kubel30 21.06.2012 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Bożenko a co u Was?? Co tu taka cisza? Nie wierzę, że nic nowego się nie wydarzyło... Dawaj dawaj Zosik u nas nie ma tak dużo wrażeń jak u Was , małe co nie co robimy ale jakoś nic nie widać . Wybierałam się od urlop , ale już się nie wybieram ... zmiany w pracy . Urlop przesunięy na koniec lipca , chyba posiedzimy w domu moje Bieszczady :cry: chyba mi nie pisane , planujemy w tym czasie dużo zrobić . Tak sobie myślę , że jakoś ostatnio tylko na planach wszystko zostaje ... co za pech . A w sumie to miałam jeszcze wypadek samochodowy , ale żyję , nic mi nie jest , tylko samochodu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.06.2012 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Hejka kubelko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 21.06.2012 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Obiecałam zdjęcia przedpokoju z szafą oraz stolika , teraz wrzucę mało ciekawe ujęcia , a wieczorkiem porobię ładniejsze i pokarzę inne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 21.06.2012 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Hejka kubelko No hejka Gosiek , dawno Cię nie było , co robisz tak rano na fm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.06.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Mam psy... i chodzący internet od 12 w nocy do 12 w południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 21.06.2012 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Mam psy... i chodzący internet od 12 w nocy do 12 w południe mój też szwankuje , a jak już mogę się dopchać do niego wieczorem to padam na twarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.06.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Kubełko :hug:wypadek, matko....dobrze, że nic Ci nie jest ale takie rzeczy na długo zostają w pamięci buuuu...przytulaski:hug: Stoliczek piękniusi, zresztą wszystkoco robisz to zawsze cudne wychodzi:yes: Kochana jak będziecie się na ten urlop w Bieszczady wybierać to koniecznie kawka u mnie, daj znać jak bedziesz pewna terminu to się umówimy na spotkanko, co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 21.06.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Nieee, no coś się dzieje Stolik ślicznie wygląda, blat cudny, szafa też zachęcająca a te szarości jaśniutkie takie A co do wakacji... może Cię pocieszę - my przez te remonty nigdzie nie pojedziemy :/ Łudzę się póki co, że choć nad morze na weekend, ale... Dobrze, że z wypadku cało wyszłaś, szkoda auta, bo pewnie utrudnia Wam to nieco życie. Ale zdrówko najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 23.06.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 (edytowane) Obiecane zdjęcia ... sorki , że dopiero dziś ale rodzinka nam się powiększyła o cztery małe kotki i nie miałam czasu ma szpary między dechami i o to chodziło Teraz pracuję nad stolikiem pod tv, który robię ze starych futryn;). Anetko dzięki za zaproszenie , jak się wyrobimy czasowo i finansowo to zajedziemy oczywiście . Edytowane 23 Czerwca 2012 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.06.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 cudny ten stolik:DKubełko a jak dbasz o te fiołki?bo moje po ok 3 tyg w domu zupełnie straciły kwiaty i mocno zmarniały no i wylądowały w ogródku, tam trochę im się polepszyło i zaczynają nawet kwitnąć tyle, że ja się zastanawiam co robiłam żle, że w domu nie dały rady:(Kochana no koniecznie musimy się spotkać jak Bedziecie w te Bieszczady jechać, a gdzie planujecie się zatrzymac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 24.06.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Kubełko świetny ten stolik, i piękne kadry w pięknym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.06.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Nie ma Cię, nie ma, ale za to jak się odnajdziesz to od razu piękności pokazujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 24.06.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Dzięki Bogu cała uffff ....samochód się wyklepie i będzie jak nowy Zdjęcia ławy i fiołków jak zawsze powalają na kolana . PIĘKNIE.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 01.07.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Dzięki dziewczyny . Anetko ja je podlewam dość skromnie , czyli coś ok. 2x w tygodniu ... i chyba im służy bo są jeszcze bujniejsze I tam jak pisałam tworzy się stolik / podstawa pod tv , pokazuję kilka ujęć jeszcze nie dokończonego dzieła w sumie tylko mego męża Robimy je ze starych futryn , a wyglądały tak a teraz jest tak Jak narazie jestem zadowolona ( a kiedy nie byłam :lol2:) , teraz muszę go dopieścić . Przedpokój cyknę jak powieszę wszystkie obrazki i zrobię.. wyczyszczę ... półkę nad kaloryfer . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 02.07.2012 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 :)fajna ręczna robota ze wszystkim:)to tygryski lubią najbardziej:)))wytrwałości i sił życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.07.2012 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Nie mogę wyjść z podziwu dla Waszej pracy... i szacunku do starych, dobrych materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 02.07.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Fajne co nie ... miałam dość ambitne plany na wieczór , chciałam wygłaskać drewienko przed zaimpregnowaniem ale padłam po pracy , strasznie trudny dzień miałam . Obiecuję pochwalić się całą podstawą niedługo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 07.07.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Mam małe problemy ze ściągnięciem zdjęć , więc tylko wklejam kilka - tak wyszła nasza nowa podstawa pod sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 07.07.2012 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 A teraz robię zegar , ma być podobny do tego ... z tą różnicą ,że mój będzie ogromny średnica 85 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.07.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Kubełko no pięknie wyszła ta podstawa i idealnie się wpasowała;)zegar bedzie rewelacja, gdzie zawiśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts