kubel30 23.01.2012 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Jeszcze raz dzięki w imieniu poduch . Miałam dziś wenę na nie , zrobiłam też tą trzecią białą z czarną lamówką oraz cztery szare . Jutro jedną będę poprawiać bo zamiast wiązań wymyśliłam kokardki i tak jakoś wsiowo wygląda ,że nie wytrzymam z nią długo . Wyszły tak ... materiał szary , lekka krateczka lub tyci kropeczki , jak kto woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.01.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.01.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Tak to te , chyba z tych średnich , czyli 30/30 Dziekuję Poduchy wymiatają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 24.01.2012 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Psosinku pętelki zrobiłam z uszytych troczków A wracając do tematu poduch znalazłam taką okrągłą , jak znajdę czas to uszyję i tak pewnie one wszystkie trafią do małej . nie mogłam się powstrzymać , może komuś się przyda taka inspiracja- pewnie po naszych remontach w niejednym garażu stoją palety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 24.01.2012 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ku pamięci wklejam stół , o takim marzę bo ten mój chociaż stary i niezniszczony chciałbym wysłać w kosmos ... tzn na górę . Są tu babki które mają tego typu stoły i zastanawiam się jak sprawuje się blat , bo z tego co wiem są one przeważnie sosnowe . My zrobilibyśmy go sami , na górę dałabym moje stare dechy , nogi trzeba by kupić bo grubych belek to już nie mam . Na pewno potrzebne są super mocowania , jakieś kątowniki do stołu , bo to już musi być stabilne . A i od razu należałoby zrobić większy bo rozkładany to wyższa szkoła jazdy . Czemu zastanawiam się nad blatem i pytam o te z sosny , bo moje dechy choć nie sosna to też miękkie , tu potrzeba twardego lakieru , olej nie nadaje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 24.01.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 (edytowane) Poduchy cudnej urody ( Ty nasza taleńciaro ), a co do kapy ( czyli przepięknej urody materiału ) z Ikea to mam z nich zrobione zasłonki u Miecha i po pierwszym praniu skurczyły się o 20 cm ... jakoś to przeżyłam i nadal u niego wiszą, a tak poza tym malutkim szczegółem to wszystko z nimi w porządku ( jak będziesz szyła rolety to najpierw wypierz materiał a potem uszyj [ ja teraz jestem mądra po fakcie ] ). Zdjęcia pięknej zimy zamieszczę (obiecuję na mój dusiu) Edytowane 24 Stycznia 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 24.01.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Jeju to dobrze ,że zostawiłam z zapasem.... dziś będą się moczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 24.01.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Myślałam, ze zostaniesz na remontach, a Ty na stałe przeniosłaś się na galerię Chyba też powinnam, bo remontu u mnie ani widu ani słychu Muszę zapamiętać gdzie cię znaleźć i częściej tu zaglądać, bo nadrobienie tyyyyylu stron to nie przelewki Idę kończyć czytanie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 24.01.2012 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Widzisz Alladynko teraz nic się prawie u nas nie dzieje , więc tu jest moje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.01.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Widzisz Alladynko teraz nic się prawie u nas nie dzieje , więc tu jest moje miejsce Ale to jest bardzooo fajne miejsce:P:wiggle: kubelko reszta poduch też cudna- jaka Ty zdolna jesteś Stół bardzo fajny, a jak go zrobicie sami to będzie bajka. Nie polecam tylko sosny ani brzozy na blat:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 24.01.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ale to jest bardzooo fajne miejsce:P:wiggle: kubelko reszta poduch też cudna- jaka Ty zdolna jesteś Stół bardzo fajny, a jak go zrobicie sami to będzie bajka. Nie polecam tylko sosny ani brzozy na blat:no: Racja bardo fajne Co do stołu to moje drzewo też jest dość miękkie ( podobno modrzew , już kiedyś na ten temat była dyskusja) mam na myśli zaolejowane , ale już w łazience mam lakier i jest niczego sobie . W sumie jak mi się zniszczy to potraktuję je szlifierką ... w tym jestem dobra:rotfl: . Kręcą mnie takie przecierane białe nogi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 24.01.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Kręcą mnie takie przecierane białe nogi . Źle ze mną kręcą mnie nogi drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 24.01.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Jeżeli to ma być stół do jadalni to moim zdaniem sosna wystarcz,y tylko należy ją potraktować dobrym lakierem do podłóg. Ja użyłem tikurilli. Dobra tylko że droga. Pierwsza warstwa rozcieńczona 1:1 z rozpuszczalnikiem, druga 1:4 i dwie albo trzy następne bez rozcieńczania. A poduszki też mi się podobają. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 24.01.2012 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Wimech dawno Cię nie było i super ,że wpadłeś z radą . My kiedyś używaliśmy już Tikurilli , tylko że lakierobejcy . Do tej pory piaskownica jest jak nowa , kolejną zimę stoi .Mogłabym jej użyć tylko jest problem : ona jest zielona i nijak mi nie pasuje . Radę biorę do serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 24.01.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Na bieżąco czytam i obserwuję i się zachwycam. A że nie mam wiele do powiedzenia to nie piszę. A zielona to piaskownica czy lakierobejca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.01.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Źle ze mną kręcą mnie nogi drewniane. :rotfl: Ja się właśnie zastanawiam nad kolorem swojego stołu i krzeseł Pewnie pójdę w opcję ostrożną, czyli orzech... Jakoś boję się eksperymentów:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 24.01.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Jakoś boję się eksperymentów:rolleyes: ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.01.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 ja tez No to żółwik http://www.picgifs.com//mini-graphics/mini-graphics/turtles/mini-graphics-turtles-038392.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.01.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 A mi się stół nie zmieści, więc mogę sobie tylko pomarzyć o Może gdzieś, kiedyś w innym miejscu zamieszkania Ale ten jest świetny Kubełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 25.01.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Jezu o jakim Wy stole mówicie były krzesła wiklinowe, podusie a stół gdzie, jaki ... coś przegapiłam czy co ??????? Co do nóg :lol2: też mnie kręcą drewniane toż to jakieś zboczenie czy cuś ? Dobra po kolei co z tym stołem eeee ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts