Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Stulatek Kubelków

kubel30

Recommended Posts

Bożenko a co u Was?? Co tu taka cisza? Nie wierzę, że nic nowego się nie wydarzyło... :) Dawaj dawaj :D

Zosik u nas nie ma tak dużo wrażeń jak u Was , małe co nie co robimy ale jakoś nic nie widać .

Wybierałam się od urlop , ale już się nie wybieram ... zmiany w pracy :( . Urlop przesunięy na koniec lipca , chyba posiedzimy w domu :cry: moje Bieszczady :cry: :cry: chyba mi nie pisane :cry: , planujemy w tym czasie dużo zrobić . Tak sobie myślę , że jakoś ostatnio tylko na planach wszystko zostaje ... co za pech :(.

A w sumie to miałam jeszcze wypadek samochodowy , ale żyję , nic mi nie jest , tylko samochodu nie mam :cry:

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kubełko :hug:wypadek, matko....dobrze, że nic Ci nie jest ale takie rzeczy na długo zostają w pamięci buuuu...przytulaski:hug:

Stoliczek piękniusi, zresztą wszystkoco robisz to zawsze cudne wychodzi:yes::cool:

Kochana jak będziecie się na ten urlop w Bieszczady wybierać to koniecznie kawka u mnie, daj znać jak bedziesz pewna terminu to się umówimy na spotkanko, co Ty na to?

Nieee, no coś się dzieje :) Stolik ślicznie wygląda, blat cudny, szafa też zachęcająca :) a te szarości jaśniutkie takie :)

A co do wakacji... może Cię pocieszę - my przez te remonty nigdzie nie pojedziemy :/ Łudzę się póki co, że choć nad morze na weekend, ale... ;)

Dobrze, że z wypadku cało wyszłaś, szkoda auta, bo pewnie utrudnia Wam to nieco życie. Ale zdrówko najważniejsze :)

Obiecane zdjęcia ... sorki , że dopiero dziś ale rodzinka nam się powiększyła o cztery małe kotki :yes: i nie miałam czasu

DSC_0138.JPG

DSC_0135.JPG

DSC_0137.JPG

DSC_0134.JPG

ma szpary między dechami i o to chodziło ;)

DSC_0142.JPG

Teraz pracuję nad stolikiem pod tv, który robię ze starych futryn;).

Anetko dzięki za zaproszenie , jak się wyrobimy czasowo i finansowo to zajedziemy oczywiście :D.

Edytowane przez kubel30

cudny ten stolik:D

Kubełko a jak dbasz o te fiołki?bo moje po ok 3 tyg w domu zupełnie straciły kwiaty i mocno zmarniały no i wylądowały w ogródku, tam trochę im się polepszyło i zaczynają nawet kwitnąć tyle, że ja się zastanawiam co robiłam żle, że w domu nie dały rady:(

Kochana no koniecznie musimy się spotkać jak Bedziecie w te Bieszczady jechać, a gdzie planujecie się zatrzymac?

Dzięki dziewczyny :hug:.

Anetko ja je podlewam dość skromnie , czyli coś ok. 2x w tygodniu ... i chyba im służy bo są jeszcze bujniejsze :D

I tam jak pisałam tworzy się stolik / podstawa pod tv , pokazuję kilka ujęć jeszcze nie dokończonego dzieła w sumie tylko mego męża :lol2:

Robimy je ze starych futryn , a wyglądały tak

DSC_0146.JPG

DSC_0164.JPG

a teraz jest tak

DSC_0162.JPG

DSC_0160.JPG

Jak narazie jestem zadowolona ( a kiedy nie byłam :lol2::lol2::lol2:) , teraz muszę go dopieścić . Przedpokój cyknę jak powieszę wszystkie obrazki i zrobię.. wyczyszczę ... półkę nad kaloryfer .