agawi74 06.03.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Boli , jadę na przeciwbólowych , już mam dosyć Leć do lekarza, może prześwietlenie trzeba zrobić, czy nie wdał się stan zapalny. Mówię Ci ja dostałam antybiotyk i z reguły właśnie tak się robi. Trzymaj się kubełko Aga i Andżelika lubią Kubełkową - już mi przysłały , mówię Wam piękne "baby" z nich Dzięki kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 06.03.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Podpisuję się pod tym, co napiasała Aga. Tak długo nie powinno boleć Bidulko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.03.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Kubelko...moje foty u mnie na 23 stronie dostępne...więc nie wysyłam:) Trzymaj się z tym zębem...współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 07.03.2012 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Dziękuję wszystkim za zdjęcia , nie ma jak to wizja i wiem z kim się pisze :). Dziś pierwsza noc całkowicie przespana bez tabletek , uff chyba zaczyna mi przechodzić . Tak bardzo chce mi się wiosny , a jeszcze bardziej wyższych temperatur . Stolik czeka , stelaż na szafkę na buty też . Wszystko trzeba wyszlifować a przy minusowych temperaturach to już nie jest dobry pomysł . U nas ostatnio znów na minusie , małym ale za to jak denerwującym . I kupujemy nowe rynny :rotfl: ... a pokoik dalej w polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 07.03.2012 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 No ja się nie znam na ogrodnictwie , sadownictwie ale chyba nadszedł czas na przycinanie drzewek . Siedzę sobie , klikam do Was i co widzę przez okno : moich sąsiadów w sadzie , przycinają drzewka . Kurcze jak to prawda to nie wiem kiedy my się wyrobimy , tyle rzeczy do zrobienia w domu a tu już na dwór trzeba wychodzić . W tamtym roku zaniedbaliśmy drzewka , nie było w ogóle na nie czasu . W tym roku nie możemy już sobie na to pozwolić , więc jakby nie patrzeć dwa dni wyjęte z życia . A to się mąż ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.03.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Super, że już nie boli ( ból zęba jest jedym z najbardziej nieprzyjemnych bóli , gdzie nic się nie chce robić i zasłania cały widnokrąg ). Ale jest już lepiej i idziemy na prostą tak trzymać. kubelko proszę nic nie mów o minusowych temperaturach :cry: w poniedziałek -18, wtorek -16, dzisiaj -16,8 to jakiś koszmar...słoneczko świeci, niebo niebieskie a tu taki zong.... Mi też się chce bardzo wiosny. WIOSNO WIOSNO przybądź wreszcie !!!!! Moje ( mogę tak o nich napisać nie oddam jakby co !!!! ) okiennice czekają na wyszlifowanie i też nie mogą się doczekać ... Czekam bardzo na telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.03.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 kubełko nie mogę wysłać Ci PW bo masz przepełnioną skrzynkę Andżeliko ja Cię proszę! Ty załatwiaj ciepełko na końcówkę marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.03.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Andżeliko ja Cię proszę! Ty załatwiaj ciepełko na końcówkę marca Już nawet VOODOO odprawiam i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.03.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Masz jeszcze troszkę czasu - trzymam za Ciebie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.03.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Dziękuję wszystkim za zdjęcia , nie ma jak to wizja i wiem z kim się pisze :). :rotfl: U nas ostatnio znów na minusie , małym ale za to jak denerwującym . I kupujemy nowe rynny :rotfl: ... a pokoik dalej w polu A czemu kupujecie nowe? Super kubełko, że ząbek nie boli:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 07.03.2012 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Pysiaczku zaraz wyczyszczę Juszczakówka z tymi ujemnymi temperaturami to już przegięcie , u nas dziś wieje chłodnym wiatrem , brrr zimno choć +3 mamy. Okiennic to chyba nie chce Ci nikt zabrać ja tam ręki nie wyciągnę jeszcze trochę ich mam . Aga jak to dlaczego nowe:confused:, no przeta starych nie kupię . Z jednej strony domu , czyli z przodu są prawie ok , ale z drugiej to sito:sick: . Te lepsze zostawiamy , na ganek lub stodołę , schowam jak chomik jeść nie woła . No tak ja mam wolne a dopiero z miasta wróciłam , życie poza miastem też ma minusy , ale idzie wiosna i będzią same plusy , dobrze gadam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.03.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Aga jak to dlaczego nowe:confused:, no przeta starych nie kupię . Z jednej strony domu , czyli z przodu są prawie ok , ale z drugiej to sito:sick: . Te lepsze zostawiamy , na ganek lub stodołę , schowam jak chomik jeść nie woła . :lol2: Aaa myślałam, że wymieniacie nowe na nowe, bo z tamtymi coś nie tak:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 07.03.2012 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ale one nie wyglądają jak nowe:no: , chyba że z daleka:lol2:. Idę coś zjeść , bo zapomniałam dziś na śmierć o tym , a przy okazji poczytam co tam u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 08.03.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Przyjm życzenia Babo kochanaod drugiej baby niekoniecznie z samego rana.Niech nie tylko dzisiejszy dzień będzie radosny,bądź zdrowa Babo - aby do wiosny!Szczęścia życzę Tobie, sobiei kobietom na całym globie!By marzenia się spełniły,a Nas chłopy wyręczyli!My dziś drinki i kaweczki,Nasze święto dziś Babeczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 I ode mnie kwiatek http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-399412.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.03.2012 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Dziękuję za życzenia i kwiatki też :hug: . Ja zamiast świętować wylądowałam z gorączką ( ponad 38 ) w łóżku . Nie ma sprawiedliwości na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.03.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 kubełku ale co jest? Jakieś przeziębienie czy dalej ten ząb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 09.03.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Kubelku przede wszystkim zdrówka!!!! Byłaś może w naszym pepco? są te dekoracyjne duperelki z nowej gazetki?http://www.pepco.pl/gazetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 09.03.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 (edytowane) ooo! Marta dobrze, że czuwasz - miałam dzisiaj do Jyska zajść po przecenioną poduchę z sową, a że Pepco blisko... http://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gif . . . to mam drzewo - ramkę na zdjęcia i dwie 30 cm latarenki Edytowane 9 Marca 2012 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 09.03.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Dziękuję za życzenia i kwiatki też :hug: . Ja zamiast świętować wylądowałam z gorączką ( ponad 38 ) w łóżku . Nie ma sprawiedliwości na świecie Oj żebyś wiedziała, że nie ma:(... ja świętowałam u chirurga szczękowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts