martaibartek 15.02.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Chrobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.02.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Jestem na chwileczkę...mam urlop i gości i anginę uuuu Zacznę od tyły sąsiad kochany też takiego chcemy. U nas pada i pada zaspy już po pas, mam serdecznie dość zimy....!!!! Wiosna cudna i kiedy przyjdzie bo popadnę w deprechę zimową...WIOSNO przychodź Literki naprawę piękne (zdolna ta maszyna ). Pozdrawiam i znikam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.02.2012 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Chrobrego? tak na tą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 16.02.2012 05:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Jestem na chwileczkę...mam urlop i gości i anginę uuuu Zacznę od tyły sąsiad kochany też takiego chcemy. U nas pada i pada zaspy już po pas, mam serdecznie dość zimy....!!!! Wiosna cudna i kiedy przyjdzie bo popadnę w deprechę zimową...WIOSNO przychodź Literki naprawę piękne (zdolna ta maszyna ). Pozdrawiam i znikam. Ja już zapomniałam o urlopie i o feriach też . Anginy nie zazdroszczę a w szczególności jak masz gości , ani poleżeć ,ani odpocząć , pospać też nie można ...ale trzymam kciuki za szybkie zdrówko. Sąsiada nie oddam , bo bez niego to ciężko by było . Andżeliko a jak ja mam jej dosyć , drogi nieprzejezdne , zaspy , lód , brak miejsc parkingowych ... brrr same minusy . A taka maszyna do literek to przydałaby mi się na miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czejena 17.02.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Hej Kubelko Udało Ci się dotrzeć do pracy?Jeśli sąsiad odpalił traktor to pewnie tak... Juszczakówko,a co to za maszyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.02.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 A dojechałam jakoś , ale zaspy były co chwila i to nie na mojej drodze tylko na gminnej:jawdrop:. W sumie najważniejsze ,że w pracy słyszałam same achy , cała reszta poszła w zapomnienie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.02.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Pysiaczku: obudziłam się z ręką w nocniku , czyli jakaś pani przede mną kupiła ostatnie cztery wieszaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.02.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 kubełko szkoda, że dopiero to napisałaś bo byłam dziś w pepco i jeszcze były! A teraz nie wiem kiedy się wybiorę, ale jak będę to mogę Ci kupić! Tylko daj znać czy kształt ma znaczenie, bo u mnie były ze 3 rodzaje Sąsiad I klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 18.02.2012 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Kochana jesteś :hug: . Nie chcę robić nikomu kłopotu , widocznie tak miało być . Jestem już umówiona z dziewczynami z Pepco ,że dadzą mi znać . Podobno jak coś schodzi szybko to kilka dni później mają znów dostawę takich rzeczy... poczekam , jak mają być moje to będą . Zakupiłam nowe ramki , koszyczki i fioletowe podkładki do małej . Tynków nadal brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 18.02.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 kubelku i jak tam szusowanie? i co jeszcze ciekawego było w pepco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.02.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 kubełko ok, ale jakbyś się namyśliła jednak to wal jak w dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czejena 21.02.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 A dojechałam jakoś , ale zaspy były co chwila i to nie na mojej drodze tylko na gminnej:jawdrop:. W sumie najważniejsze ,że w pracy słyszałam same achy , cała reszta poszła w zapomnienie . A widzisz-jednak się udało-to teraz premia się należy Pokaż przydasie dla Małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 27.02.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witaj kubelko w piękny nadal biały i śnieżny poranek...Co tam u Was...pozdrawiam i ściskam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.02.2012 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 A widzisz-jednak się udało-to teraz premia się należy Pokaż przydasie dla Małej Premia będzie jak sama sobie ją przydzielę ... nawiasem zawsze jakaś mała jest . A przydasie cyknę później , nie ma tego dużo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.02.2012 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witaj kubelko w piękny nadal biały i śnieżny poranek...Co tam u Was...pozdrawiam i ściskam... Andżeliko ja też ściskam , dawno nic nie pisałaś , ale wiem że jesteś ... to tak jak ja . Mam dwa zaległe dni wolne , bo w ten weekend musiałam siedzieć w pracy - odgórne polecenie ) . Przeżyłam jakoś a teraz przeżywam katusze w domu bo jak słonko wyszło to strach patrzeć przez okna . U nas nie ma juz prawie śniegu , ale na podwórko ciężko wjechać . Trawka tak mokra ,że zaraz robi się błotko i moje "śliczne " podwórko wygląda jak z orane pole . Chyba będę parkować na wjeździe tam trochę starego bruku jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.02.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Hej kubełko:bye: Co słychać oprócz brudnych okien:lol2: U nas też brudne, nie przejmuj się Nie przesadzaj tylko z tą pracą A u nas pada śnieg cały dzień:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.02.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 U mnie okna też brudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 28.02.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Dziewczynki okna mam czyste , tzn miałam bo dziś znów padało jak wściekłe . U mnie wzeszły w ogrodzie przebiśniegi a tu zamiast pięknej wiosny znów zima :mad: . A tak po za tym u mnie nic się nie dzieje , jakiś zastój i brak weny . Jedyne co tworzę to przerabiam lampkę dla małej i tak jakoś wyszło że zamiast dwóch dni miałam jeden . Więc widzicie czasu jakoś braknie na moje wszystkie pomysły. Do tego wszystkiego mąż wyjechał a ja walczę z bólem zęba , jutro stomatolog ... jakiś wyrok na niego padnie , zobaczymy , a to że mam go dosyć pisać nie będę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.02.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 O rany, przebiśniegi - to super! U nas pada wczoraj snieg, dzisiaj deszcz, do tego okropnie wieje a na działce jest jedno wielkie bagno, wygląda jakby ktoś planował basen masakra . Ciebie też boli ząb? Mnie napierdziela jeden przy ujemnych temperaturach a przy dodatnich inny jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.02.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Do tego wszystkiego mąż wyjechał a ja walczę z bólem zęba , jutro stomatolog ... jakiś wyrok na niego padnie , zobaczymy , a to że mam go dosyć pisać nie będę . Ojejku bidulka:hug: Może Ci go zatrują? Wiadomo, że stomatolog to nic miłego, ani dla ciała ani dla portfela:sick: I do tego zostałaś słomianą wdową Korzystaj :lol2:Buziaki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts