kubel30 29.02.2012 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Yokasta mnie tylko jeden dokucza i to mądrości , który dawno był leczony . Na samą myśl jest mi słabo :sick: , bo wiem że powinnam go wyrwać . Wiem czym to pachnie kiedyś miałam usuwany taki ząb przez chirurga , o matko do tej pory zimne poty mnie oblewają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 29.02.2012 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Ojejku bidulka:hug: Może Ci go zatrują? Wiadomo, że stomatolog to nic miłego, ani dla ciała ani dla portfela:sick: I do tego zostałaś słomianą wdową Korzystaj :lol2:Buziaki:D Aga zatrucie nie dla mnie , potem chodzę po ścianach i koniec końców w nocy ląduję na pogotowiu . Podejrzewam ,że zrobiła mi się zgorzel , zapalenie bo czasem czuję jakiś dziwny smak i strasznie mnie pobolewa oko i ucho . Więc jak ja ma korzystać , takiej inwalidki nikt by nie zechciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.02.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Oż kurka wodna co z tymi zębami mnie też boli, ale po leczeniu kanałowym. U Ciebie Kubelko to nie przelewki, jak i ucho od tego boli i oko to sprawa poważna i KONIECZNIE trzeba to zapalenie usunąć... a potem ząb KCIUKI TRZYMAM i nie dawaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślązaczka1719509854 29.02.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Witam się, jestem zachwycona tym co zrobiliście w waszym domku. Macie piękne i klimatyczne wnętrze. Od dawna was obserwuje. Ja też próbuję coś niecoś stworzyć w moim starym domu, ale efekty są marne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 29.02.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Kurcze blade z tymi zębami mi się pląba rusza więc trzeba będzie ją wymienić ( nawewt nie chcę myśleć o niej !!! ) Dzisiaj słoneczko świeci jest cudnie i Halny wieje ...czyli to co Juszczakówka lubi najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 29.02.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 (edytowane) Chyba się u Ciebie jeszcze nie witałam . Jestem pod ogromnym wrażeniem zmian, jakich dokonaliście w Waszym domku! Jest cudownie przytulnie . Od dawna choruję też na te krzesła z bananowca, jak Wam się je użytkuje? Nie mam zbyt dużo miejsca u siebie, a wiem że są dość duże, ale tak mi chodzą po głowie, że może sobie na razie chociaż dwa sprawię Bólu zęba współczuję, właśnie godzinę temu miałam usuwaną ósemkę, też była w nie najlepszym stanie. Na szczęście jakoś poszło, ale znieczulenie wciąż trzyma, więc nie wiem, jak będzie dalej . Edytowane 29 Lutego 2012 przez Magduśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 29.02.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Wyrok zapadł , właśnie wróciłam do domu biedniejsza o ósemkę ... żyję choć było ostro . Moja stomatolog jest Wielka , ząb miał zakręcone korzenie i łamał się , mam nadzieję że noc będzie znośna . Ło matko a ja bez męża jestem , ale w mieście na wszelki wypadek . Dziewczynki dzięki za troskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 29.02.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Witam się, jestem zachwycona tym co zrobiliście w waszym domku. Macie piękne i klimatyczne wnętrze. Od dawna was obserwuje. Ja też próbuję coś niecoś stworzyć w moim starym domu, ale efekty są marne. Kochana witaj w naszych progach , cieszę się że podoba . Tak jak my małymi kroczkami stworzysz Swój dom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.02.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Kubelko...współczuję bólu i życzę spokojnej nocki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 29.02.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 (edytowane) Magduska witam i zapraszam częściej.Krzesła z bananowca są super , jestem zadowolona i te moje sześć jakoś ginie w tej mojej kuchni , faktycznie są duże.Ósemki współczuję , obyśmy wytrzymały do rana;) Edytowane 29 Lutego 2012 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 29.02.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Kurcze blade z tymi zębami mi się pląba rusza więc trzeba będzie ją wymienić ( nawewt nie chcę myśleć o niej !!! ) Dzisiaj słoneczko świeci jest cudnie i Halny wieje ...czyli to co Juszczakówka lubi najbardziej Czyli jest nadzieja na pozbycie się śniegu , halny się nim zajmie . Eeee dużo nie napiszę bo zaczyna boleć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 29.02.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Kubelko...współczuję bólu i życzę spokojnej nocki:) dzięki . Jakby tego było mało to mały dostał kaszlu od kataru , tak czy siak nocka z głowy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 29.02.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 no to trzymajcie się jakoś kubełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.02.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Najważniejsze, że się pozbyłaś draństwa, na noc wzięłam przeciwbólowy coby w nocy spać. Mam nadzieję na spokojną noc u Ciebie, choć nie wiem co gorsze ból po stracie zęba czy biedny dzieciak Kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.02.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Trzymaj się kubełko W nocy możesz dostać temperatury, ale mam nadzieję, że rano będzie lepiej:D Zdrówka:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 01.03.2012 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Jestem . Noc była spokojna i dość łaskawa dla mnie , uff .... jedynie mały się kręcił i spadał z łóżka . Tabletki mi pomogły . Ja mam problemy z krzepliwością krwi , niedużą ale mam , do tej pory czuję krew . Idę do kontroli wieczorkiem , podobno przy ósemkach( najczęściej) robi się suchodół czy jakoś tak . Chodzi o to ,że dość duża część kości jest na wierzchu i zaczyna boleć na drugą i trzecią dobę , w razie co mam płukać wodą utlenioną strzykawką z igłą:o . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Podobno nie wolno płukać ust po wyrwaniu zęba: http://www.tipy.pl/artykul_2328,jak-uniknac-powiklan-po-wyrwaniu-zeba.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.03.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 kubełko trzymaj się Mam nadzieję, że z każdą godziną będzie coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.03.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Bidulko trzymam kciuki ....noc przeszła Wam w spokoju ( oprócz małego incydentu łóżkowego , moja Klarcia też czasami spada ) ufff to dobrze , że nie bolało i że są tabletki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.03.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 To całe szczęście kubełko, że wszystko w porządku:wiggle: Będzie już tylko lepiej:rolleyes: Ja tez miałam kiedyś wyrywaną ósemkę, bo nie było na nią miejsca- nie mogła całkiem urosnąć Dostałam po wyrwaniu antybiotyk:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts