mania1220 24.03.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Kubelka...ja tu Ciagle Cie podczytuje, zeby nie bylo Przyszlam sie zapytac jak sie okap sprawuje. Jak z kurzami, jak sie zbiera. czesto musisz go wycierac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 25.03.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 No Bożenko!! Niedziela dzisiaj, i ani zdjęć, ani ciacha nie ma. Jak to tak? Pewnie sobota spędzona w ogrodzie a dzisiaj może morze? Zazdroszczę tej bliskości plaży i wszystkiego co temu towarzyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karcias 25.03.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 oj dawno mnie nie było - śliczna komoda na biżuterię! i też ciekawa jestem tych stolików. z inspiracji też najbardziej podoba mi się huśtawka - szkoda, że nie mam gdzie takiej powiesić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 25.03.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Jestem tylko problemy z netem mam , nie wiem o co chodzi , a może nawet jakaś reklamacja wchodzi w grę . W ogrodzie nie byłam , nad morzem też nie , od rana w garach siedziałam . Dziś wyprawiałam urodzinki mojej starszej . To może wrzucę parę fotek , prezent od Andżeliki lampka , ale kiedyś muszę ją pokazac w świetle dziennym bo tu nic nie widac stoliki moja psinka latarenki nocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.03.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Ojej, jakie piękne stoliki udało Ci się zdobyć Dawno mnie u Ciebie nie było, idę nadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.03.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Super stoliki kubełko i andżelikowy prezencik też Wszystkiego cudownego dla córcihttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/party/smileys-party-370729.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/party/smileys-party-241546.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.03.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 (edytowane) Dużo zdrowia i prezentów dla http://emotikona.pl/emotikony/pic/56krolowa.gif udanej imprezki [/img]Super stoliki upolowaliście, latarenki to mój mały "bzik" Edytowane 26 Marca 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 26.03.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Jak ja lubię ten klimat u Was, te świeczki, światełka i ten wielki sierściuch zalegający na podłodze no miodzio Lampka już mi się podoba, sama chcę podobną do pokoiku młodej, marzy mi się taka na białej nóżce z abażurem w kratę lub kropki i kokardką jak Twoja Andżelikowy prezent też śliczny i klimatyczny A stoliki gdzie znajdą swoje miejsce? Będziesz je tuningować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.03.2012 04:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Dzięki za życzenia dla małej . Stoliki będą oczywiście odnawiane . Muszę zobaczyc po szlifowaniu w jakim stanie będą blaty bo chcę by były w kolorze naturalnym , a nogi białe . Papier do szlifowania mam więc mogę działac tylko nie mam czasu wczoraj dostałam dwa zwolnienia więc siedzę w pracy na maxa , wolnego nie mam i nici z urlopu po świętach . A włochata bestia jest kochana tylko z tej miłości do dzieci w trakcie zabawy zaczyna je podgryzac , jak tak dalej będzie to miękki kaganiec jej kupię . Zacznę chyba akcję smarowania rąk dzieci masłem , podobno pomaga ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 27.03.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Ostrożnie ze szlifowaniem tych pięknych stoliczków bo prawdopodobnie są fornirowane, co by dziur nie narobić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 28.03.2012 02:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 wiem wiem , stu procentowej pewnosci nie mam co do ich wykonania chociaż od spodu widac coś na kszałt elementów drewnianych . Diabli wiedzą , te moje odnawiane komody na przedpokoju też miał byc całe drewniane .. ciężkie jak cholere... a okazało się , że jednak na wierzchu jest fornir . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.03.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Kubełko, a co Ty robiłaś o 4: 51 na forum?:eek: Buziaki zostawiamhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/buzki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.03.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Właśnie, właśnie spać nie możesz ???... a ja tu nad klawiaturą ledwo głowę trzymam taki śpiący dzień dzisiaj mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 28.03.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Kubełko, a co Ty robiłaś o 4: 51 na forum?:eek: Buziaki zostawiamhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/buzki.gif Właśnie zaczęłam dzień , jakieś 20 min już nie spałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 28.03.2012 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Właśnie, właśnie spać nie możesz ???... a ja tu nad klawiaturą ledwo głowę trzymam taki śpiący dzień dzisiaj mamy Oj mogłabym.... gdybym tylko mogła , tak do 6.00 wytrzymuję w wolny dzień ... i to już beznadziejne jest . Ja miałam za to bardzo szybki , nie wiem kiedy minął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 28.03.2012 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Maniu zapomniałam Ci odpisać , jestem zadowolona z okapu , wycieram go dwa razy w tygodniu , trochę hałasuje ale jak to okap i robi za lampkę , firma Zelmer . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 28.03.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 wiem wiem , stu procentowej pewnosci nie mam co do ich wykonania chociaż od spodu widac coś na kszałt elementów drewnianych . Diabli wiedzą , te moje odnawiane komody na przedpokoju też miał byc całe drewniane .. ciężkie jak cholere... a okazało się , że jednak na wierzchu jest fornir. Moja szafa na strychu z lat 60-tych też sprawiała wrażenie drewnianej a w rzeczywistości to była wiórówka tylko z 2 stron miała okleinę drewnianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 29.03.2012 04:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Wyczyszczę ,wyszlifuję i zdam relację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 29.03.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 wiem wiem , stu procentowej pewnosci nie mam co do ich wykonania chociaż od spodu widac coś na kszałt elementów drewnianych . Diabli wiedzą , te moje odnawiane komody na przedpokoju też miał byc całe drewniane .. ciężkie jak cholere... a okazało się , że jednak na wierzchu jest fornir . Normalna technologia solidnie wykonanych mebli. Środek z drewna bardzo dobrej jakości, ale podlejszego gatunku, na przykład sosna, świerk. Na wierzchu fornir ze szlachetnych gatunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karcias 30.03.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 łoooł ja o 4tej to się czasami kładę - wstać jeszcze mi się nie zdarzyło stoliki piękne! prezent i lampiony też no i psina przekochana! nie przejmuj się podgryzaniem - chyba każdy pies przechodzi taki etap... nasza też tak robiła (zresztą do dzisiaj nas iska, ale baaardzo delikatnie - nigdy nie boli) wystarczy nauczyć kiedy jest za mocno. gdzieś czytałam, że ponoć jak się piśnie to to jest sygnał dla psa, ale ze względu na dziwność tego zastosowania siostra po prostu ostrzej krzyknęła jak zabolało i pies zdziwiony się opamiętywał i znowu skubał delikatnie - teraz już nie zdarza jej się zapomnieć. obawiam się, że za miękki kaganiec się na was obrazi a nasza poprzednia bokserka zostawała w domu sama w miękkim kagańcu bo niszczyła - znaczy została może 3 razy. 2 razy go zdjęła a za 3cim razem w końcu zjadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts