Gosiek33 07.02.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Jakaś przeciwna jestem wszelkiej chemii Wolałam je opalić , a szło to bardzo mozolnie, teraz szlifuję maszynką lub ręcznie. Jednak są takie zakamarki do których mam ograniczony dostęp i tam pójdzie w ruch dłutko. To choć w te zakamarki spróbuj SCANSOL - stolarze tego używają a tu masz link do wątku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?45658-zdj%C4%99cie-starej-farby-olejnej-%28SCANSOL%29-i-CO-DALEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s9 pat 07.02.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 chyba, że masz swoich przesianych pracowników i śpisz spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 07.02.2011 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Dzięki za linka nie znałam tego specyfiku:yes: A co do pracowników to znam tylko super kafelkarza , ale o tym już pisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 07.02.2011 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Nie będzie imprezy -mój mąż zabił dziś szlifierkę Jesteśmy największymi psujami sprzętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s9 pat 07.02.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 e tam...Szlifierki lubia padac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 07.02.2011 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Jutro moja jedzie na reklamację(na szczęście jest na gwarancji) , biedactwo to już jej druga wyprawa , może wymienią na nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s9 pat 07.02.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 marka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 07.02.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Graphite - ogólnie to bardzo dobra, jedynie bardzo spracowana i niejedno już zrobiła : cegły , deski, prawie całe schody, belki na antresolce, podłogę w naszym mieszkaniu.Śmiało mogę ten sprzęt polecić i inne rzeczy tej marki też bo prawie wszystko inne mamy od nich. Co do szlifierki to i tak cud ,że tyle chodzi/ła:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s9 pat 07.02.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 no o graphicie mozna pewnie sporo wicej dobrego powiedziec niz o innych budzetówkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 07.02.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Dla mnie osobiście marka nie stanowi różnicy , po prostu ma chodzić i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 07.02.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Trochę z innej beczki co o tym myślicie(sorki jak czyjeś)-chodzi mi o styl:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 08.02.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 fiu fiu fiu... szaleństwo łazienka mi się bardzo podoba, a zachowasz też układ prysznic-wanna? bo pomysł baardzo ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 08.02.2011 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Niestety nie mogę mieć takiego układu, bo nie mam tak dużo miejsca . W pierwszej łazience ,którą robimy będzie wanna, a w drugiej prysznic. Bardzo podoba mi się prostota i nieprzekombinowanie, no i ta ławeczka:yes:Podziwiam ludzi , którzy wchodzą do sklepu i z marszu kupują pierwsze lepsze płytki. Ja zastanawiam się nad tą łazienką jakiś czas .--jakaś niezdecydowana jestem:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 08.02.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 u nas koncepcja łazienki powstała chyba 2 miesiące przed samym pomysłem, ale zostawiłam mojego męża i "pana Kafelka", wróciłam i... musiałam się przyzwyczaić do tego jak jest... bo wymyślili sobie inaczej, ich zdaniem ładniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 08.02.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Faceci- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s9 pat 08.02.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 oj co faceci co faceci. kobiety zanim cos wymysla/wybiora/zdecydują to juz trzeba piersze remonty robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 08.02.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 To fakt bez faceta- mówię o moim mężu- to za dużo nie narobiłabym się ,nawet przy tych schodach jest niezastąpiony. Kiedy mi już odmawiają posłuszeństwa łapki to Jego bardzo są pomocne.Jutro zrobię fotki tych moich zmagań z drewnem:D już troszkę coś widać, chociaż szału nie ma , roboty jeszcze w bród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.02.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 (edytowane) Obiecane fotki schody nr 2 schody nr 1 a tu ja przy ręcznym szlifowaniu Muszę kupić jeszcze jedną szlifierkę wielofunkcyjną , bo padnę niedługo przy tej robocie. Edytowane 9 Lutego 2011 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.02.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Z tych gorszych wiadomości (dla mnie oczywiście) stopnie po opaleniu i wstępnym oszlifowaniu nie nadają się do niczego:evil: będzie na nich miękka, szara wykładzina - czas pokaże bo kobieta zmienną jest:P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s9 pat 09.02.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Stopnie wymienic na nowe to nie problem. U rodziców takie polokragle schody firma wziela ponad 20.000. a podobne do piwnicy znajomy stolarz zrobil im z wsyztskim za niecale 4000. fakt, ze nie byl to tej samej klasy material, ale wykonanie wg. starych bezbłędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts