kubel30 04.03.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 spacerek i mam gałązki i się maluje lampka kiedyś miała mleczne klosze i była złota a teraz ... oraz moja szkatułka mini komoda na skarby;) i napisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.03.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 One jeszcze nie są skończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.03.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Kubełko jak Ty to postarzyłaś ??? a to Ty tam na spacerku opalasz buźkę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karcias 04.03.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 dopiero dzisiaj tu trafiłam i jak na razie pobieżnie obejrzałam wszystkie strony (co zajęło mi cały wieczór, mimo, że przeglądałam tylko zdjęcia, więc zadania na uczelnie zostały przesunięte na bardziej dogodny termin) i jestem absolutnie zakochana! już powiedziałam mamie, że rozwalamy łazienkę na dole i robimy w niej ścianę z cegły (dom z 1934 więc jak się postaramy to powinno wyjść ładnie:D) mama mniej entuzjastyczna bo nie widziała jak wy to genialnie zrobiliście, ale nadrobię to z nią poza tym pewnie ktoś już Cię o to pytał, ale gdzie kupiłaś te wiklinowe krzesła do jadalni? studiuję architekturę i jestem na etapie pierwszego zlecenia na wnętrze (dzięki któremu tu trafiłam - chciałam zobaczyć efekt ceglanej ściany ze starszych cegieł i z nowych), a te krzesła są wręcz boskie! ozdoby też! już widzę taką zasłonkę w łazience na piętrze - opisywałaś może gdzieś jak się ją robi? to poszukam jak znajdę chwilę na dokładne przeczytanie całości (szkoda, że moje umiejętności krawieckie kuleją, ale popracuję nad tym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.03.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Hej Kubełko jak ząbek? Kochana dostałam priva- wieczorkiem odpiszę Piękna wiosna do Was zawitała:o:o I jak Ty tą lampkę postarzyłaś? Cudna jest, inspiracje też piękne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.03.2012 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Mugatko to ja , ale czy opalam ? eee szybciej pomyślałam na tym spacerze "ja tu szybko wrócić do domu" , zimny wiatr był . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.03.2012 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Karcias najpierw Cię przywitam bo tak wypada gospodyni:D , czytaj , podpatruj może Ci się coś przyda. Później odpowiem na Twoje pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.03.2012 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Aguś dzięki za priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.03.2012 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 To nic trudnego postarzyć tak lampkę , wystarczy kupić białą farbę i maznąć za pomocą zmywaczka kuchennego lampkę .Miękką stroną paciamy lampkę , aż cała będzie biała , nie rozmazujemy i nie ciągamy jak pędzlem tylko delikatnie jak tamponikiem dotykami miejsce przy miejscu . Jak wyschnie nakładamy drugi kolor . Ten zaś nakładamy pędzlem metodą tzw. suchego pędzla - tzn minimalna ilość farby na nim i lekko muskamy lampkę . Moja lampak jeszcze niedokończona , teraz będę mazać jeszcze raz białą . Jak mi się nie spodoba to jeszcze raz maznę ciemną , dokleję koronkę na abażurek i gotowe . Miałam nadzieję ,że skończę wczoraj jednak ciemna farba nie schnie tak szybko jak ta biała . Więc jak chcecie szybko to kupujcie Dekorala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.03.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 (edytowane) Jak zwykle jestem http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif zauroczona Twoimi aranżacjami i pracą postarzania lampy i napisów. Lampka wyszła znakomicie a koronkę, którą dokleisz do abażurka nada całości finezji http://emoty.blox.pl/resource/upup.gif. Napisy to wiesz, że mi się bardzo podobają Wiosna u Was ( w domku i na polu-dworze ) na całego, u nas jeszcze biało . Byliśmy wczoraj w Krakowie i tam też już wiosennie, trawka zaczyna powolutku zmieniać kolor na soczystą zieleń... jest cudnie. Inspiracja niebieskiej roletki piękna. SZkoda, że nie mam gdzie takiej zawiesić . kubelka w promieniach słońca nie do podrobienia :hug: Edytowane 5 Marca 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.03.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 kubełko świetnie wyszła Ci ta lampka i mini komódka! Fajnie, że napisałaś jak to zrobić Pięknie wyglądasz na spacerku Mini storczyki są urocze http://emoty.blox.pl/resource/11788.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.03.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Aguś dzięki za priv Nie ma za co kubełko choć chyba nie za wiele Ci pomogłam... Ciekawa jestem Twojej decyzji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.03.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Świetna lampka się szykuje:) Jestem ciekawa końcowego efektu... A co do twojej fotki na spacerku kubelko, fajnie wyglądasz w tym słoneczku....choć piszesz, że był zimny wiatr:) Ja również tacham z każdego spaceru jakieś badylki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 05.03.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 )) fajnie ta lampusia wychodzi, pokazuj koniecznie jak już skończysz:) pozdrawiam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.03.2012 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Hej Kubełko jak ząbek? Boli , jadę na przeciwbólowych , już mam dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.03.2012 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 No dobra na forum epidemia zdjęciowa panuje więc i ja chcem Wasze foty ... a kto lubi Kubelkę niech mnie wyśle:rotfl: ... Aga i Andżelika lubią Kubełkową - już mi przysłały , mówię Wam piękne "baby" z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.03.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Andżeliko no no no a do mnie wysłać fotki to co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 06.03.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 ale, ze o co chodzi z tymi zdjeciami? ja też bym se piękne baby pooglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.03.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 kubełko współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.03.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ciągle boli idź więc znowu do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts