kubel30 15.03.2012 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Mały ceglany domek , jak marzenie , a ten trawnik ... cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.03.2012 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Juszczakówko jesteś ??? Ciekawa jestem jakiem wrażenia po nalocie mego lubego i nie mogę doczekać się niespodzianki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.03.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 kubełku boska jest ta ławka-huśtawka http://emoty.blox.pl/resource/jump.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.03.2012 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 A jak tak dobrze popatrzeć to prosta do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.03.2012 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Skończyłam komodę na biżuterię no całkiem całkiem , jestem zadowolona:D i bukiecik imieninkowy , co za kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 15.03.2012 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Lampka też ukończona tylko zapomniałam zrobić zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Juszczakówko jesteś ??? Ciekawa jestem jakiem wrażenia po nalocie mego lubego i nie mogę doczekać się niespodzianki . Ej, a co to za konszachty? A Andżelika, to już zupełnie sobie wolne od forum wzięłahttp://emoty.blox.pl/resource/ranting.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/krzeslo.gif Kubełko pięknie Ci wyszła to komódka:jawdrop::jawdrop:I bukiecik cudny:D Czekamy jeszcze na fotkę lampki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 15.03.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Kubełko świetny ten obdrapanec Ci wyszedł, rozkręcasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.03.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Świetna komódka i jakie cudne tulipany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 16.03.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 ja też spóźniona z życzeniami. Sto lat w zdrowiu, szczęściu:))piękne inspirki i tulipanki i komódka:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 16.03.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Wszystkiego naj naj ,samych szczęśliwych dni .Komódka 1 klasa ,a tulipanki śliczne ,uwielbiam tulipany i już nie mogę się doczekać aż u mnie zakwitną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 16.03.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 A za bukietem tulipanów kto? Kubelka nasza śliczna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.03.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Śliczna komódka na biżuterię Kubelko:) Zdolniacha z ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.03.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 A tu znowu impreza..... Kubel, wszystkiego najlepszego!!!!!!!!! ps. co łykasz, że masz taki napęd? Zdradź tajemnicę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 16.03.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 (edytowane) Dziewczyny miałam urlopik ... nadal jeszcze mam.... całe dwa dni mi pozostało ....i dlatego mam malutki odwyk od forum .... Aaaaa po wizycie jak jest ? noooo super !!!! Wspaniale jest poznać osobę, którą znało się tylko wirtualnie . Tylko SZKODA , że Ciebie nie było .... Mam nadzieję, że nadrobimy to przy najbliższej okazji !!!!! Czyli już całkiem niedługo ( chyba ). To kiedy ten Twój małżonek planuje powrót do domku ( może już wrócił ).... Inspiracje fajne, a najbardziej podoba mi się huśtawka :lol2: Szkatułka na biżuterię wyszła świetnie.... Edytowane 16 Marca 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.03.2012 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Mąż wrócił po północy z niespodziankami od Juszczakówki . Ta szalona kobieta kupiła mi ten żeliwny wieszaczek tak więc go mam , jest śliczny i chyba wiem gdzie go powieszę . Dostałam fajne zwierzątka ( pewnie dzieci mi gwizdną) , żurawinkę własnej roboty - degustacja wieczorkiem oraz - co mnie rozłożyło na łopatki wycięte serducho z napisem kubełki . Andżeliko dziękuję za ugoszczenie męża i za podarunki , ja sobie nie odpuszczę do Ciebie wyjazdu , o nie .... coby nie zapeszyć ale latem to się wpraszam na kawkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.03.2012 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Ej, a co to za konszachty? A Andżelika, to już zupełnie sobie wolne od forum wzięłahttp://emoty.blox.pl/resource/ranting.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/krzeslo.gif Kubełko pięknie Ci wyszła to komódka:jawdrop::jawdrop:I bukiecik cudny:D Czekamy jeszcze na fotkę lampki:yes: Ja tam rozgrzeszyłam Andżelikę , nie mogłam inaczej :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.03.2012 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 A za bukietem tulipanów kto? Kubelka nasza śliczna ) To moja śliczna córeczka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.03.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 (edytowane) Mąż wrócił po północy [...] Andżeliko dziękuję za ugoszczenie męża i za podarunki , ja sobie nie odpuszczę do Ciebie wyjazdu , o nie .... coby nie zapeszyć ale latem to się wpraszam na kawkę . Aj tam aj tam... najważniejsze, że mąż dotarł , a przy okazji , że się podoba ..... to bardzo, bardzo mi miło . Żurawina do herbatki superasta . A serducho od serducha podarowane... Już nie mogę doczekać się lata i jakiegoś weekendu Edytowane 17 Marca 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juchen 17.03.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Witamjako ze to moj pierwszy post to chcialabym sie najpierw przywitac.Kubelko ostatnie piec dni zajelo mi przegladanie twojego watku,trafilam na to forum przypadkowo , szukajac czegos w rodzaju porad budowlanychale czytajac twoj watek szczena mi opadla.Jestem pelna podziwu -zszokowana efektem koncowym!Wklad pracy i efekt jaki zostal uzyskany zasluguje na ogromne wyrazy podziwu , uznania i szacunku!Chcialabym cie zapytac czym czyscilas cegly po skuciu tynku?po ich wyczyszczenie malowalas odrazu sarsilem ?mialabym jeszcze kilka pytan odnosnie renowacji starych mebli jezeli pozwolisz?Efekt jaki uzyskalas przywracajac te schody do zycia jest super!pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts