Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Stulatek Kubelków

kubel30

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ojejku bidulka:hug: Może Ci go zatrują? Wiadomo, że stomatolog to nic miłego, ani dla ciała ani dla portfela:sick: I do tego zostałaś słomianą wdową:lol2: Korzystaj :lol2:Buziaki:D

Aga zatrucie nie dla mnie , potem chodzę po ścianach i koniec końców w nocy ląduję na pogotowiu . Podejrzewam ,że zrobiła mi się zgorzel , zapalenie bo czasem

czuję jakiś dziwny smak i strasznie mnie pobolewa oko i ucho . Więc jak ja ma korzystać , takiej inwalidki nikt by nie zechciał:rotfl: ;)

Chyba się u Ciebie jeszcze nie witałam :). Jestem pod ogromnym wrażeniem zmian, jakich dokonaliście w Waszym domku! Jest cudownie przytulnie :yes:.

Od dawna choruję też na te krzesła z bananowca, jak Wam się je użytkuje? Nie mam zbyt dużo miejsca u siebie, a wiem że są dość duże, ale tak mi chodzą po głowie, że może sobie na razie chociaż dwa sprawię ;)

Bólu zęba współczuję, właśnie godzinę temu miałam usuwaną ósemkę, też była w nie najlepszym stanie. Na szczęście jakoś poszło, ale znieczulenie wciąż trzyma, więc nie wiem, jak będzie dalej :o.

Edytowane przez Magduśka

Wyrok zapadł :sick: , właśnie wróciłam do domu biedniejsza o ósemkę ... żyję choć było ostro . Moja stomatolog jest Wielka , ząb miał zakręcone korzenie i łamał się , mam nadzieję że noc będzie znośna . Ło matko a ja bez męża jestem :cry: , ale w mieście na wszelki wypadek .

Dziewczynki dzięki za troskę :hug:

Witam się, jestem zachwycona tym co zrobiliście w waszym domku. Macie piękne i klimatyczne wnętrze. Od dawna was obserwuje. Ja też próbuję coś niecoś stworzyć w moim starym domu, ale efekty są marne.

Kochana witaj w naszych progach , cieszę się że podoba :D . Tak jak my małymi kroczkami stworzysz Swój dom .

Kurcze blade z tymi zębami :mad: mi się pląba rusza więc trzeba będzie ją wymienić :sick: ( nawewt nie chcę myśleć o niej !!! )

Dzisiaj słoneczko świeci :) jest cudnie i Halny wieje ;)...czyli to co Juszczakówka lubi najbardziej ;)

Czyli jest nadzieja na pozbycie się śniegu , halny się nim zajmie :) . Eeee dużo nie napiszę bo zaczyna boleć .

Jestem :D . Noc była spokojna i dość łaskawa dla mnie , uff .... jedynie mały się kręcił i spadał z łóżka :o.

Tabletki mi pomogły . Ja mam problemy z krzepliwością krwi , niedużą ale mam , do tej pory czuję krew :sick: . Idę do kontroli wieczorkiem , podobno przy ósemkach( najczęściej) robi się suchodół czy jakoś tak . Chodzi o to ,że dość duża część kości jest na wierzchu i zaczyna boleć na drugą i trzecią dobę , w razie co mam płukać wodą utlenioną strzykawką z igłą:o:o .