zosik 24.04.2012 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 łooooohoooooooo lasencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.04.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Zaraz znikam . Postaram się jutro wkleić ramę stolika , jest już pomalowany i poprzecierany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 29.04.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) Stolik kawowy - ława- w trakcie pracy , może znajdę kiedyś czas na blat . A wyszło tak , po szlifowaniu po przetarciach a tu moje stoliczki : przed po Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.04.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Kubełko wyszło przepięknie:jawdrop::jawdrop:Najbardziej podoba mi się blacik:rolleyes: mniodzio- jak zwykle u Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.04.2012 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 kubełko ależ cudnie Ci te stoliki wyszły Bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.04.2012 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 dzięki Kochane Jaką stratę bym miała gdybym posłuchała mego męża na giełdzie ... już wtedy widziałam ich potencjał . W stoliku kawowym (przypominam bo chyba pisałam:confused: ) blat będzie z dech łączonych na pióro , tak samo jak wyspa . Będzie w kolorze naturalnym , jak urządzac i robic to podobnie. Wymyśliłam taką samą półkę na tv . Kupiliśmy rynny i mam niezłą rozpierduchę na podwórku . Nie ma już tego wstrętnego murka do piwnicy , zresztą wejście z dworu będzie zamurowane i skończą się problemy np. ze śniegiem ( bo zejście jest nisko - w fundamencie) . Nie mogliśmy nic wydumac sensownego odnośnie zadaszenia . Pozostaje nam jeszcze rozwalic okropnie okropny i brzydki ganek i będzie cudnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 30.04.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Prześliczne stoliczki naprawdę!! Napatrzę się na te 2 życia stolików i jak mój nie wyjdzie to będzie źle To mała rozpierducha Wam się szykuje na podwórku A po rozwaleniu ganku jak wejście ma wyglądać? Jakiś taras, schody? coś? Masz już jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 01.05.2012 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Zosik mały zarys już jest , ale to jeszcze przyszłośc . Jakby to ując;) nieważne jak będzie byleby go nie było , teraz to straszydło, upiór , brzydactwo i paskuda . Ma miec daszek dwuspadowy , trochę drewna , ceglany murek . Kiedyś oszklony - chociaż niegdy tego nie chciałam , ale inaczej wiatr i zimno wejdzie do domu - , dostanie wyczyszczone drzwi . Przyszła wiosna a właściwie lato a wraz z nią zieleń .Mam już za sobą piersze koszenie tego czegoś co udaje trawnik:rolleyes: , ależ jest cudnie . Miłego wypoczynku , ja niestety wolne mam w kratkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 02.05.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Mój mąż też odpoczywa w kratkę, ale dobre i to:) Stoliki rewelkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:wiggle: piękne bardzo, stylowe:) zbieram szczenę z podłogi normalnie:jawdrop: :jawdrop: pozdrawiam cieplusio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 03.05.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Kubełko nooo miooooodzio te stoliczki brzydkie kaczątko przeobraziło się w prawdziwego łabędzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 03.05.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Kubełko śliczne stoliczki wyszły .Dzięki za opinie o pompie ciepła u mnie działa super od tygodnia jesteśmy mega zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.05.2012 02:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Dzięki mam nadzieję ,że z blacikiem ta moja rama też wyjdzie fajnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.05.2012 02:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Kubełko śliczne stoliczki wyszły . Dzięki za opinie o pompie ciepła u mnie działa super od tygodnia jesteśmy mega zadowoleni. to dobrze , nasza też już chodzi od miesiąca ( ponownie). A jak tam weekend , bo ja przy kosiarce to niezłe solarium mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 04.05.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Kubelku piękne stoliczki! brawo za tak dokładne wykonanie! zdolna babka z ciebie pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.05.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Witam, Witam 18 maja organizuję w Milanówku spotkanie forumowiczek, na ktore Cie serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 10.05.2012 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Oj, Kubel'ko miło "znów widzieć" Twoje poczynania z mebelkami... piszę tak, bo... bo dawno, dawno nie bawiłam w Twoich progach - nie podpatrywałam, nie brałam lekcji z samozaparcia i wytrwałości... muszę przyznać, że troszkę mi tego zaczęło brakować Powiedz mi, czy ruszyłaś już temat lustra z drzwi? bo jakoś... nadrabiając zaległości nie przyuważyłam wzmianki w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna06061 18.05.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Podziwiam...Dom wygląda bosko. Mam tylko prośbę o sposób wyczyszczenia ściany do cegieł i jej uzupełnienia. Tak po chłopsku, bo się nie znam, a nie ukrywam - kusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 20.05.2012 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Witam, Witam 18 maja organizuję w Milanówku spotkanie forumowiczek, na ktore Cie serdecznie zapraszam Emirando dzięki serdeczne za zaproszenie niestety ja nie mogłam przyjechać , wierzę że bawiłyscie się szampańsko:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 20.05.2012 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Kardamino moje drzwi stoją wciąż bez lustra i tak sobie obiecuję z miesiąca na miesiąc ,że zajadę w końcu po to lustro ... no i tak co miesiąc nie mogę tam trafić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 20.05.2012 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Podziwiam... Dom wygląda bosko. Mam tylko prośbę o sposób wyczyszczenia ściany do cegieł i jej uzupełnienia. Tak po chłopsku, bo się nie znam, a nie ukrywam - kusi. Witam i dziękuję za słowa uznania . Jak znajdę chwilkę to po chłopsku napiszę ( ale już chyba pisałam ) jak czyszczę cegłę . Teraz jestem trochę zajęta więc wybacz ,że musisz poczekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts