Siner 03.02.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 kubelko..kto na FM założył dziennik remontu starego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.02.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 kubełko ale bosko wyszły Ci te roletki A serduszka jakie słodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 03.02.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Kubełko no ślicznie Ci to wyszło, okna wyglądają SUPER ja koronkę bawełnianą kupuje na allegro, jest taka fajna pasmanteria, mają spory wybór, robię zakupy raz a dobrze i wtedy nawet z przesyłką wychodzi dużo taniej niż w okolicznych pasmanteriach... http://allegro.pl/sklep/4003818_pasmanteria-sonia a serducha to jak zrobiłaś na czymś takim jak szydełko czy jak ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.02.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ale jesteś zdolna kubełko Piękny ten len z koronką Uwielbiam taki beżowy kolorek, cudo:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 03.02.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Kubelku roletki wszły pięknie Ja też dziś cosik takiego uszyłam, ale moje nie podobają mi się taka bardzo jak twoje A gdzie kuowałaś ten bezowy len? Co do koronek i ich cen to w stacjonarnych pasmanteriach ceny z kosmosu! i ja polecam tego sprzedawcę z linku mugatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother24 03.02.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 i ja się włączę do pochwał. Rolety pięknę, ale bardziej zaskoczyły mnie serduszka szydełkowe. Ja szczerze powiem, jak przeczytałam że je robisz nie bardzo mi się widziało, bo ja nie lubię szydełka (za wyjątkiem gwiazdek na choinkę) Serduszka cudne, naprawdę bardzo bardzo. P.S. U mnie teraz -20 (dopiero) w dzień było nawet -8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 04.02.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 śliczne roletki, jak mam wszyć tę koronkę, żeby było prosto?? z tym zawsze największy kłopot mam;/ i generalnie, jak prosto szyć? promyki słonka zostawiam i -8 zimo uciekaj już!!!! a kyszzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.02.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Piękne cudeńka tworzysz:yes: Jak oglądam takie piękności zastanawiam się gdzie ja byłam jak talent rozdawali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.02.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Kubelko....ty tak sama uszyłaś te roletki?????????? O Matko.... niesprawiedliwe to....a gdzie ja byłam jak rozdawali takie talenta?????????:) Pięęękne te roletki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 04.02.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Zazdroszczę talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.02.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Uszyła, uszyła i poszła:mad: hop, hop kubełko, zamarzłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 07.02.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) asiulkowo jak tkanina będzie prosto przycięta to i koronkę równo wszyjesz A tkaninę najlepiej rozrywać po nitce, ja nacinam kawałek a resztę po prostu rwę i wtedy jest równiutko trzeba tylko potem przeprasować brzeg przed szyciem Nie wszystkie taniny można rwac ale na pewno bawełnę i len Edytowane 7 Lutego 2012 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 07.02.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ale superowe te rolety. Zdolna z Ciebie Dziewczynka Kubleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 07.02.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Witaj... od dawna podczytuję....ale się nie ujawniałam jeszcze.Po pierwsze gratuluję odwagi i wytrwałości, zdolności, zacięcia. Jestem pod ogromnym wrażeniem tego, czego dokonaliście.A po drugie to podziwiam Cię za wszechstonne zdolności...mnie Bóg nie obdowarował manualnie niestety. Mam jeszcze pytanko: czym malowaliście belki?? czy to jakaś bejca? jakiej firmy? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czejena 10.02.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Kubelko wspaniałe te roletki Ci wyszły i jeszcze nie pochwaliłam poduszek,więc teraz chwalę A jak daleko z pokojem córci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.02.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Kurka wodna, fajne te roletki w beżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.02.2012 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Jestem:D Pozwólcie ,że podziękuję wszystkim na raz za wszystkie miłe słowa . Dawno mnie nie było na FM , chciałam przetrzymać samą siebie i sprawdzić ile wytrzymam .... no cóż ciężko było , to jednak choroba . Wracając do rolet to może na zdjęciach wyszły beżowe ale takie nie są , są szare . Materiał to nie len tylko bawełna satynowa .... kochani to jest:o moje prześcieradło ( proszę się nie śmiać ) Wiem potrzeba matką wynalazku - a że t miałam potrzebę więc sobie tak to wymyśliłam i właśnie wtedy przypomniałam sobie o tym szarym prześcieradle . Muszę powiedzieć ,że jest super . W niedzielę tak dawało słonko ,że nie mogliśmy zjeść spokojnie obiadku i tu świetnie spełniły swoje zadanie roletki. Wieczorkiem lub jutro odpowiem na pytania do mnie , teraz zmykam do pracy . Buziaczki :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.02.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 chciałam przetrzymać samą siebie i sprawdzić ile wytrzymam .... no cóż ciężko było , to jednak choroba . :rotfl:I to nieuleczalna:no: Wracając do rolet to kochani to jest:o moje prześcieradło Nieważne kubełko, ważne, że wygląda superrrr:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 12.02.2012 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Nieważne kubełko, ważne, że wygląda superrrr:yes: Tak muszę przyznać ,że to prawda . Czasem coś z niczego jest super ... czasem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 12.02.2012 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Znalazłam śliczne jasne mieszkanie na poddaszu , wklejam ku pamięci . Jest tam wszystko co mi się podoba , czyli cegła bielona , drewno , jasne meble , wiklinowe dodatki , belki ... kiedyś w takim właśnie stylu powstanie moja góra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts