kubel30 17.03.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Andżeliko czyli do lata :D:D , wieszaczek wyląduje w kuchni zaraz przy wejściu , a serducho plus te małe razem z nim . Żurawiny z herbatką nie piłam , ale klopsiki w ciemnym sosie jutro na obiad będą . Pycha :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.03.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 :welcome: Juchen . Eee a chciało Ci się tak przez pięć dni , no cóż mam napisać to miłe i fajnie ,że Ci się podoba . Odnośnie ścian to szlifowałam je ręcznie szlifierką oscylacyjną , którą chyba przy tej robocie trzy razy zabiłam , aż dostałam nową ( no warto było) , jednak nabierając wprawy w tym szlifowaniu mogę stwierdzić ,że najlepiej sprawdza się kątówka z nasadką z rzepem i pojechali : czyli brud ,syf pięć razy większy niż wcześniej , ale szybciej robota idzie . Jednak tu potrzeba dużej wprawy by dziur nie narobić , mi jakoś szło , nawet nieźle ale już miałam jakieś doświadczenie . Przy schodach należy zaopatrzyć się w duże ilości czegoś wyciszającego i kojącego nerwy . Zapraszam do podglądania i służę radą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.03.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Z tego co pamiętam miał wisieć w pokoju Nelki , w kuchni też będzie pasował jak masz taką wizję....a pokażesz nam efekt Klopsiki podrzuć na obiadzik, nie będę musiała gotować , wystarczy sosik i mięsko.... no żeby już nie było, że nic nie robię to kaszę lub ziemniaczki ugotuję ( żurawiny nie trzeba .... jeszcze mam ) :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 18.03.2012 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Ło matusiu ale pyszna ta żurawinka , mniam palce lizać i chyba przesadziłam z ilością dań na stole , bo teraz siedzimy na kanapie i stękamy , a muszę odmalować pokój za to mąż szaleje na dworze i przycina gałęzie ... hyyy tzn szalał bo też teraz siedzi i stęka z przejedzenia tak jak ja:D Przed południem byliśmy na giełdzie - upolowałam dwa bliźniacze małe stoliczki do małej renowacji . Było też śliczne bujane krzesełko , takie jak ma Yokasta i nie mogłam go kupić nie zmieściłoby się do małego samochodu . A powiedźcie mi czy za takie krzesło bujane z poduszkami 100zł to dużo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 18.03.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 (edytowane) Świetnie, że smakowała Co do kosztu krzesła bujanego z poduchami to myślę, że cena bardzo atrakcyjna ... Pokaż, pokaż stoliki Edytowane 18 Marca 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.03.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 kubełko koniecznie pokaż stoliki i prezenciki od Andżeliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juchen 20.03.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 :welcome: Juchen . Eee a chciało Ci się tak przez pięć dni , no cóż mam napisać to miłe i fajnie ,że Ci się podoba . Odnośnie ścian to szlifowałam je ręcznie szlifierką oscylacyjną , którą chyba przy tej robocie trzy razy zabiłam , aż dostałam nową ( no warto było) , jednak nabierając wprawy w tym szlifowaniu mogę stwierdzić ,że najlepiej sprawdza się kątówka z nasadką z rzepem i pojechali : czyli brud ,syf pięć razy większy niż wcześniej , ale szybciej robota idzie . Jednak tu potrzeba dużej wprawy by dziur nie narobić , mi jakoś szło , nawet nieźle ale już miałam jakieś doświadczenie . Przy schodach należy zaopatrzyć się w duże ilości czegoś wyciszającego i kojącego nerwy . Zapraszam do podglądania i służę radą . witam dzieki za dobre rade ,ja polece odrazu kątówka majac nadzieje ze sie uda: mozesz mi jeszcze podpowiedziec czy impregnujesz drewno po jego dokladnym zeszlifowaniu,albo malujesz je odrazu farba olejna?chodzi mi dokladnie o uzyskanie efektu twojego stolu w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 kubełko koniecznie pokaż stoliki i prezenciki od Andżeliki Koniecznie!:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 A powiedźcie mi czy za takie krzesło bujane z poduszkami 100zł to dużo??? Kubełko, zależy w jakim stanie:yes: Na Allegro są za ok. 200 zł, ale częściowe rattanowe i w formie trochę nie teges. Jak tamto było ładne i w dobrym stanie to bym brała:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 21.03.2012 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 A fotki będą w czwartek , bo mam problemy z moim netem Oj tego fotela to mi żallll jak cholera ale co zrobić - no przeta samochodu nie nadmucham . Mam nadzieję ,że nikt go nie kupił lub będzie kiedyś jeszcze podobny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.03.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 kubełko a przywiązać na dach nie dało rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.03.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 kubełko a przywiązać na dach nie dało rady? Właśnie, właśnie , my jak już nie mamy gdzie upchaćw przydasi w aucie .... to na dachu lądują ( jeden malutki szczegół to relingi i takowe nasze autko posiada ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 21.03.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 oj tam zaraz relingi, za cudne krzesełko to i troszkę rys da się przeżyć przewiązać sznurem przez okna i jazda :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 21.03.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Na dach : a chcecie by mąż nie zechciał tam więcej ze mną pojechać ? . Kochane ja poczekam , teraz muszę zająć się stoliczkami , niech no tylko wyleczę się do końca bo nadal mam kaszel . Obiecałam zdjęcia iiiii.... padł mam net , idzie do reklamacji a mężowski jedzie z nim w delegację , tak więc najprędzej zdjęcia w sobotę . Wybaczycie :rolleyes: Kawę i ciasto postawię w zamian . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 21.03.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 nooo dooobra, dam się przekupić ciastem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 21.03.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 uff to dobrze , zrobię pyszne obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.03.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 kubełko ależ ja Ci nie każę rysować dachu w mężowym aucie Przecież można kocyk rozłożyć pod fotelik Czekam na ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 21.03.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 dobra, niech będzie ciasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 21.03.2012 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Pysiaczku no przeta wiem . Ale tak serio serio to chodzi również o to ,że ja nie miałam w planach takiego zakupu , nawet miejsca na niego nie mam . A teraz jak go zobaczyłam to wpadłam jak śliwka i muszę podumac co i jak zrobic . I nie chciałam przepłacac , dlatego najpierw wolałam sprawdzic ceny bo wiadomo na giełdzie można kupic coś bardzo okazyjnie lub słono przepłacic , a tak teraz wiem ile one kosztują . Chalę się kupiłam wczoraj pojemnik szklany na cytrynkę , no małe cudo - też pokażę , jak net będzie miłościwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.03.2012 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Kubełko, Ty o tej porze?:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts