Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Stulatek Kubelków

kubel30

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Andżeliko nic nie piszę bo w sumie nic się nie dzieje , jak mam trochę wolnego czasu to tylko na miotle latam , a jak już skończę to jestem zbyt zmęczona by robic coś jeszcze . I patrzę sobie tak smutno na te moje stoliczki i zaczynam byc zła sama na siebie :o . A w pracy sypnęły mi się dwa zwolnienia więc pracowałam na okrągło , wyjścia nie było .... odbiorę po świętach :rolleyes:. Nawet już mam plan : wymoczymy doopki w basenach . A tak na marginesie to przez to przepracowanie doła mam , nawet ozdoby świąteczne mi nie pasują . Tych świąt nie czuję :( , jakaś stara się robię :cry:

Kurcze śnieg spadł :p.

Edytowane przez kubel30

A mnie wszysto odciąga od miotły, szmaty :sick: :mad: :cry: :lol2:, a czas tyka i nieubłagalnie pędzi ;)....

U mnie też nic się nie dzieje konkretnego ( oprócz jutrzejszej safy, która ma przybyć z zaświatów :) ).

A dlaczego patrzysz smutno na stoliki :mad: przecież dasz radę i będą piękne !!!! wiem, wiem tyko trzeba się za nie zabrać...Poczekaj jak tylko ta cholerna pogoda się unormuje , wyjdzie słonko i przybędą nowe siły witalne i nie tylko witalne ;)...

Co do wymoczenia czterech liter w basenach to pomysł do pozazdroszczenia !!!! :p Realizuj go w 10000% !!!! :)

POzwolisz, że śniegu NIE SKOMENTUJĘ :sick:

A dlaczego patrzysz smutno na stoliki :mad: przecież dasz radę i będą piękne !!!! wiem, wiem tyko trzeba się za nie zabrać...Poczekaj jak tylko ta cholerna pogoda się unormuje , wyjdzie słonko i przybędą nowe siły witalne i nie tylko witalne ;)...

Co do wymoczenia czterech liter w basenach to pomysł do pozazdroszczenia !!!! :p Realizuj go w 10000% !!!! :)

POzwolisz, że śniegu NIE SKOMENTUJĘ :sick:

Gdyby nie ta pogoda już dawno miałabym je zrobione , a tak stoją w kuchni takie ciemne :sick: .

Basenik jak najbardziej muszę zrealizowac , tylko moja regionalna musi się zgodzic na jeden dzień wolnego a przy takim braku ludzi jaki mam będzie ciężko :( . Nie chcę zapeszac ;) .

Hej Kubełko:bye: przykro, że masz tyle pracy...:sick: Perspektywa baseniku boskaaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Dziewczyny, co Was tak dziwi śnieg w kwietniu- nie znacie przysłowia:p:p

Ja osobiście mam go dosyc :bash: , słabo mi się robi na jego widok ... no właśnie pada :p .

Pracę swoją lubię ( jak ryba w wodzie ) ale jak pracujesz w dośc młodym zespole to oczekujesz jakiejś świeżości , optymizmu , radości ... eeee mam wrażenie ,że niektórzy szykują się już na emeryturę .... brrr ... , toż to jakaś masakra . Co się dzieje z młodymi ?

Edytowane przez kubel30