Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Stulatek Kubelków

kubel30

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem tylko problemy z netem mam , nie wiem o co chodzi , a może nawet jakaś reklamacja wchodzi w grę :(. W ogrodzie nie byłam , nad morzem też nie :no: , od rana w garach siedziałam . Dziś wyprawiałam urodzinki mojej starszej .

To może wrzucę parę fotek :) , prezent od Andżeliki :D

DSC_0004.JPG

lampka , ale kiedyś muszę ją pokazac w świetle dziennym bo tu nic nie widac

DSC_0052.JPG

stoliki

DSC_0032.JPG

DSC_0030.JPG

moja psinka

DSC_0039.JPG

latarenki nocą

DSC_0022.JPG

Jak ja lubię ten klimat u Was, te świeczki, światełka :) i ten wielki sierściuch zalegający na podłodze :) no miodzio :)

Lampka już mi się podoba, sama chcę podobną do pokoiku młodej, marzy mi się taka na białej nóżce z abażurem w kratę lub kropki i kokardką jak Twoja :)

Andżelikowy prezent też śliczny i klimatyczny :D A stoliki gdzie znajdą swoje miejsce? Będziesz je tuningować? :)

Dzięki za życzenia dla małej :D . Stoliki będą oczywiście odnawiane . Muszę zobaczyc po szlifowaniu w jakim stanie będą blaty bo chcę by były w kolorze naturalnym , a nogi białe . Papier do szlifowania mam więc mogę działac tylko nie mam czasu :( wczoraj dostałam dwa zwolnienia więc siedzę w pracy na maxa , wolnego nie mam i nici z urlopu po świętach :(:bash:.

A włochata bestia jest kochana tylko z tej miłości do dzieci w trakcie zabawy zaczyna je podgryzac :eek: , jak tak dalej będzie to miękki kaganiec jej kupię :(. Zacznę chyba akcję smarowania rąk dzieci masłem , podobno pomaga ...

:D wiem wiem , stu procentowej pewnosci nie mam co do ich wykonania chociaż od spodu widac coś na kszałt elementów drewnianych . Diabli wiedzą , te moje odnawiane komody na przedpokoju też miał byc całe drewniane .. ciężkie jak cholere... a okazało się , że jednak na wierzchu jest fornir .

Właśnie, właśnie ;) spać nie możesz ???... a ja tu nad klawiaturą ledwo głowę trzymam :cry: taki śpiący dzień dzisiaj mamy :p

Oj mogłabym.... gdybym tylko mogła , tak do 6.00 wytrzymuję w wolny dzień ... i to już beznadziejne jest :( . Ja miałam za to bardzo szybki , nie wiem kiedy minął.

:D wiem wiem , stu procentowej pewnosci nie mam co do ich wykonania chociaż od spodu widac coś na kszałt elementów drewnianych . Diabli wiedzą , te moje odnawiane komody na przedpokoju też miał byc całe drewniane .. ciężkie jak cholere... a okazało się , że jednak na wierzchu jest fornir.

Moja szafa na strychu z lat 60-tych też sprawiała wrażenie drewnianej a w rzeczywistości to była wiórówka tylko z 2 stron miała okleinę drewnianą:(

:D wiem wiem , stu procentowej pewnosci nie mam co do ich wykonania chociaż od spodu widac coś na kszałt elementów drewnianych . Diabli wiedzą , te moje odnawiane komody na przedpokoju też miał byc całe drewniane .. ciężkie jak cholere... a okazało się , że jednak na wierzchu jest fornir .

Normalna technologia solidnie wykonanych mebli. Środek z drewna bardzo dobrej jakości, ale podlejszego gatunku, na przykład sosna, świerk. Na wierzchu fornir ze szlachetnych gatunków.

łoooł ja o 4tej to się czasami kładę - wstać jeszcze mi się nie zdarzyło :D stoliki piękne! prezent i lampiony też no i psina przekochana! :D nie przejmuj się podgryzaniem - chyba każdy pies przechodzi taki etap... nasza też tak robiła (zresztą do dzisiaj nas iska, ale baaardzo delikatnie - nigdy nie boli) wystarczy nauczyć kiedy jest za mocno. gdzieś czytałam, że ponoć jak się piśnie to to jest sygnał dla psa, ale ze względu na dziwność tego zastosowania siostra po prostu ostrzej krzyknęła jak zabolało i pies zdziwiony się opamiętywał i znowu skubał delikatnie - teraz już nie zdarza jej się zapomnieć.

obawiam się, że za miękki kaganiec się na was obrazi :p a nasza poprzednia bokserka zostawała w domu sama w miękkim kagańcu bo niszczyła - znaczy została może 3 razy. 2 razy go zdjęła a za 3cim razem w końcu zjadła :D