agawi74 26.07.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Rety Bożenko, ale cuda pokazujesz:jawdrop: http://www.matrax.net/forum/images/keny/mdleje.gifhttp://www.matrax.net/forum/images/keny/mdleje.gifKochana przedpokój wyszedł mniodzio- jest klimatyczny i bardzo pasuje do Waszego domku:wiggle:A skąd ta piękna szafa- planuję podobną do wiatrołapu:rolleyes: Ale pracowite macie lato- z niecierpliwością czekam na tarasik:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.07.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 ……..to moze Ty sie juz nie chwal…..bo tu choroby sie mozna nabawic i paznokcie z zazdrosci zjesc... Zartuje…jest pieknie!!!!! szafa to na Hemnesa mi wyglada, czy sie myle??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 26.07.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Dziewczynki jakie cuda , takie miłe słowa to miód na me serce , jeszcze raz dziękuję . Teraz to robota będzie mi się palić w rękach , może nawet szybciej skończymy tarasik , szybciej będę ruszać rączkami:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 26.07.2012 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 (edytowane) Maniu , szafa to Ikea ale chyba pax , sorki musiałabym to sprawdzić , tu lepiej widać . Edytowane 26 Lipca 2012 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.07.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 hihi blisko bylam, bo one podobne do hemnesa, mialam te same kupic do siebie to je na pamiec znam ale poczulam Ikee To czekam na tarasik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 26.07.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 hihi blisko bylam, bo one podobne do hemnesa, mialam te same kupic do siebie to je na pamiec znam ale poczulam Ikee To czekam na tarasik. Waśnie miałaś mieć taką samą , ja na swoją rok czekałam , jakoś nie mogłam rozstać się z kartonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.07.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Waśnie miałaś mieć taką samą , ja na swoją rok czekałam , jakoś nie mogłam rozstać się z kartonami He, he to ja jestem lepsza bo już 2 lata bez wiatrołapowej szafy:lol2: Prawda jest taka, ze w sumie jej nie potrzebujemy tak bardzo- wystarcza wieszak stojący i garderoby na górze. Ale trzeba jakoś wnękę zagospodarować. A Twoja szafa Bożenko prezentuje się super:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.07.2012 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 To lustrooooooooooooooo cudne jest i cała masa dodatków dopełnia to miejsce, chyba mogłabym mieszkać w Twoim przedpokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.07.2012 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Gosik ja też , mam nadzieję ,że na tarasie też będę chciała zamieszkać . Wiesz z tymi dodatkami to jest tak , że coś kupie np. tak jak ten lampion w pepco dodam tasiemkę i gotowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.07.2012 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 (edytowane) Zrobiłam zdjęcie salonu , bo jakoś na wcześniejszych nie widać spójności stolika z podstawą tv . zbieractwo nadmorskie;) Edytowane 27 Lipca 2012 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.07.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Tyle mam do "powiedzenia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 27.07.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Usiadłam sobie na schodach w przedpokoju z kawusią w ręku ( wzięłam z salonu ze stolika , bardzo mi zapachniało kawusią .... i podziwiam cudowną robotę WASZYCH sprytnych ręczek. Lustro, szafa, półka nad kaloryferem wszystko, WSZYSTKO mi się podoba . A ja leniuch nadal nie skończyłam czyścić podstawek pod lampki, a o okiennicach nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 27.07.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Kubełko piękny przedpokój ! Lustro wymiata ono się trzyma w samej tej podstawie ? czy z tyłu jest jakaś podpora ? Szafę mam identyczną w swoim wiatrołapie, lubię te fronty:) To pax z frontami BIRKELAND (ktoś pytał) W salonie spójność zdecydowanie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.07.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Hm, ten tego, co to ja chciałam a powiedz mi co masz na podłodze pod stołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 27.07.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 kolejne piękne odsłony domku teraz czekam na taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.07.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Bożenko efekty Waszej pracy są poprostu POWALAJĄCE...no naprawdę wielka sztuka wyczarowac takie piękności z niczego....Jak daleko jest od Was do Gdańska? pytam bo się wybieramy niebawem więc może jakaś kawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.07.2012 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Jak daleko jest od Was do Gdańska? pytam bo się wybieramy niebawem więc może jakaś kawka? Zapraszamy, zapraszamy. Oczywiście czekamy. Jeśli będziecie jechać "7" to zaraz za Elblągiem w bok. Namiary "mapowe" na priv mogę dać. Kiedy możemy się spodziewać gości ? Moja żona już zaczęła sprzątać. he he mąż żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.07.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Kubełko piękny przedpokój ! Lustro wymiata ono się trzyma w samej tej podstawie ? czy z tyłu jest jakaś podpora ? Szafę mam identyczną w swoim wiatrołapie, lubię te fronty:) To pax z frontami BIRKELAND (ktoś pytał) W salonie spójność zdecydowanie widać Oczywiście lustro ma z tyłu podporę - dechę przykręconą z przodem , same drzwi osadziłam w starym parapecie , musiałam jedynie wydłubać dłutem korytko , by tam swobodnie weszło . Oczywiście dzięki za lustro:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.07.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Tyle mam do "powiedzenia". Normalnie nie wierzę , mistrzyni pióra odjęło mowę ... lecę do Ciebie zobaczyć co słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 27.07.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Usiadłam sobie na schodach w przedpokoju z kawusią w ręku ( wzięłam z salonu ze stolika , bardzo mi zapachniało kawusią .... i podziwiam cudowną robotę WASZYCH sprytnych ręczek. Lustro, szafa, półka nad kaloryferem wszystko, WSZYSTKO mi się podoba . A ja leniuch nadal nie skończyłam czyścić podstawek pod lampki, a o okiennicach nie wspomnę Andżeliko zrobisz je kiedyś , ja w to wierzę , ja chyba moje jednak przemaluję na biało , może jutro się za to zabiorę , przy okazji złapię trochę słoneczka . Skoro nie pojechałam w gości:bash: sama sobie jestem winna , to muszę coś porobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts