kubel30 14.02.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Właśnie, właśnie kubełko, czym malowałaś swoją białą cegłę? Pytam wszystkich, bo dawno to mieliśmy zrobić z naszą, ale jakoś nie było czasu i została taka naturalna... chciałabym ją pomalować, ale może nie całkowicie na kryjącą biel, tylko lekko kryjącą Ale wymyśliłam! Pozdrawiam walentynkowohttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-804562.gif Ja malowałam zwykłą białą farbą , dosłownie najzwyklejszą , bo cegła jest bardzo chłonna i idzie tej farby jakieś 5 warstw . A mi zależało na dokładnym pokryciu . Jak chcesz przecierki , tak lekko pokrytą to pomalujesz dwa razy i gotowe . Moja cegła przed malowaniem była impregnowana . A która z nas nie wymyśla . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 14.02.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Dzięki za pozdrowienia , ja też przysyłam pozdrowienia i buziaki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.02.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 kubełko dzięki Tobie nabyłam wczoraj 3 wieszaczki - bardzo Ci dziękuję za cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.02.2012 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 kubełko dzięki Tobie nabyłam wczoraj 3 wieszaczki - bardzo Ci dziękuję za cynk cieszę się razem z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.02.2012 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 U nas wieje i zawiewa śnieg z pól , udało mi się przejechać rano drogą . Jednak dziś to ja ryzykować nie będę zostaję na noc w mieście ... najwyżej mąż sam rano będzie walczyć z zaspami . A skoro mam wolne to po południu pojadę po farbę - czas zacząć malować napisy od Andżeliki . Zaraz cyknę fotki to się pochwalę prezentem jaki dostałam jakiś czas temu . Nawet takie niepomalowane są piękne . Odnośnie malowania to u mnie można już malować cały dom... brudne łapki mam wszędzie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.02.2012 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Pysiaczku teraz to ja zaczynam żałować ,że nie kupiłam tych wieszaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.02.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 A w moich lochach (czytaj piwnice) zamieszał nietoperek:) , na Boga nie wiem jak tam wleciał skoro wszystko jest zamknięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.02.2012 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Obiecane imiona moich dzieci , prawda ,że piękne ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.02.2012 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Za oknami zima a u mnie w domku zapachniało wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.02.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Napisy piękne Nietoperek brrr Wiosna urocza Wieszaczki może jeszcze dasz radę kupić skoro zostajesz w mieście na noc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.02.2012 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Mugatko chciałaś wiedzieć jak się robi takie serducha, wklejam przyrząd na którym robię ruloniki . Czejeno moje troczki w roletach są przyszyte z dwóch stron. Nemi Ciebie kochana wcześniej pominęłam więc teraz dziękuję za miły wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Napisy piękne Nietoperek brrr Wiosna urocza Się zgadzam z pysiaczkiem co do literki:lol2: Kubełko, dzięki za info w sprawie farby do cegły:hug: Tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.02.2012 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Pisałam i No to jeszcze raz słuchajcie są ludzie zupełnie bezinteresowni na świecie . Właśnie mój sąsiad odśnieża drogę ,ło matusiu wracam do domu na noc . Bo co jak co ale najlepiej we własnym domku . Słuchajcie ten facet to ma fantazję , skonstruował niezłą odśnieżarkę z tergo traktorka . Zaraz Wam pokażę , dosłownie przerobił klatkę na ... świnki . W tamtym roku jeździł z całą klatką , rzecz jasna opuszczoną , a w tym roku coś tam zdjął i coś dołożył . Najważniejsze ,że działa i jest bardzo skuteczne ... a dla mnie bardzo pożyteczne Jedzie No kochany ci on . A jak sobie pomyślę co to będzie jak przyjdą roztopy to brrr , strach się bać . Beznadzieja z tą pogodą - to ja już nasionka pokupowałam do warzywniaka a oni mi tu ze śnieżycami wyskakują . Co tam najgorsze jest to ,że mój duży samochód jest jeszcze niezrobiony , a mały tak niski ,że o wszystko haczy . Tak więc moi drodzy oczy z orbit mi wychodzą jak widzę te zaspy na drodze . Moja wizja jest jedna : Kubelka z łopatą o 5 rano na drodze odkopująca auto . Oby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.02.2012 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Się zgadzam z pysiaczkiem co do literki:lol2: Kubełko, dzięki za info w sprawie farby do cegły:hug: Tak zrobię Kobitki wszelkie pochwały proszę kierować w stronę Juszczakówki Wiesz zrobić jak chcesz , każdy sposób dobry . Tylko nie widzę potrzeby płacić drogo za farbę , którą trzeba malować i malować . Ja na kawałku próbowałam lateksową ( nie chciało mi się tak dużo malować ) , jednak efekt marny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.02.2012 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 (edytowane) Wieszaczki może jeszcze dasz radę kupić skoro zostajesz w mieście na noc? Ale ja chcę do domu , a wieszczki sprawdzę jutro .. jak będą jeszcze to znaczy ,że miały być , jak nie to trudno Chociaż jak sobie popatrzę z boku to ja taki ryzykant jestem , więc wrócę ... a co tam , jutro będę się martwić ... najwyżej bede ryczeć ,że głupia byłam Edytowane 15 Lutego 2012 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czejena 15.02.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Literki piękne!.I już wiosennie u Was w domu...Szkoda,że tylko w domu mad: Ale za to macie dobrego sąsiada A jutro najwyżej wpiszesz sobie przymusowy urlop (w nocy ponoć ma padać ) A może nie będzie tak źle...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.02.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Kubełko piękne literki!!! no cudo! U nas tez wieje jak wsciekłe....brrrr...byle do wiosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Boże a ja z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że literki cudne:D Gapa za mniehttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/sad.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 15.02.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 a z czego te literki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.02.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 To wycinana laserowo sklejka , ale o tym mogłaby wypowiedzieć się Andżelika . No właśnie a gdzie Ona jest . Czejeno ale ja jutro mam kontrolę w pracy , czyli matka przełożona ma do nas przyjechać więc choćby na sankach ale muszę dojechać . Wieczorkiem odwiozłam małą do babci na noc i muszę stwierdzić ,że w mieście jest mega dużo śniegu , tyle to nawet u nas nie ma:no:.... mąż się śmieje ,że u nas to po polach rozwiało i pewnie ma rację. W sobotę planujemy pojechać na naszą miejską górkę , mała jeździ na nartach jak stara zaś małego chcemy wsadzić na deskę . Jeszcze nigdy nie jeździł , chcemy zobaczyć jak to poczuje i może da nam spokój bo ciągle chce byśmy kółka z deskorolki odkręcili ... ma dziecko potrzebę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts