawać . Później na chwilkę wracam do domu po dzieci , budzę , ubieram i wyjeżdżam , a później sama do pracy jadę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.01.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Aga w sumie fajnie masz z takim nienormowanym czasem pracy No ba A kubełce medal się należy:yes:http://img.1gif.pl/medal/medal-4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 20.01.2012 03:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Medal biorę do kolekcji , no przecież życie jest piękne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 20.01.2012 05:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Jeju ale u nas pogoda ,płakać się chce:sick: . Wczoraj odwilż , dziś ciężki mokry śnieg, do tego na plusie i kq..a drogowcy znów zaspali :mad: , ledwo mogłam jechać ...chlapa w błocie śnieżnym ściąga samochód co chwilkę ... a pod tą chlapą lód . Ooo iznalazł się jeden mega duży , który jak mnie minął z prędkością światła to nic nie widziałam ... chyba cała lawina wyszła mu spod kół prosto na moją i tak już upaćkaną szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 20.01.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Ooo iznalazł się jeden mega duży , który jak mnie minął z prędkością światła to nic nie widziałam ... chyba cała lawina wyszła mu spod kół prosto na moją i tak już upaćkaną szybę. Kubelku, czy Ty pisząc jedziesz samochodem? Bo tak jakoś to zabrzmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.01.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 no właśnie no właśnie :lol2: U nas też odwilż i lód na drogach zamaskowany :mad:, ale za to pięknie Gorce i Tatry ośnieżone.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 20.01.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Kubelku, czy Ty pisząc jedziesz samochodem? Bo tak jakoś to zabrzmiało. No to sorki kochane nie tak to miało zabrzmieć . Wiem ,że moje życie jest jakieś hard core , ale tak nie umiem jeszcze prowadzić i pisać . Kasia byłaś u mnie wcześniej , bo jak nie to serdecznie witam:D no właśnie no właśnie :lol2: U nas też odwilż i lód na drogach zamaskowany :mad:, ale za to pięknie Gorce i Tatry ośnieżone.... Andżeliko a mogłabyś wkleić u mnie na pamiątkę te piękne widoki .... będę mieć o czym marzyć , plisss:D . Najchętniej spakowałabym walizki i przyjechała w Wasze strony . Będę sobie tak dziś marzyć a co nie można ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.01.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Kubelku, czy Ty pisząc jedziesz samochodem? Bo tak jakoś to zabrzmiało. :rotfl: Kubełka jest zdolna do wszystkiego:wiggle: A nas dzisiaj zasypało:o Fajnie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 21.01.2012 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Aga u nas była wczoraj odwilż , dziś w nocy mróz tak więc jazdę do pracy będę mieć ciekawą . I najważniejsze od jutra tydzień wolnego mam , urlop zatwierdzony , ale będzie fajnie ... stanę w garach i będę mogła tworzyć , już się zaopatrzyłam w produkty i chyba wybiorę się do Gdańska odwiedzić Ikeę , przy okazji zgarnę męża z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts