Magduśka1719509122 01.03.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Dziękuję . Nic dziwnego, że wydaje Ci się, że krzesła giną, przy taaakiej dużej kuchni! Mi też noc jakoś minęła, trochę jeszcze odczuwam ból, głównie przy przełykaniu. O suchodole też mi wspomniano, dostałam całą instrukcję , między innymi właśnie, żeby dużo nie płukać, nic gorącego i głównie dieta płynna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 01.03.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Hihi... wrócę tu jak skończycie ten przykry temat Też jestem na tym etapie ale ósemki mam jak narazie OK. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.03.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Dziewczynki przeżywałam to samo jakieś 1,5 miesiąca temu (znaczy na początku stycznia). Z ósemką rozstałam się szybko i bezboleśnie - dentystę mam fantastycznego, bo ząbek też z problemami - korzeń wlazł mi pod siódemkę. Pan doktor wszystko ślicznie pozszywał, 1 ketonal, 1 przespany dzień - polazłam w piątek, sobota przespana. W niedzielę wyglądałam jak chomik z zapasem żywoności na miesiąc, a w poniedziałek poszłam do pracy - nawet nie było widać z której strony ząbka nie ma. A oprócz wyrwania pan doktor skracał mi też żuchwę, że to niby będzie ładniej wyglądać, więc napracował się przy mnie trochę. Tyle, że ja do ósemek miałam stosunek negatywny - pan dr stwierdził, że ząbka szkoda wyrwyać, bo zdrowy etc. ale nie dałam się przekonać. Jak bolał, to zdrowy nie był na pewno, a to, że na zewnątrz nic nie było widać i na prześwietleniu też nie to jakaś jego cwana sztuczka. Trzymajcie się dzielnie dziewczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 01.03.2012 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 (edytowane) Nie no spokojnie , ja wiem by nie pic , nie płukac itd i może dzięki tej ostrożności jakoś się trzymam , ta woda to tylko w przypadku komplikacji ... ale sama wizja szczypiącej rany jakoś do mnie nie dociera , wolałabym cierpiec na sucho:sick:.Kiedyś ósemkę wyrywał mi chirurg , po 40 minutach prawie się podał i chciał kłaśc mnie na stół . Tak wrzeszczałam przy tym rwaniu ,że cały szpital mnie słyszał ( przychodnia w szpitalu była). Tak więc to rwanie to pikuś przy tamtym . Jedyne co mogłam dziś zrobic to zwolnic się dwie godzinki z pracy. Edytowane 1 Marca 2012 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 dzielna dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.03.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Kubelku, przeglądnęłam do tej pory kilka pierwszych stron i jestem zakochana w Twoich czterech kątach. Uwielbiam takie ceglane domy, z wielkimi zaokrąglonymi oknami. Szkoda, że w mojej okolicy prawie w ogóle takich nie ma. Zostawiam pozdrowienia i zabieram się za dalsze oglądanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 03.03.2012 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Kubelku, przeglądnęłam do tej pory kilka pierwszych stron i jestem zakochana w Twoich czterech kątach. Uwielbiam takie ceglane domy, z wielkimi zaokrąglonymi oknami. Szkoda, że w mojej okolicy prawie w ogóle takich nie ma. Zostawiam pozdrowienia i zabieram się za dalsze oglądanie. fajnie ,że do nas trafiłaś a tego przeglądu to trochę masz , mam nadzieję ,że Cię nie znudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 03.03.2012 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Kurcze dalej mnie boli , niech to szlak . Jutro kończę lampkę to Wam ją zaprezentuję . Napisy też się malują oraz mini komoda na biżuterię też .... wychodzi na to ,że u mnie tylko się maluje . Odwiedziłam w naszym mieście piękną małą kwiaciarnię , jest tak urocza ,że mogłabym tam zamieszkać . Skusiłam się na piękne kryształki które powieszę na nowej ozdobie w kuchni . Zdjęłam wcześniejszą dekorację nad stołem , czas na coś nowego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 03.03.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 no to czekamy kubełko na Twoje dzieła, a za kryształkami jakoś ostatnio też szaleję powiesiłam na święta na żyrandolu i nie chce ich wcale zdejmować bo czasami tak pięknie przez nie słońce przechodzi... odbija się na ścianie ślicznie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.03.2012 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Mugatko w tej kwiaciarni był taki piękny wiszący badyl ozdobiony właśnie kryształkami , ale na taką ilośc kryształków i to dużej wielkości mnie nie stac . Stwierdziłam ,że będę dokupowac na raty , tak by mniej bolało . Idę dziś na spacer z zamiarem przytargania fajnych witek do powieszenia , zapowiada się piękny dzień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 04.03.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 kubelku a może znasz kwiaciarnię koło Gildii na Płk. Dąbka? jakie tam mają cuda.... wczoraj zajrzałam tam tylko przez okno, bo z wózkiem nie miałam jak wjechać do środka i już mam masę pomysłów na wiosenne dekoracje a i kryształki tez mają tam piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.03.2012 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Marta właśnie o tej kwiaciarni mówię , toż tam same cudaaaa . I mają śliczną paterkę z kloszem szklanym , fakt nie duża ale cena znośna , na ciasteczka jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.03.2012 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Marta szkoda ,że do mnie nie wpadłaś do pracy .... a może byłaś ??? Kręciłaś się w Tarasach , parę pań z wózkami widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.03.2012 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 A to wklejam ku pamięci , bo mi się podoba - a zresztą tyle rzeczy mi się podoba , że okien za mało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.03.2012 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Ojej nie to miałam wkleić :oops: a to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.03.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Obie inspiracje świetne A gdzie obiecana lampka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.03.2012 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Jeszcze nie dokończyłam , zwalam na ząb , ale będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 04.03.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Kubelku byłam u rodziców w Eg i robiłam z Tośka sklepowy rekonesans- w Tarasach też byłam, bo Pepco odwiedzałam:) zdradź w jakim sklepie pracujesz to następnym razem się uśmiechnę a ta w tej kwiaciarni faktycznie są cudaaaaaa, jak następnym razem będę u rodziców to jej odwiedziny to główny punt programu tym bardziej, że mam niedaleko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.03.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 No patrz to może się widziałyśmy , chociaż jak sobie przypomnę to pół soboty robiłam protokół na zapleczu ... zapraszam do Mo..i pewnie się domyślisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.03.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 (edytowane) Parę zdjątek zapodaję , trochę wiosny w domu ... jakaś trawka i mini storczyki Edytowane 4 Marca 2012 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts